Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz ≥ 100 kW Centrala de pardoseala in condensare Vaillant ecoCRAFT VKK 2806/3-E HL - 280 kW
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Centrale termice electrice Centrale termice electrice Aeroterme industriale Aeroterme industriale Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Centrala de pardoseala in condensare Vaillant ecoCRAFT VKK 2806/3-E HL - 280 kW

VAILLANT
Pret:   37.10000 lei cu TVA RON 37100.00
     
 
Cod produs:   0010005405
Producator:   VAILLANT
 Alege perioada:   
 3656.03 lei/luna
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 340.00 kgRelatii clienti
Contact: 0787531154 / 0214200045 / 0751303136 / 0751303137 / 0751303135 / 0724.702.227
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Specificatii produs
Utilizare Doar incalzire
Tip ardere Condensare
Putere [kW] 280
Boiler Fara boiler
Garantie 2 Ani
Descriere Centrala de pardoseala in condensare Vaillant ecoCRAFT VKK 2806/3-E HL - 280 kW

Centrala de pardoseala in condensare Vaillant ecoCRAFT VKK 2806/3-E HL

 

Putere nominala (kW) 280                        
Consum gaze naturale (m3/h) 29.6
Presiune de racordare (mbar) 20
Clasa de emisie NOx 5
Temperatura pe tur max (grade C) 85
Presiune maxima de functionare (bar) 6
Tensiune nominala (V/Hz) 230
Grad de protectie IP20
Racord la incalzire R2"
Racordare condens (mm) 21
Racord de gaz R1 1/2"
Dimensiuni (IxLxA) mm 1285x695x1550

 

Vaillant si-a luat angajamentul de peste 140 de ani pentru utilizarea eficienta a surselor naturale de energie si pentru o utilizare intensa a surselor de energie regenerabila. Astfel, centrala termica ecoCRAFT cu functionare pe baza de combustibil gazos nu combina numai versatilitatea ridicata cu fiabilitatea maxima, ci si tehnologia puternica de condensatie cu utilizarea eficienta a energiei solare gratuite.

 

Cazan in condensare pe gaz ecoCRAFT exclusiv:

 

    Concept cu module de 40 kW din aluminiu-siliciu

    Aprindere prin arzator cu forma cilindrica

    Asigurarea confortului Vaillant pentru siguranta operarii

    Gama de modulare de la 17 pana la 100 %

    Flux optim cu canale mari de apa, care sunt ghidate si in jurul camerei superioare de ardere

    Eficienta maxima prin structura schelet speciala pe partea gazelor arse

 

Avantajele centralelor termice din gama ecoCRAFT exclusive:

 

    Gama de cazane ecoCRAFT de puteri mari (160,200,240 si 280kW)

    Placa electronica cu e-Bus

    Fiabilitate ridicata

    Eficienta energetica marita > putere mai mica si consum redus de gaz

    Domeniu de modulare 17 -100 % (cea mai buna din gama sa)

    Usurinta la revizie si service

    Schimbator nou de aluminiu-siliciu , cu un singur arzator

    Timp redus pentru incalzire

    Perioada lunga de mentinere a temperaturii dorite

    Consum redus de combustibil

    Instalare rapida datorita premontajului

    Sistem DIA

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Centrala de pardoseala in condensare Vaillant ecoCRAFT VKK 2806/3-E HL - 280 kW
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Centrale termice pe gaz ≥ 100 kW, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Centrala de pardoseala in condensare Vaillant ecoCRAFT VKK 2806/3-E HL - 280 kW are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.