Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz ≤ 24 / 26 kW Centrala in condensatie Buderus Logamax Plus GB 012 25K V2 - 25 kW
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Centrale termice electrice Centrale termice electrice Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Aeroterme industriale Aeroterme industriale Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori
3.82

Centrala in condensatie Buderus Logamax Plus GB 012 25K V2 - 25 kW

BUDERUS
Pret:   2.77000 lei cu TVA RON 2770.00
     
 
Cod produs:   7736900628
Producator:   BUDERUS
Info livrare   Livrare 1-3 zile de la confirmarea comenzii , in functie de zona de livrare !
 Alege perioada:   
 277.13 lei/luna
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 43.00 kg
Pentru acest produs ai transport gratuit

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Specificatii produs
Utilizare Incalzire + ACM
Tip ardere Condensare
Putere [kW] 25
Boiler Fara boiler
Garantie 3 Ani
Descriere Centrala in condensatie Buderus Logamax Plus GB 012 25K V2 - 25 kW

Centrala in condensatie Buderus Logamax Plus GB 012 25K V2 - 25 kW


Putere termica nominala (80/60): 25.5 kW
Putere termica nominala (50/30): 27.5 kW
Putere termica nominala pentru apa calda: 25.5 kW
Consum gaz metan: 2.7 mc/h
Presiune de gaz necesara: 17-25 mbar
Volum vas expansiune: 8 litri
Debit apa calda: 10 l/min
Temperatura ACM: 40-60 °C
Presiune maxima ACM: 10 bari
Debit specific apa calda: 11,8 l/min
Cantitatea maxima de condensat: 1,5 l/h
Consum maxim de putere: 120 W
Putere absorbita in stand-by: 4 W
Nivel de zgomot: - greutate centrala termica: 37 kg
Dimensiuni centrala: 715 x 440 x 315 mm

 

Kit-ul de evacuare gaze arse telescopic (60/100mm), L=395-615 mm este inclus in pret. 

 

Pompa are turatie variabila, conform noilor standarde europene.

 

 

Avantaje Centrala in condensatie Buderus Logamax Plus GB 012 25K V2 - 25 kW

 

Centrala termica murala Buderus Logamxa Plus Gb012k - 25,5 KW incalzire si 25,5 kW producere de apa calda menajera, functionand pe principiul condensarii, segment Basic, avand schimbatorul de caldura principal din inox extrem de fiabil si schimbator de caldura secundar cu recuperator de caldura.

Cazanul are suflanta si functioneaza cu tiraj fortat. Panou de automatizare Cotronic III are display LCD - autodiagnosticare, sistem de securitate complet ( cu detectare lipsa flacara si valve cu solenoid - EN 298 ), compatibil cu termostatele ON/OFF si OT (open therm).

 


 

Sistem de securitate complet prin panoul de comanda Cotronic III (cu detectare lipsa flacara si valve cu solenoid - EN 298)
Panou de automatizare Cotronic III are display LCD - autodiagnosticare, sistem de securitate complet ( cu detectare lipsa flacara si valve cu solenoid - EN 298 ), compatibil cu termostatele ON/OFF si OT (open therm).
Schimbator de caldura primar din inox
Schimbator de caldura secundar atat pentru circuitul de incalzire cat si pentru circuitul de acm (Recuperator condens)

Cazanul are suflanta si functioneaza cu tiraj fortat

 

Dimensiuni compacte, confort în utilizare şi întreţinere

Centrala Logamax plus GB012 este un produs robust cu dimensiuni reduse, care permit montarea în spaţii înguste.
Adâncimea de numai 355 mm şi înălţimea de 440 mm, precum şi spaţiul necesar de montaj de doar 0,3 metri pătraţi, o fac extrem de manevrabilă.
Este uşor de transportat şi de montat, iar accesul rapid la toate componentele interioare, o fac extrem de uşor de controlat în timpul operaţiilor de mentenanţă şi service.

 Panoul de comandă Cotronic 3 al centralei cu condensare

Automatizarea avansată a centralei asigură coordonarea funcţionării componentelor electronice, comanda şi controlul echipamentelor şi funcţiilor de modulare şi de siguranţă ale centralei.
Display-ul LCD permite afişarea codurilor de eroare, prin şiruri de litere şi cifre, ceea ce uşurează enorm munca specialistului de service. De asemenea, prin intermediul butoanelor de pe panoul frontal şi al ecranului digital, utilizatorul poate regla temperatura din circuitul de încălzire şi cea a apei calde menajere.

 Funcţionare în totală siguranţă

Componentele de protecţie cu care este echipată centrala Logamax plus GB012 au menirea de a asigura utilizatorii că aceasta va funcţiona întotdeauna în deplină siguranţă şi în condiţii de maximă economie. Panoul de comandă Cotronic 3 (cu detectare lipsă flacără şi valve cu solenoid), senzorul de încălzire pe tur, termostatul de siguranţă pe tur, senzorul de gaze arse, senzor nivel condensat în recuperator, vana de gaz, vasul de expansiune, electrodul de ionizare, senzor ventilator pentru reglarea turaţiei, termostatul de siguranţă gaze arse, sifon condens, supapa de încălzire sau senzorul electronic de protecţie la îngheţ - iată principalele elemente de siguranţă care contribuie la buna funcţionare a centralei.
De asemenea, funcţia de blocare Child Lock împiedică folosirea neautorizată a centralei de către copii nesupravegheaţi

 

 Centrala Buderus Logamax plus GB012 poate fi integrată - prin intermediul unui kit solar - într-o instalaţie de panouri solare termice. Astfel, se pot obţine economii suplimentare de combustibil gazos prin folosirea energiei.

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Centrala in condensatie Buderus Logamax Plus GB 012 25K V2 - 25 kW
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Centrale termice pe gaz ≤ 24 / 26 kW, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Centrala in condensatie Buderus Logamax Plus GB 012 25K V2 - 25 kW are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.