Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe peleti Cazan din otel pe peleti Ferroli BioPellet Pro 24 - 24 kW MODEL 2019
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Centrale termice electrice Centrale termice electrice Aeroterme industriale Aeroterme industriale Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Cazan din otel pe peleti Ferroli BioPellet Pro 24 - 24 kW MODEL 2019

FERROLI
Pret:   9.19900 lei cu TVA RON 9199.00
     
 
Cod produs:   LSBBP24T
Producator:   FERROLI
Info livrare   Livrare 1-3 zile de la confirmarea comenzii , in functie de zona de livrare !
Beneficii:   Livrare GRATUITA oriunde in ROMANIA
Ai CADOU la achizitionarea acestui produs:
Cronotermostat fara fir Ferroli Fer 9 RF
230.00 lei
 Alege perioada:   
 909.90 lei/luna
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 275.00 kg
Pentru acest produs ai transport gratuit
Relatii clienti
Contact: 0787531154 / 0214200045 / 0751303136 / 0751303137 / 0751303135 / 0724702227
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Pachete promotionale ce contin acest produs:
Pachet Cazan din otel pe peleti Ferroli BioPellet Pro 24 - 24 kW
# Denumire produs Cantitate Pret
1
Cazan din otel pe peleti Ferroli BioPellet Pro 24 - 24 kW MODEL 2019 [LSBBP24T]
1 buc
9.19900 lei cu TVA
2
Ventil termic de amestec VTC 511 25/60 1 [51020300]
1 buc
27500 lei cu TVA
3
Termostat 50 grC pentru LTC ESBE VTC 951/50 [570201]
1 buc
11800 lei cu TVA
4
Aspirator cenusa HEIZTECH 18 litri [10771926]
1 buc
15000 lei cu TVA
Pret initial calculat

9.74200 lei cu TVA
Economisesti

30000 lei cu TVA
Pret special pachet

9.44200 lei cu TVA
Profita

CUMPARA PACHET
Specificatii produs
Tip combustibil Peleti
Putere [kW] 24
Automatizare Reglaj Electronic
Produse complementare
Descriere Cazan din otel pe peleti Ferroli BioPellet Pro 24 - 24 kW MODEL 2019

Cazan din otel pe peleti Ferroli BioPellet Pro 24 - 24 kW

 

Putere maxima/minima : 24 / 7,5 kW

Consum mediu de peleti: 3.2 kg/h

Randament (nominal/redus) : 95 / 96 %

Temperatura medie a gazelor de ardere : 120 / 84 ºC

Tiraj minim necesar : 12 Pa. 

Conducta gaze arse: Φ80 mm

Conducta aer proaspat:  Φ48 mm

Consum electric min/max : 60/310 W

Alimentare curent electric : 230 V, 50 Hz.

Distante minime siguranta: Spate 500 mm; Lateral 600 mm; Fata 1000 mm

Tip combustibil Peleti: Φ6-Φ8 mm.

Capacitate vas expansiune: 8 litri

Racord tur (filet exterior): 1“. 

Racord retur (filet interior): 1“

Functionare la temperaturi mediu inconjurator: 5-40ºC.

Temperatura maxima a apei: 90ºC. 

Umiditate la 30º С a mediului inconjurator: 85%.

Volum apa cazan: 48 litri.

Presiune recomandata de lucru: 2 Bar.

Dimensiuni H(max) x L(max) x A(max): 1564 x 638 x 772 mm.

Volum buncar : 105 kg

Greutate : 270 kg

 

BioPellet PRO este unul dintre cele mai eficiente cazane pentru incalzire centrala care foloseste arderea automatizata a peletilor. 

 

Avantaje:

- Randament ridicat de pana la 94% - temperatura gazelor de ardere sub 160°C

- Ventilator evacuare – asigura debitul de aer necesar arderii si evacuarea gazelor de ardere

- Nivel scazut de NOx conform Normelor Europene EN 303-5 (teste efectuate la Institutul Kiwa din Treviso - Italia)

- Aprindere/ Pornire/ Oprire cazan complet automatizate

- Functionare eficienta – arzator modulant si camera de ardere etansa cu debitul aerului de ardere controlat de un ventilator

- Dimensiuni compacte – cazanul se poate transporta si monta usor datorita dimensiunilor reduse (rezervor de peleti montat deasupra)

- Ardere eficienta - curatare si intretinere simplificate fata de cazanele clasice pe combustibil solid

- Pompa de circulatie incalzire - incorporata in cazan.

 

 Cazanul trebuie racordat la un cos de fum cu un tiraj corespunzator.

 

Ferroli BioPellet Pro 24 este un cazan din otel pentru incalzire centrala care foloseste arderea automatizata a peletilor.

 

Cazanul este destinat pentru incalzirea de spatii de locuit sau publice, folosind peleti.

 Principiul de functionare al acestui cazan se bazeaza pe utilizarea camerei de ardere in depresiune, aceasta fiind complet etansa astfel incat fluxul de aer este controlat de ventilatorul de evacuare, montat pe partea din spate a cazanului. 

 

Controlul arderii este optimizat folosind un algoritm de modulare, care scade automat dozarea peletilor si a aerului pe masura ce cazanul se apropie de temperatura dorita.  

Ferroli Biopellet Pro este dotat cu schimbator de caldura din otel destinat pentru sisteme de incalzire cu temperatura agentului pana la 90ºC si presiune maxima de 2,5 bar si are automatizare Tiemme cu ecran tactil (touchscreen).

 

Cazanul este proiectat si fabricat pentru a functiona numai cu peleti clasa A (DIN plus 51731) cu urmatoarele caracteristici:

 

    Material 100% lemn rasinos sau foios;

    Diametru Ф 6/8 mm; Lungime 20-30 mm;

    Valoare calorific >4.8 kW/kg;

    Continut de cenusa < 8%;

    Folosirea de peleti cu alte caracteristici decat cele recomandate poate duce la reducerea puterii, functionare instabila si neregulata.

 

Cazan din otel pe peleti Ferroli BioPellet Pro - componente

 

Cazan din otel pe peleti Ferroli BioPellet Pro - schema hidraulica

* Vasul de expansiune suplimentar este necesar in cazul in care volumul de apa din instalatie depaseste capacitatea de preluare a vasului inclus in cazan (10 litri).

 

Cazan din otel pe peleti Ferroli BioPellet Pro - schema hidraulica 2

 

 

Cazan din otel pe peleti Ferroli BioPellet Pro - instalare cos de fum

 

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Cazan din otel pe peleti Ferroli BioPellet Pro 24 - 24 kW MODEL 2019
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Centrale termice pe peleti, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Cazan din otel pe peleti Ferroli BioPellet Pro 24 - 24 kW MODEL 2019 are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.