Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Pompe de caldura Pompe de caldura Centrale Termice Centrale Termice Panouri solare Panouri solare Incalzire prin Pardoseala Incalzire prin Pardoseala Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Chillere Chillere Aer conditionat Aer conditionat Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Aeroterme industriale Aeroterme industriale Boilere si Puffere Boilere si Puffere Panouri fotovoltaice Panouri fotovoltaice Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Tevi - Izolatii pentru instalatii Tevi - Izolatii pentru instalatii Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Aparat de aer conditionat Inverter Hitachi DODAI 2 - 18000 BTU

HITACHI
Cere informatii la departamentul de vanzari !
Cod produs:   RAK-50REF+RAC-50WEF
Producator:   HITACHI
Beneficii:   STOC EPUIZAT
Relatii clienti
Contact: +40787531154
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 54.00 kgPIF -ul pentru centralele termice conform PT A

Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.

A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  !

Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne, peleti sau pe gaz.

 

ACEST SERVICIU NU E INCLUS IN PRETUL PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO. TAXELE POT VARIA IN FUNCTIE DE TIPUL DE ECHIPAMENT ACHIZITIONAT, ELE POT FI COMUNICATE TELEFONIC DE CATRE PARTENERII DE SERVICE AI PRODUCATORILOR SAU IMPORTATORILOR ,CE SE REGASESC IN LISTA DE PARTENERI SERVICE LA LIVRAREA ECHIPAMENTELOR ALATURI DE FACTURA PRODUSELOR SI A CERTIFICATULUI DE GARANTIE !

 

 


Citeste mai mult
Garantie extinsa Vaillant cu 3 sau 5 ani !

GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT

 

Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.

 

Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.

 

 


Citeste mai mult
Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal - GPDR

Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATORILOR SRL doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATORILOR SRL” şi/sau “Societatea”).

 

Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATORILOR SRL sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.

 

Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:

 

 -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor ARENA INSTALATORILOR SRL la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau

 -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5


Citeste mai mult
Specificatii produs
Capacitate BTU 18000
Kit de instalare NU
Conexiune WI-FI DA
Clasa energetica racire A++
Clasa energetica incalzire A+
Temperatura minima functionare pe racire -10 °C
Temperatura minima functionare pe incalzire -15 °C
Agent frigorific R-32
Descriere Aparat de aer conditionat Inverter Hitachi DODAI 2 - 18000 BTU

Aparat de aer conditionat Inverter Hitachi DODAI 2 - 18000 BTU

 

Capacitate racire (BTU/h): 18000

Capacitate racire (kW): 5.0 (1.9-5.2)

Eficienta energetica racire: A++

Coeficient randament racire EER: 3.21

Coeficient randament sezonier racire SEER: 6.1

Putere absorbita racire (kW): 1.56 (0.5-2.1)

Temperaturi operare racire (min/max) (°C): -10/+43

Capacitate incalzire (BTU/h): 18000

Capacitate incalzire (kW): 6.0 (2.2-7.3)

Capacitate incalzire la -7°C (kW): 4

Eficienta energetica incalzire: A+

Coeficient randament incalzire COP: 3.61

Coeficient randament sezonier incalzire SCOP: 4.3

Putere absorbita incalzire (kW): 1.66 (0.5-2.75)

Temperaturi operare incalzire (min/max) (°C): -15/+21

 

Unitate interioara  

Nivel de zgomot (dB(A)): 28/30/40/46

Dezumidificare (l/h): 2.0

Debit aer (mc/h): 333/450/600/700

Dimensiuni HxLxW (mm): 280x780x215

Greutate (kg): 8.2

 

Unitate exterioara  

Nivel de zgomot (dB(A)): 50

Debit aer racire/incalzire (mc/h): 2160/2120

Dimensiuni HxLxW (mm): 600x792x299

Greutate (kg): 39.5

 

Alte caracteristici:

Telecomanda: infrarosu, inclusa

Freon: R32

Compresor: rotativ

Putere electrica (V/Ph/Hz): 230/1/50

Diametru conducte lichid/gaz: 1/4” / 1/2”

Lungime maxima conducte (m): 20

Diferenta nivel maxima (m): 10

 

Aparat de aer conditionat inverter tip split, in pompa de caldura, cu unitate interioara de perete, Hitachi Dodai 2 - 18000 BTU, in gama rezidential.

 

Tehnologia Frost Wash

 

Aparatul de aer conditionat se auto-curata pentru a sufla in incapere aer curat, eliminand impuritatile care se pot aduna in unitatea interioara.

 

FrostWash este cea mai recenta tehnologie de auto-curatare Hitachi. Functioneaza prin inghetarea umezelii la suprafata a schimbatorului de caldura al unitatii, captand astfel si elimina impuritatile care s-au acumulat de-a lungul timpului.

 

Inghetarea schimbatorului de caldura (20min): Unitatea colecteaza umezeala din aer si o raceste pana la -15°C, apoi se formeaza inghet pe schimbatorul de caldura.

 

Decongelare si curatare (1min): Inghetul acumulat se topeste si transporta impuritatile si praful acumulat pe schimbator prin circuitul de evacuare a condensului.

 

Uscarea schimbatorului de caldura: Tehnologia avansata FrostWash curata astfel direct elementul principal al unitatii de aer conditionat care este schimbatorul de caldura, datorita procesului sau de inghetare si dezghetare pentru a oferi aer mai sanatos, reducand prezenta bacteriilor cu pana la 91% si cu pana la 87% mucegaiul.

 

Aceasta caracteristica de autocuratare indeparteaza praful si particulele nedorite. Garanteaza performanta pe termen lung a unitatilor de climatizare HITACHI pentru un confort optim.

 

FrostWash - eficienta silentioasa: Pentru confortul dvs., FrostWash va porni numai dupa ce se va asigura ca incaperea este neocupata si ca unitatea de aer conditionat este oprita.

 

Mod auto: Pentru a garanta un confort optim in timpul utilizarii, FrostWash se va asigura ca este pornit numai dupa ce se asigura ca incaperea este neocupata (prin declansarea la 15 minute dupa oprirea unitatii). Functia FrostWash va fi lansata automat dupa 42 de ore de functionare.

 

Mod manual: Datorita butonului sau dedicat de pe telecomanda standard cu infrarosu, puteti activa cu usurinta functia FrostWash.

 

Caracteristici si beneficii:

 

- Unitate interioara compacta, de numai 78 cm latime

- Operare silentioasa, de la 21 dB(A)

- Programare pornire/oprire

- Pornire automata dupa intreruperea alimentarii electrice si revenirea acesteia

- Functia ECO, prin care unitatea isi seteaza automat operarea pentru reducerea consumului de energie.

- Functia FROST WASH de auto-curatare

- Filtru lavabil, compresor rotativ, ventilator tangential

 

100% adaptabil

Aparatul de aer conditionat Hitachi Dodai 2 adapteaza, inlocuieste sau completeaza sistemul de incalzire existent: radiatoare, ventiloconvectoare, incalzire in pardoseala.

 

Confortabil pe tot parcursul anului

Iarna si vara, chiar si cu temperaturi extreme, aparatul de aer conditionat va oferi o atmosfera ideala in toate camerele.

 

Tehnologie inverter

Compresorul dezvoltat si fabricat de Hitachi incorporeaza tehnologia Inverter. Permite pompei de caldura sa se adapteze cu precizia puterii sale de functionare la nevoile de incalzire ale locuintei, in functie de sezon. Tehnologia inverter reduce consumul de energie cu 30% comparativ cu un compresor traditional, scazand factura la electricitate.

 

Telecomanda standard RAR7PE1 - se concentreaza pe functiile esentiale:

- managementul temperaturii interioare

- orientarea obloanelor

- viteza de ventilatie

- alegerea modului (incalzire, racire).

 

Regulator programabil cu fir (optional) - functionalitati multiple

 

Pe langa functiile esentiale, veti avea acces la:

 

- programare saptamanala: va permite sa configurati pana la 5 intervale diferite de temperatura pe zi;

- functia „vacanta”: asigura o temperatura ideala in spatiul de cazare pentru intoarcerea acasa, folosind temperaturi setate pe care le-ati inregistrat anterior;

- functia de protectie impotriva inghetului: va protejeaza instalatia in timpul iernii;

- consumul dvs. anual este salvat si afisat.

 

Compatibilitate cu HiKumo si HiKumoPro

 

- telecomanda a aparatului prin smartphone, tableta, computer;

- toate functiile sunt usor accesibile;

- managementul temperaturii, ventilatie;

- programare saptamanala;

- functia de vacanta;

- functia de asistent: programati configuratia de incalzire in avans, raspunzand la doar 3 intrebari

 

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Aparat de aer conditionat Inverter Hitachi DODAI 2 - 18000 BTU
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Galerie video
Aparat de aer conditionat Inverter Hitachi DODAI 2
Hitachi DODAI 2 - Frost Wash
Informatii despre garantia produselor
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne, peleti sau pe gaz.   ACEST SERVICIU NU E INCLUS IN PRETUL PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO. TAXELE POT VARIA IN FUNCTIE DE TIPUL DE ECHIPAMENT ACHIZITIONAT, ELE POT FI COMUNICATE TELEFONIC DE CATRE PARTENERII DE SERVICE AI PRODUCATORILOR SAU IMPORTATORILOR ,CE SE REGASESC IN LISTA DE PARTENERI SERVICE LA LIVRAREA ECHIPAMENTELOR ALATURI DE FACTURA PRODUSELOR SI A CERTIFICATULUI DE GARANTIE !    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Informatii despre modalitatile de plata
Magazinul www.arenainstalatiilor.ro este administrat de SC ARENA INSTALATORILOR SRL societate inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/5518/2020, avand codul unic de inregistrare RO 42545194. Arena Instalatorilor este marca inregistrata la OSIM cu numarul 167295, iar drepturile de utilizare apartin proprietarului.    WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO comercializeaza si distribuie o gama completa de echipamente ca centrale termice, boilere, sisteme solare, echipamente de climatizare, sisteme de tratare apa, electrovane , incalzire in pardoseala, robineti industriali, cazane de abur si sisteme de automatizari pentru instalatii termice si de climatizare.
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATORILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Aer conditionat split inverter, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Aparat de aer conditionat Inverter Hitachi DODAI 2 - 18000 BTU are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO sunt valabile in limita stocului.
Echipa WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.
 
Articole recomandate
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne, peleti sau pe gaz.   ACEST SERVICIU NU E INCLUS IN PRETUL PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO. TAXELE POT VARIA IN FUNCTIE DE TIPUL DE ECHIPAMENT ACHIZITIONAT, ELE POT FI COMUNICATE TELEFONIC DE CATRE PARTENERII DE SERVICE AI PRODUCATORILOR SAU IMPORTATORILOR ,CE SE REGASESC IN LISTA DE PARTENERI SERVICE LA LIVRAREA ECHIPAMENTELOR ALATURI DE FACTURA PRODUSELOR SI A CERTIFICATULUI DE GARANTIE !    
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATORILOR SRL doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATORILOR SRL” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATORILOR SRL sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor ARENA INSTALATORILOR SRL la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5