Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Boilere si Puffere Boilere solare cu 2 serpentine Boiler indirect cu doua serpentine Austria Email HT 300 ERMR - 300 litri
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Centrale termice electrice Centrale termice electrice Aeroterme industriale Aeroterme industriale Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Boiler indirect cu doua serpentine Austria Email HT 300 ERMR - 300 litri

Austria-Email
Pret:   2.94900 lei cu TVA RON 2949.00
     
 
Cod produs:   041518-238
Producator:   Austria-Email
 Alege perioada:   
 294.75 lei/luna
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 133.00 kgRelatii clienti
Contact: 0787531154
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Specificatii produs
Capacitate 300 L
Numar serpentine 2
Montaj De sol
Putere rezistenta Fara rezistenta
Tip montare Verticala
Clasa Energetica C
Descriere Boiler indirect cu doua serpentine Austria Email HT 300 ERMR - 300 litri

Boiler indirect cu doua serpentine Austria Email HT 300 ERMR - 300 litri

 

    Capacitate boiler: 300 litri

    Clasa energetica: C

    Suprafata serpentina inferioara: 1.40 mp

    Suprafata serpentina superioara: 0.90 mp

    Putere termica serpentina inferiora (80/60 - 10 grC si 3 mc/h debit): 33.9 kW

    Debit apa calda serpentina inferioara (80/60 - 10 grC si 3 mc/h debit): 584 l/h

    Putere termica serpentina superioara (80/60 - 10 grC si 2 mc/h debit): 23.6 kW

    Debit apa calda serpentina superioara (80/60 - 10 grC si 3 mc/h debit): 406 l/h

    Dimensiuni anod de magneziu: 33 x 700 mm

    Pierderi de caldura: 2019 kWh/24h

    Dimensiuni boiler (I x d): 1797 x 610 mm

    Inaltime pe diagonala: 1860 mm

    Greutate boiler: 131 kg

Caracteristici Boiler indirect cu doua serpentine Austria Email HT 300 ERMR - 300 litri

 

Suprafata mare schimb de caldura

Serpentina sudata de inalta performanta (rezistenta la calcar)

Emailare si anod de Mg in conformitate cu DIN 4753 T3 and T6

Izolatie PU de inalta calitate, 50 mm

Evacuarea apei calde in partea superioara garanteaza aerisirea completa

Termometru inclus, flansa (D 180 mm) si capac de etansare flansa montat

Toate boilerele includ racorduri 1½‘ inchise pentru rezistente de tip SH

Pozitie variabila senzor (canal cu dublu senzor)

Accesorii: controler ATR amestec incarcare pompa

Jacheta din folie inclusa la livrare, pentru a reduce stocul

Suport cu reglaj pe inaltime (inclus)

 

Boilerul este dotat cu doua serpentine prin intermediul carora se realizeaza transferul de caldura intre agentul termic si apa menajera din boiler, ce ii confera un timp mai mic de incalzire a volumului de apa in comparatie cu alte boilere de pe piata.

 

Prin serpentina inferioara a boilerului este vehiculat agent termic de la un panou solar, iar prin serpentina superioara agent termic de la centrala termica.

 

Optional poate fi echipat si cu o rezistenta electrica pentru suplimentarea puterii transmise catre apa menajera

 

Schita Boiler indirect cu doua serpentine Austria Email HT 300 ERMR - 300 litri

 

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Boiler indirect cu doua serpentine Austria Email HT 300 ERMR - 300 litri
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Boilere solare cu 2 serpentine, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Boiler indirect cu doua serpentine Austria Email HT 300 ERMR - 300 litri are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.