Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Aer conditionat Aer conditionat split inverter Aer conditionat Bosch Climate 8500 DC Inverter RAC 7-3 IBW A++/A+ R32 24000 BTU
Panouri solare Panouri solare Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale - cazane - termice pe peleti Centrale - cazane - termice pe peleti Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice electrice Centrale termice electrice Aeroterme industriale Aeroterme industriale Pompe de caldura AER-APA Pompe de caldura AER-APA Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Solutii chimice si de igenizare pentru instalatiile termice si climatizare Solutii chimice si de igenizare pentru instalatiile termice si climatizare Vase de expansiune Vase de expansiune Tevi - Izolatii pentru instalatii Tevi - Izolatii pentru instalatii Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Aer conditionat Bosch Climate 8500 DC Inverter RAC 7-3 IBW A++/A+ R32 24000 BTU

BOSCH
Pret:   4.41000 lei cu TVA
 
Cod produs:   8731689551
Producator:   BOSCH
Relatii clienti
Contact: 0787531154
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 66.00 kgPlata in rate
Credit TBI
Plata cu cardul in rate fara dobanda

Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro  se poate realiza astfel :

 

Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom 

-  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom in 6 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania

Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay

-  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay in 5 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania sau 6 rate egale fara dobanda la Card Avantaj , Alpha Bank, BRD Finance si Garanti Bank

 

 

 

 


Citeste mai mult
PIF -ul pentru centralele termice conform PT A

Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.

A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  !

Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.

 

 


Citeste mai mult
Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal - GPDR

Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).

 

Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.

 

Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:

 

 -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau

 -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5


Citeste mai mult
Specificatii produs
Capacitate BTU 24000
Kit de instalare Nu
Conexiune WI-FI NU
Clasa energetica racire A++
Clasa energetica incalzire A+
Temperatura minima functionare pe racire -15 °C
Temperatura minima functionare pe incalzire -15 °C
Agent frigorific R-32
Descriere Aer conditionat Bosch Climate 8500 DC Inverter RAC 7-3 IBW A++/A+ R32 24000 BTU

Aer conditionat Bosch Climate 8500 DC Inverter RAC 7-3 IBW A++/A+ R32 24000 BTU

 

Capacitate racire : 1,4-7,8 kW; 

Putere electrica consumata nominal (min–max) : 2.680 (230-2990) W

Intensitate curent electric nominal : 11,3 A

SEER : 6,6 W/W.

Clasa energetica racire: A++

 

Capacitate incalzire : 1,6-8,2 kW;

Putere electrica consumata Nominal (min–max) : 2.460 (330–2930) W

Intensitate curent electric Nominal : 10,4 A

SCOP : 5,2 W/W.

Clasa energetica incalzire: A+

 

Dimensiuni Unitate interioara (W x D x H) : 1080x226x335 mm; 

Greutate neta/ambalata : 12/15,2 kg

Debit aer (H/M/L) : 1050/750/560 m3/h

Nivel presiune sonora (H/M/L/Night) : 46/40/30/26 dB(A); 

Nivel putere sonora High : 60 dB(A)

 

Dimensiuni Unitate exterioara W x D x H : 845x320x700 mm; 

Greutate neta/ambalata : 48/51,35 kg

Tip compresor: Rotary

Nivel presiune sonora : 59 dB(A); 

Nivel putere sonora High : 65 dB(A)

Telecomanda: Standard wireless (fara fir).

Alimentare electrica: 220–240/~50/1 V/Hz/Ph

 

Bosch Climate 8500 functioneaza cu freon ecologic R32 ce ofera un randament de pana la 10% si 68% mai putin poluant fata de aparatele conventionale cu R410A

 

- Design modern, eficienta superioara 

- Clasificat ErP si CE 

- SEER (pentru incalzire): clasa A++ 

- SCOP(pentru racire): A+ (climat obisnuit), A++ (climat cald) 

- Cel mai redus impact asupra mediului gratie agentului frigorific R-32

- Compresor rotativ cu DC Inverter 

- Temperatura max de functionare racire: +45°C. Temperatrura min. de functionare incalzire: -15°C 

- Filtru de inalta densitate cu crestere de pana la 80% fata de filtrele conventionale.

- Detectarea scurgerilor de agent refrigerant: Daca unitatea detecteaza scurgeri de gaz refrigerant, un mesaj EC va fi afisat de unitatea interioara si echipamentul opreste functionarea. Aceasta functie adaugata protejeaza compresorul impotriva deteriorarii.

Auto-diagnoza si siguranta: In eventualitatea detectarii unui defect in functionare, echipamentul se opreste automat si afiseaza codul de eroare corespunzator, actiune ce usureaza semnificativ diagnoza si remedierea.

Racire ambientala la temperatura scazuta: Kitul de temperatura scazuta ambientala preinstalat, ajusteaza viteza turatiei ventilatorului unitatii exterioare functie de temperatura de condensare. Asa este posibila operatia de racire la temperaturi externe de pana la -15 °C !

Functia Anti-cold Air: Pornirea echipamentului si turatia ventilatorului depind de temperatura schimbatorului de caldura a unitatii interioare. Aceasta functie previne descarcarea de flux de aer rece si, astfel,previne disconfortul utilizatorului.

12 trepte ale ventilatorului unitatii interioare: Panala 12 trepte de viteza ale ventilatorului unitatii interioare, astfel se asigura un control mai bun al fluxului de aer obtinandu-se un confort sporit.

Functia de memorare a pozitiei jaluzelei: La pornirea echipamentului, jaluzelele verticale se vor pozitiona automat pe ultima pozitie setata.

Filtru catalizator rece: Elimina formaldehida si alti compusi organici, precum si gazele nocive si mirosurile.

5 trepte ale ventilatorului unitatii exterioare: Datorita constructiei motorului ventilatorului DC, turatia ventilatorului unitatii exterioare crestede la 2 trepte pana la 5 trepte asigurand mai mult confort si economisind energie.

1 W stand-by: Tehnologiile inteligente permit echipamentului sa intre automat in mod de consum redus cand se afla in stand-by, astfel consumul energetic se reduce de la normal 5 W la 1 W pe ora, ce echivaleaza cu economii de 80%-90%.

Mod de noapte (odihna): Aceasta functie determina echipamentul sa modifice temperatura in regim de incalzire sau racire, cu 1℃ pe ora pentru primele 2 ore, mentinand apoi, pentru urmatoarele 5 ore temperatura atinsa, dupa care se va opri. Aceasta functie sustine atat economisirea de energie,cat si confortul pe timp de noapte.

Drenaj pe 2 cai: Ambele parti ale unitatii interioare permit conexiunea furtunului de drenaj, usurand montajul.

Auto-repornire: In situatia intreruperii alimentarii electrice, echipamentul memoreaza toate setarile recente si automat le reface cand revine alimentarea electrica.

Ceas programator: Aceasta functie permite programarea timpului de pornire sau oprire automata a echipamentului.

Mod turbo: Prin activarea acestei functii, ventilatorul este pornit automat la turatie maxima pentru incalzirea sau racirea incaperilor cat de repede posibil.

Filtru de inalta densitate: Reducerea diametrului plasei de filtrare reprezinta un factor de cresterea eficientei filtrarii pana la 80% in comparatie cu filtrele conventionale utilizate in alte echipamente de aer conditionat.

Schimbator de caldura din aluminiu cu acoperire hidrofilica: Imbunatateste absorbtia placilor schimbatorului de caldura din aluminiu datorita acoperirii speciale cu un strat hidrofilic, asigurand indepartarea usoara a condensatului din unitatea interioara nepermitand formarea de mucegai si bacterii ,pentru o utilizare mult mai eficienta a echipamentului.

Filtru Bio: Reprezinta o enzima biologica specializata si un filtru eco. Filtru Eco retine particulele fine de praf aflate in suspensie si neutralizeaza bacteriile, ciupercile si microbii. Enzimele biologice distrug bacteriile prin dizolvarea peretelui celulei, astfel eliminandu-se problema repoluarii.

Compensarea temperaturii: Temperatura masurata de senzorul unitatii interioare este intotdeauna diferita de temperatura existenta la nivelul pardoselii, aceasta datorita nivelului de instalare al unitatii interioare. Aceasta functie poate revizui aceasta diferenta pentru un mai bun control al temperaturii din incapere.

Auto-degivrare: Previne inghetul vaporizatorului si mentine efectul de dezumidificare la temperaturi scazute.

Operare de urgenta: In situatia defectarii senzorului de temperatura, echipamentul afiseaza codul de avarie corespunzator fara ca echipamentul sa se opreasca. Aceasta functie permite echipamentului sa functioneze, daca este necesar, in mod de urgenta, pana la sosirea echipei de service pentru remediere.

Buton de operare manuala: Este posibila operarea echipamentului prin apasarea butonului de pornit/oprit fara sa fie neaparat necesara telecomanda.

Operare silentioasa: Daca se doreste inchiderea semnalului acustic si a display-ului se apasa modul de operare silentios si beneficiati de un somn linistit si confortabil.

Auto-baleiaj: Distribuie aer rece/cald pe suprafata larga prin baleiajul automat al jaluzelelor, vertical si orizontal pentru Climate 8500.

Tiraj in 2 directii: In modul de functionare racire, jaluzelele directioneaza curentul de aer rece paralel cu pardoseala folosind caderea gravitationala a aerului, si nu direct catre utilizator. In modul de functionare incalzire, curentul de aer cald este directionat in jos. Aceste solutii asigura distribuirea egala a temperaturilor in incapere si asigurarea confortului dorit.

Display digital: Daca doriti sa verificati statusul de functionare, apasati butonul telecomenzii. Display-ul va afisa ON/OFF.

Functia Follow me: In conditii normale, echipamentul masoara temperatura prin senzorul situat in unitatea interna. Prin activarea functiei “Follow Me“ temperatura de referinta va fi aceea masurata de catre senzorul incorporat in telecomanda.Acest mod de functionare permite pastrarea temperaturii dorite in locul unde se afla utilizatorul.

Telecomanda: Functiile principale pot fi modificate prin schimbarea programelor de lucru din telecomanda. Se pot realiza setari pentru regimul propriu de confort.

Functionare economica: Aceasta functie activata va determina echipamentul sa functioneze pentru 8 ore in modul economic. Acest mod de functionare determina o reducere de consum energetic cu pana la 60% in comparatie cu modul de functionare conventional.

Ionizator Ultra: Produce ioni pozitivi si negativi, elimina mirosuri, praf, fum si particule de polen, oferind un aer curat si sanatos.

Autocuratare: Unitatea de interior va continua functionarea intr-un mod special combinat de suflare si uscarea vaporizatorului unitatii interioare, dupa ce echipamentul este oprit. Astfel,se mentine curat si dezinfectat. 

 

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Aer conditionat Bosch Climate 8500 DC Inverter RAC 7-3 IBW A++/A+ R32 24000 BTU
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Informatii despre garantia produselor
Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro  se poate realiza astfel :   -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom  -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom in 6 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay in 5 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania sau 6 rate egale fara dobanda la Card Avantaj , Alpha Bank, BRD Finance si Garanti Bank        
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Campaniei centrale termice BAXI + 2 ANI de Extra Garantie        
Informatii despre modalitatile de plata
Magazinul www.arenainstalatiilor.ro este administrat de SC ARENA INSTALATIILOR SRL societate inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/3162/2010, avand codul unic de inregistrare RO 26702262. Arena Instalatiilor este marca inregistrata la OSIM, numar marca 109766, iar drepturile de utilizare apartin proprietarului.    ARENA INSTALATIILOR SRL comercializeaza si distribuie o gama completa de echipamente ca centrale termice, boilere, sisteme solare, echipamente de climatizare, sisteme de tratare apa, electrovane , incalzire in pardoseala, robineti industriali, cazane de abur si sisteme de automatizari pentru instalatii termice si de climatizare.
Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro  se poate realiza astfel :   -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom  -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom in 6 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay in 5 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania sau 6 rate egale fara dobanda la Card Avantaj , Alpha Bank, BRD Finance si Garanti Bank        
Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Aer conditionat split inverter, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Aer conditionat Bosch Climate 8500 DC Inverter RAC 7-3 IBW A++/A+ R32 24000 BTU are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.
 
Articole recomandate
Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro  se poate realiza astfel :   -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom  -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom in 6 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay in 5 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania sau 6 rate egale fara dobanda la Card Avantaj , Alpha Bank, BRD Finance si Garanti Bank        
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5