Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Centrale Termice Centrale Termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri fotovoltaice Panouri fotovoltaice Chillere Chillere Aer conditionat Aer conditionat Incalzire prin Pardoseala Incalzire prin Pardoseala Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Panouri solare Panouri solare Aeroterme industriale Aeroterme industriale Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Tevi - Izolatii pentru instalatii Tevi - Izolatii pentru instalatii Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Reductor de presiune apa Malgorani EUROBRASS 1 1/4

MALGORANI
Pret:   58000 lei cu TVA
Cod produs:   MALDRVD114
Producator:   MALGORANI
Relatii clienti
Contact: 0787531154
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 3.00 kg



Plata in rate
Credit TBI
TVA 9 % pentru sisteme de incalzire cu emisii reduse, panouri fotovoltaice si panouri solare

TVA 9 % pentru sisteme de incalzire cu emisii reduse, panouri fotovoltaice si panouri solare

 

 

 

 


Citeste mai mult
PIF -ul pentru centralele termice conform PT A

Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.

A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  !

Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne, peleti sau pe gaz.

 

ACEST SERVICIU NU E INCLUS IN PRETUL PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO. TAXELE POT VARIA IN FUNCTIE DE TIPUL DE ECHIPAMENT ACHIZITIONAT, ELE POT FI COMUNICATE TELEFONIC DE CATRE PARTENERII DE SERVICE AI PRODUCATORILOR SAU IMPORTATORILOR ,CE SE REGASESC IN LISTA DE PARTENERI SERVICE LA LIVRAREA ECHIPAMENTELOR ALATURI DE FACTURA PRODUSELOR SI A CERTIFICATULUI DE GARANTIE !

 

 


Citeste mai mult
Garantie extinsa Vaillant cu 3 sau 5 ani !

GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT

 

Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.

 

Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.

 

 


Citeste mai mult
Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal - GPDR

Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATORILOR SRL doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATORILOR SRL” şi/sau “Societatea”).

 

Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATORILOR SRL sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.

 

Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:

 

 -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor ARENA INSTALATORILOR SRL la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau

 -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5


Citeste mai mult
Specificatii produs
Dimensiune racord 1 1/4"
Descriere Reductor de presiune apa Malgorani EUROBRASS 1 1/4

Reductor de presiune apa Malgorani EUROBRASS 1 1/4"
Diametru reductor de presiune : 1 1/4"
Presiune la iesire reglabila intre 0,5 – 6 bar
Presiune max. de intrare PN25
Temperatura maxima de lucru : 80 grC

Pierderea de presiune : 95 - 130 l/min
Mecanism cu diafragma
Racorduri pe filet : ISO 228/1
Fluide de lucru admise  : apa, aer
Materialul corpului : alama nichelata
Material pentru partile interne : alama
Material SCAUN: Otel inox AISI 303
Producator : MALGORANI ITALIA

Reductor de presiune pt apa EUROBRASS 143 PN25 1 1/4"

Reductor de presiune pt apa EUROBRASS 143 PN25 1 1/4 

Pierderea de presiuneEUROBRASS 143 PN25 1 1/4"

 Pierderea de presiune EUROBRASS 143 PN25 1 1/4

Reductoarele de presiune pentru apa EUROBRASS 143 PN25 1 1/4"sunt presetate la o valoare de 3 bar pentru presiunea de iesire
Reductoarele de presiune pot fi deteriorate de apa murdara; de aceea este recomandata montarea unui filtru inainte de intrarea in reductor.
Reductoarele de presiune
EUROBRASS 143 PN25 1 1/4"– in timpul functionarii – nu sunt afectate de forta de gravitatie, a.i. ele pot fi instalate in orice pozitie.
Pentru modificarea prsiunii de iesire se desurubeaza contrapiulita de plastic. Prin rotirea in sens orar, presiunea creste, iar prin rotirea in sens anti-orar presiunea scade.

 Exemplu de montaj Reductor de presiune pt apa EUROBRASS 143 PN25 1 1/4" :

Reductor de presiune pt apa EUROBRASS 143 PN25 1 1/4

Pentru mai multe detalii tehnice despre Reductor de presiune pt apa EUROBRASS 143 PN25 1 1/4" va rugam sa consultati datele tehnice atasate acestei prezentari s-au luati legatura cu un reprezentant al societatii Arena Instalatiilor SRL. 

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Reductor de presiune apa Malgorani EUROBRASS 1 1/4
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Informatii despre garantia produselor
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne, peleti sau pe gaz.   ACEST SERVICIU NU E INCLUS IN PRETUL PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO. TAXELE POT VARIA IN FUNCTIE DE TIPUL DE ECHIPAMENT ACHIZITIONAT, ELE POT FI COMUNICATE TELEFONIC DE CATRE PARTENERII DE SERVICE AI PRODUCATORILOR SAU IMPORTATORILOR ,CE SE REGASESC IN LISTA DE PARTENERI SERVICE LA LIVRAREA ECHIPAMENTELOR ALATURI DE FACTURA PRODUSELOR SI A CERTIFICATULUI DE GARANTIE !    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Informatii despre modalitatile de plata
Magazinul www.arenainstalatiilor.ro este administrat de SC ARENA INSTALATORILOR SRL societate inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/5518/2020, avand codul unic de inregistrare RO 42545194. Arena Instalatorilor este marca inregistrata la OSIM cu numarul 167295, iar drepturile de utilizare apartin proprietarului.    WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO comercializeaza si distribuie o gama completa de echipamente ca centrale termice, boilere, sisteme solare, echipamente de climatizare, sisteme de tratare apa, electrovane , incalzire in pardoseala, robineti industriali, cazane de abur si sisteme de automatizari pentru instalatii termice si de climatizare.
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATORILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Reductoare de presiune, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Reductor de presiune apa Malgorani EUROBRASS 1 1/4 are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO sunt valabile in limita stocului.
Echipa WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.
 
Articole recomandate
TVA 9 % pentru sisteme de incalzire cu emisii reduse, panouri fotovoltaice si panouri solare        
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne, peleti sau pe gaz.   ACEST SERVICIU NU E INCLUS IN PRETUL PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO. TAXELE POT VARIA IN FUNCTIE DE TIPUL DE ECHIPAMENT ACHIZITIONAT, ELE POT FI COMUNICATE TELEFONIC DE CATRE PARTENERII DE SERVICE AI PRODUCATORILOR SAU IMPORTATORILOR ,CE SE REGASESC IN LISTA DE PARTENERI SERVICE LA LIVRAREA ECHIPAMENTELOR ALATURI DE FACTURA PRODUSELOR SI A CERTIFICATULUI DE GARANTIE !    
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATORILOR SRL doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATORILOR SRL” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATORILOR SRL sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor ARENA INSTALATORILOR SRL la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5