Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Boilere si Puffere Boilere Tank in Tank Boiler combinat igienic (tanc in tanc) WOODY SUNSYSTEM HYG BR 800/33 FL - 1 serpentina
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Centrale termice electrice Centrale termice electrice Aeroterme industriale Aeroterme industriale Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Boiler combinat igienic (tanc in tanc) WOODY SUNSYSTEM HYG BR 800/33 FL - 1 serpentina

WOODY
Pret:   5.22400 lei cu TVA RON 5224.00
     
 
Cod produs:   09040010202804
Producator:   WOODY
 Alege perioada:   
 518.67 lei/luna
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 150.00 kgRelatii clienti
Contact: 0787531154 / 0214200045 / 0751303136 / 0751303137 / 0751303135 / 0724702227
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Specificatii produs
Capacitate 800 L
Numar serpentine 1
Montaj De sol
Putere rezistenta Fara rezistenta
Tip montare Verticala
Descriere Boiler combinat igienic (tanc in tanc) WOODY SUNSYSTEM HYG BR 800/33 FL - 1 serpentina

Boiler combinat igienic (tanc in tanc) WOODY SUNSYSTEM HYG BR 800/33 FL - 1 serpentina

 

CARACTERISTICI CONSTRUCTIVE 

Serpentina pentru productia de ACM realizata din otel inox 

Serpentina pentru sursa secundara de energie (panou solar) 

Izolatie termica cu poliuretan de 100 mm imbracat in PVC de culoare RAL 9006

 

Volum: 800 litri

Suprafata serpentina ACM: 7,5 m²

Presiune de functionare serpentina ACM: 6 bar

Temperatura de functionare serpentina ACM: 95 ºC

Suprafata serpentina S1: 2,9 m² 

Presiune de functionare S1: 16 bar 

Temperatura de functionare S1: 110 

Presiune de functionare buffer: 3 bar 

Temperatura de functionare buffer: 95 ºC 

Debit continuu ACM la ΔT=35ºC si temperatura agent termic=65ºC: 1750 l/h

Putere absorbita la debit continuu ACM la ΔT=35ºC si temperatura agent termic=65ºC: 57 kW

Racord intrare-iesire ACM: 1˝ 

Diametru: 990 mm

Inaltime: 1910 mm

Greutate: 144 kg

 

Rezervoarele HYG sunt livrate in urmatoarele variante constructive:

 

HYG – buffer + 1 serpentina pentru ACM

HYG-R – buffer + 1 serpentina pentru ACM + 1 serpentina pentru o a doua sursa independenta de energie

HYG-R2 - buffer + 1 serpentina pentru ACM + 2 serpentine pentru alte doua surse independente de energie

Pentru producerea si depozitarea apei calde menajere igienice si incalzire. Constructia „tub in boiler”: tub flexibil din otel inoxidabil de inalta calitate pentru producerea ACM + puffer, care alimenteaza sistemul de incalzire.

 

Principiul instantaneu de incalzire a apei asigura intotdeauna ACP proaspata, fara depuneri. Permite conectare cu pana la trei surse de caldura externe si una interna.

 

AVANTAJE:

 

Izolatie demontabila optionala, cu grosimea de 100 mm, in culoare RAL 9006.

 

Tipul izolatiei, toate tipurile sunt disponibile: PU moale, fleece.

 

Tub ACM din otel inoxidabil. Principiu de scurgere pentru incalzirea apei.

 

Toate iesirile sunt cu filet interior.

 

Racordurile Intrare / Iesire sunt inclinate la 90 de grade, ceea ce il face convenabil pentru instalare. Instalarea este posibila in coltul incaperii de cazane.

 

Montaj usor.

 

Set optional pentru incalzire electrica cu o putere nominala de 3kW; 4.5kW; 6kW sau 7.5kW.

 

EFICIENTA ENERGETICA

Directiva 2010/30 / UE, Regulamentul 812/2013:
Clasa D/E in functie de tipul de izolatie, cu o capacitate la 500 pana la 1500 litri.

 

 
1 – Captuseala estetica PVC in culoare RAL 9006
2 – Izolatie termica detasabila
3 – Rezervor de apa, realizat din otel
4 – Tub ACM din otel inoxidabil
5 – Sistem de distributie stratificata a apei
6 – Supapa de siguranta, 8 bar
7 – Serpentina inferioara S1
 

 

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Boiler combinat igienic (tanc in tanc) WOODY SUNSYSTEM HYG BR 800/33 FL - 1 serpentina
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Boilere Tank in Tank, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Boiler combinat igienic (tanc in tanc) WOODY SUNSYSTEM HYG BR 800/33 FL - 1 serpentina are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.