Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Climatizare rezidentiala - industriala Aer conditionat Aer conditionat split Aer conditionat Bosch Climate 8500 DC Inverter RAC 7-3 IBW A++/A+ R32 24000 BTU
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Aeroterme industriale Aeroterme industriale Pompe de caldura AER-APA Pompe de caldura AER-APA Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Centrale termice electrice Centrale termice electrice Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Chillere Chillere Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Aer conditionat Bosch Climate 8500 DC Inverter RAC 7-3 IBW A++/A+ R32 24000 BTU

BOSCH
   
Solicita Oferta
 
Cod produs:   8731689551
Producator:   BOSCH
Relatii clienti
Contact: 0787531154 / 0214200045 / 0751303136 / 0751303137 / 0751303135 / 0724702227
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 66.00 kgCompletati campurile marcate!

Leave this empty:

PIF -ul pentru centralele termice conform PT A

Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.

A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  !

Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.

 

 


Citeste mai mult
Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal - GPDR

Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).

 

Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.

 

Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:

 

 -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau

 -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5


Citeste mai mult
Specificatii produs
Capacitate BTU 24000
Kit de instalare Nu
Conexiune WI-FI NU
Clasa energetica racire A++
Clasa energetica incalzire A++
Temperatura minima functionare pe incalzire -15 °C
Agent frigorific R-32
Descriere Aer conditionat Bosch Climate 8500 DC Inverter RAC 7-3 IBW A++/A+ R32 24000 BTU

Aer conditionat Bosch Climate 8500 DC Inverter RAC 7-3 IBW A++/A+ R32 24000 BTU

 

Capacitate racire : 1,4-7,8 kW; 

Putere electrica consumata nominal (min–max) : 2.680 (230-2990) W

Intensitate curent electric nominal : 11,3 A

SEER : 6,6 W/W.

Clasa energetica racire: A++

 

Capacitate incalzire : 1,6-8,2 kW;

Putere electrica consumata Nominal (min–max) : 2.460 (330–2930) W

Intensitate curent electric Nominal : 10,4 A

SCOP : 5,2 W/W.

Clasa energetica incalzire: A+

 

Dimensiuni Unitate interioara (W x D x H) : 1080x226x335 mm; 

Greutate neta/ambalata : 12/15,2 kg

Debit aer (H/M/L) : 1050/750/560 m3/h

Nivel presiune sonora (H/M/L/Night) : 46/40/30/26 dB(A); 

Nivel putere sonora High : 60 dB(A)

 

Dimensiuni Unitate exterioara W x D x H : 845x320x700 mm; 

Greutate neta/ambalata : 48/51,35 kg

Tip compresor: Rotary

Nivel presiune sonora : 59 dB(A); 

Nivel putere sonora High : 65 dB(A)

Telecomanda: Standard wireless (fara fir).

 

Alimentare electrica: 220–240/~50/1 V/Hz/Ph

 

Beneficii pentru utilizator

 

Manevrare simpla

Afisajul aparatului este lizibil, permitandu-va sa reglati cu usurinta aparatul oricand este necesar. Presetarile inteligente si numeroasele functii de confort precum modul ECO si functiile automate, de exemplu, reglarea modulanta a temperaturii sau reglarea debitului de aer, va ajuta in acest sens. Reglare simpla si fara efort.
Economisire de energie

Datorita tehnologiei cu inverter, Climate 8500 asigura in permanenta un consum redus de energie electrica. Pentru aceasta, inverterul isi adapteaza automat si in permanenta nivelul de putere. Functia ECO, consumul redus de energie electrica in regimul stand-by si temporizatorul sunt caracteristici suplimentare care permit controlul costurilor pentru energia electrica.

 

Silentios si compact

Datorita nivelului redus de zgomot si designului sau modern, Climate 8500 contribuie la crearea unei atmosfere confortabile in locuinta.

Confort la superlativ

Datorita tehnologiei cu inverter, sunt permise numai variatii minime ale temperaturii de referinta. In plus, filtrul de inalta densitate si filtrul BIO optimizeaza calitatea aerului din locuinta dumneavoastra. Astfel, Climate 8500 nu asigura doar un grad inalt de confort in locuinta dumneavoastra, ci contribuie si la crearea unui mediu sanatos la dumneavoastra acasa.

 

Design atractiv, cu un necesar redus de spatiu.

 

Optim atat pentru apartamente, cat si pentru locuintele uni si multifamiliale.

 

Racire fiabila chiar si la temperaturi exterioare ridicate de pana la +50 °C

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Aer conditionat Bosch Climate 8500 DC Inverter RAC 7-3 IBW A++/A+ R32 24000 BTU
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Informatii despre garantia produselor
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
Informatii despre modalitatile de plata
Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro ,se poate realiza :    #pozaL2#     -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom   -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay  
Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Aer conditionat split, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Aer conditionat Bosch Climate 8500 DC Inverter RAC 7-3 IBW A++/A+ R32 24000 BTU are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.
 
Articole recomandate
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5