Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Centrale termice electrice Centrale termice electrice Aeroterme industriale Aeroterme industriale Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Cazan pe peleti LAFAT SM ECO 35 kW

LAFAT
Pret:   10.44900 lei cu TVA RON 10449.00
     
 
Cod produs:   10750050
Producator:   LAFAT
Info livrare   Livrare 1-3 zile de la confirmarea comenzii , in functie de zona de livrare !
Ai CADOU la achizitionarea acestui produs:
Cronotermostat de ambient fara fir Logictherm C7RF
200.00 lei
 Alege perioada:   
 1032.93 lei/luna
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 420.00 kg
Pentru acest produs ai transport gratuit
Comenzi telefonice
Contact: 0787531154
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Pachete promotionale ce contin acest produs:
Pachet incalzire STANDARD cazan pe peleti LAFAT 35kW
# Denumire produs Cantitate Pret
1
Cazan pe peleti LAFAT SM ECO 35 kW [10750050]
1 buc
10.44900 lei cu TVA
2
Boiler termoelectric ELDOM 200 - 200 litri [041511-032]
1 buc
1.34900 lei cu TVA
3
Termostat de ambient Computherm Q7 RF [COMPQ7RF]
1 buc
20000 lei cu TVA
4
Filtru Y de impuritati 1"
1 buc
2400 lei cu TVA
5
Vana cu 3 cai de comutatie/derivatie VZC 162 G 1 [43060800]
1 buc
39200 lei cu TVA
6
Termomanometru radial Fimet TIRM Φ 80 6 bar 120 °C [PL4206BD03]
1 buc
4950 lei cu TVA
7
Pompa circulatie pentru apa potabila FERRO 25-60 180 [0202W]
1 buc
34450 lei cu TVA
8
Vas de expansiune multifunctional HIDROTANK TU 24 [042302-104]
1 buc
8200 lei cu TVA
Pret initial calculat

12.89000 lei cu TVA
Economisesti

13000 lei cu TVA
Pret special pachet

12.76000 lei cu TVA
Profita

CUMPARA PACHET
Specificatii produs
Tip combustibil Peleti
Putere [kW] 35
Automatizare Reglaj Electronic
Descriere Cazan pe peleti LAFAT SM ECO 35 kW

Cazan pe peleti LAFAT SM ECO 35 kW

 

Consum peleti la putere minima (kg/h): 2.9

Consum peleti la putere nominala (kg/h): 7.1

Diametrul admisiei de aer curat (mm): 80

Gradul de eficienta la putere minima (%): 91.1

Inaltimea conexiunii de fum (mm): 235

Puterea minima (kW): 12

Timp de ardere cu 1 incarcare la putere minima (h): 41

Timp de ardere cu 1 incarcare la putere nominala (h): 16

Volum de incalzire (m3): 800

Putere maxima (kW): 34.4

Randament maxim (%): 93.3

Continut de apa (l): 105

Capacitate rezervor (kg): 120

Inaltime (mm): 1640

Latime (mm): 1130

Adancime (mm): 915

Diametrul racordului la cos (mm): 120

Tiraj necesar la cos (mbar) :0.5

Alimentare electrica (V): 230

Cazanele pe peleti LAFAT SM ECO sunt automatizate si corespund standardelor din U.E., unde sunt instalate peste un milion de cazane pe peleti.

 

 

Acestea sunt o alegere optima fata de cazanele clasice pe lemne, datorita randamentului ridicat de peste 90%, functionarii automatizate si utilizarii confortabile si curate.

 

 

De asemenea, procesul de curatare este foarte usoara, si exista o posibilitate de automatizare si de curatare, ceea ce sporeste si mai mult confortul de utilizare.

 

Cazanele pe peleti LAFAT SM ECO sunt cazane destinate incalzirii spatiilor rezidentiale si a celor comerciale, cu functii automatizate.

 

 

Utilizarea cazanelor pe peleti produce o cantitate mica de CO2 si cenusa praf, astfel fiind o alegere ecologica.

 

Avantaje cazan seria LAFAT SM ECO sunt:

 

• Manual de utilizare detaliat

• Functionare automatizata

• Ventilator automatizat, cu viteza variabila

• Incalzire prin consum redus de combustibil

• Control excelent al consumului

• Rezervor de peleti integrat

• Schimbator de caldura cu randament ridicat (93,3%)

• Instalare simpla

• Servicii de inalta calitate si suport tehnic 

 

Panou control cazan pe peleti LAFAT SM ECO 35 kW

 

Schema conectare cazan pe peleti LAFAT SM ECO 35 kW

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Cazan pe peleti LAFAT SM ECO 35 kW
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Centrale termice pe peleti, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Cazan pe peleti LAFAT SM ECO 35 kW are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.