Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Poza Centrala pe lemne bosch  6000W SFW
Livrare in toata tara

Produsele comercializate de firma Arena Instalatiilor pot fi trimise in orice localitate a tarii prin intermediul firmei de curierat rapid sau masinile de distributie ale ARENA INSTALATIILOR SRL.

Unele produse care sunt fragile, nu se vor transporta prin curierat cum ar fi : panouri solare, aerul conditionat sau sistemele de climatizare.

Va rugam luati legatura cu unul din reprezentantii Arena Instalatiilor pentru a va putea confirma daca produsul se poate livra prin curierat rapid sau prin mijloacele proprii de transort.

Mai multe detalii despre modalitatea de comanda regasiti in sectiune "CUM COMAND

Plata cu card la sediul ARENA INSTALATIILOR

Plata folosind cardul la ridicarea produselor din sediul ARENA INSTALATIILOR SRL, doar la produsele ce au marcat pe pagina semnul de plata cu card.

La ridicarea produselor de la sediul nostru, se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard prin intermediul terminalului POS existent - BCR sau UNICREDIT 

Atentie!
In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnatura, care trebuie sa corespunda cu cea de pe card si cu cea de pe actul de identitate.

Garantie 2 Ani

BUCURESTI - BRAGADIRU - DOMNESTI LIVRARE GRATUITA

LIVRARE gratuita Bucuresti si Bragadiru & Domnesti

Pentru ca vrem sa va bucurati de tot confortul posibil, am adus cateva imbunatatiri serviciului nostru:

• Transportul este gratuit in BUCURETI si zona BRAGADIRU - CLINCENI - DOMNESTI în cazul comenzilor de peste 1500 RON pentru produsele ce au simbolul de livrare GRATUITA BUCURESTI                                                          

• Livram pe tot teritoriul  orasului BUCURESTI si BRAGADIRU - CLINCENI - DOMNESTI

• Beneficiezi de un pret foarte bun
• Produsul se livreaza in cutia originala de la importator, impreuna cu certificatul de garantie, factura si instructiuni de utilizare

TERMENI SI CONDITII DE TRANSPORT

Va informam ca Serviciul „LIVRARE LA DOMICILIU” va este pus la dispozitie din dorinta de a elimina efortul dumneavoastra de a transporta materialele cumparate din magazinul nostru.

Serviciul de Livrare la domiciliu este asigurat cu respectarea conditiilor afisate in fiecare unitate, precum si a urmatoarelor reguli:

1. Transportul este asigurat pana in zonele in care masinile pot parca in conditii de siguranta.

2. Transportul produselor de la masina in/la/pana la locuinta cumparatorului nu este obligatia conducatorului auto.

3. Clientul trebuie sa se asigure ca are cu cine sa descarce si sa transporte marfa livrata.

4. In situatia in care la numerele de telefon lasate de dumneavoastra nu raspunde nimeni, intreaga raspundere pentru neplacerile cauzate de intarzieri, apartine clientului.

5. Daca marfa nu poate fi livrata din cauza clientului (adresa incorecta, incompleta, numar de telefon gresit etc), urmatorul transport nu mai intra in categoria serviciului gratuit si se va face numai contracost.

6. Solicitarile speciale nu fac obiectul conditiilor de mai sus.

7. Nu ne asumam raspunderea pentru intarzierile in livrarea marfurilor cauzate de forta majora (inundatii, cai de acces inzapezite, impracticabile etc). In acest caz, transportul se va reprograma in functie de posibilitatile de transport.

Atentie!

Conducatorul autovehiculului va ajuta la descarcarea marfii din masina insa nu si la manipularea sa in vecinatate. De aceea va recomandam ca in cazul in care aveti marfuri voluminoase sa aveti personal la manipularea marfii.

Pentru ale informatii legate de livrare aveti posibilitatea transmiterii unei solicitari prin intermediul formularului de contact, pe adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau puteti apela la numarul de contact 021.420.00.45

Centrala pe lemne BOSCH SOLID 6000W SFW 40-2 HFM - 40 KW

Printeaza BOSCH
Pret:   8.07566 lei cu TVA RON 8075.66
Cod produs:   7738501508
Producator:   BOSCH
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 420.00 kgPutere [kW]   40
Tip combustibil   Lemn
Tip ardere   Gazeificare
Automatizare   Reglaj Electronic
Call center (numar cu tarif normal): 0219969
Alege perioada de creditare:
799.34 lei/luna @Credit Euroline ERS 12 luni

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Cum comand

Pentru efectuarea unei comenzi poti trimite comanda pe email comenzi@arenainstalatiilor.ro, prin fax la 0214200039 sau poti adauga produsele in cos. Dupa completarea listei de cumparaturi mergi pe pagina VEZI COS si completeaza campurile cerute. Vei fi anuntat prin email pentru confirmarea contului creat.


Citeste mai mult
Politica de returnare

La ARENA INSTALATIILOR SRL ( www.arenainstalatiilor.ro ) ai timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim 2 optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achitarea altui produs.
Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.Citeste mai mult
LIVRARE PRODUSELOR

Produsele comercializate de www.ARENAinstalatiilor.ro  se pot ridica de la punctul de lucru sau livra numai in baza unei comenzi online.
Comanda online nu presupune rezervarea produselor, decat daca comanda nu este insotita si de confirmarea comenzii de catre client pe email sau telefon.
Comenziile online vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem si confirmate telefonic, email sau sms.


Citeste mai mult
Garantia produselor comercializate pe www.arenainstalatiilor.ro

Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.


Citeste mai mult
Tehnologia incalzirii THERM X2

Noul standard in tehnica incalzirii. THERM X2
#pozaL1#

 

 

 

 

 

 

La Kermi calitatea are  intotdeauna prioritate. 

 

Calitatea si Kermi sunt din start termeni inseparabili. Incepand cu dezvoltarea produsului, alegerea stricta a materialelor si seriile dure de incercari, pana la controlul final strict, sunt componente ale realizarii standardului inalt de calitate, fara erori. Pe langa insemnul RAL si marcarea CE garantam si printr-un sistem de asigurare a calitatii lipsit de compromisuri cu certificare DIN EN ISO 9001:2000 si validat de o garantie extinsa conform normelor Asociatiei Centrale a Producatorilor de Instalatii de Climatizare, Incalzire si Instalatii Sanitare.

 

Revolutionarul principiu patentat X2:

Serie in loc de paralel. 
#pozaL2#

 

In timp ce la radiatoarele compacte de pana acum toate placile erau cuplate in paralel si astfel erau alimentate simultan, Therm X2 lucreaza dupa un principiu nou, unic, X2 cu alimentare in serie. Acest lucru inseamna ca placa frontala e legata in serie cu celelalte placi si astfel este alimentata prioritar. 

In functionare normala, randamentul placii frontale este suficient; placa posterioara abia daca va fi incalzita. Doar daca necesarul de putere creste, placa posterioara contribuie si ea la incalzirea rapida a incaperii. 

Rezultatul este tehnologia de incalzire a viitorului. Cu mai multa dinamica, confort optim si eficienta energetica crescuta. 


Citeste mai mult
Garantie extinsa de 2 ani sau 4 ani.

 #pozaL1#

Indiferent de garantia suplimentara, de 2 sau 4 ani, pe care o cumperi* pentru centrala termica murala Bosch, beneficiile tale cresc.

Garantia extinsa se adauga la garantia standard daca inchei pe durata desfasurarii acesteia un contract de service cu un Partener Recomandat de Service Bosch si efectuezi o revizie gratuita in primele 6 luni.

*garantia extinsa pentru 2 ani este 120 Euro (plus TVA), iar pentru 4 ani este 240 Euro (plus TVA).


Citeste mai mult
Descriere Centrala pe lemne BOSCH SOLID 6000W SFW 40-2 HFM - 40 KW

Centrala pe lemne cu gazeificare Bosch Solid 6000 W SFW 40-2 HFM - 40 kw  

 

Putere termica Bosch Solid 6000  : 40 KW

Randament centrala termica : 87 % 

Combustibil folosit : lemn

Consum de combustibil la putere maxima : 11.2 kg/h

Presiunea de functionare maxima : 3 bar

Temperatura maxima de functionare : 85⁰C

Temperatura optima centrala 70-85⁰C

Continut de apa : 119 l

Clasa de protectie : 21 IP

Presiunea minima apa in serpentine de racire : 2 bar

Debit minim apa in serpentine de racire : 11 l/min

Camera de incarcare : 133 l

Lungime centrala : 940x1083x1019 mm

Latime centrala: 690 mm

Inaltime cu unitatea de control : 1257 mm

Usa de incarcare : 514x185 mm

Lungime maxima lemn despicat : 500 mm

Greutate : 420 KG

Producator : BOSCH GERMANIA

 

 

 

 

 

 

Prezentare generala -  Centrala pe lemne  BOSCH SOLID 6000W SFW 40-2 HFM 40 KW

  

Aceasta centrala foloseste  combustibil solid pentru ardere ( preparare agent termic ),  cu gazeificare,  tiraj natural, putere 40 kw, ofera utilizatorului confort deplin  si eficienta energetica ridicata.  Este folosita pentru incalzire. ( pentru preparare de apa calda menajera este nevoie de conectarea la un boiler termoelectric ce se achizitioneaza separat ).

Tehnica functionarii pe principiul gazeificarii lemnului asigura o ardere eficienta si saraca in emisii poluante.

Cu un nou design al cailor de fum si o noua ceramica in camera de ardere, centrala pe lemne BOSCH SOLID 6000 W asigura o eficienta a arderii de pana la 90%, iar emisiile sunt reduse prin optimizarea ghidajelor de aer primar si secundar.

Aceasta centrala functioneaza exclusiv pe baza de combustibil solid ( lemn despicat in lungime de pana la 50 cm ), iar durata  de ardere in putere nominala este de minim 3 ore ( pentru lemn de esenta tare ).

Centrala pe lemne  BOSCH SOLID 6000W SFW 40-2 HFM 40 KW este prevazuta in partea superioara cu o unitate de comanda , noua,cu un display LCD , care afiseaza  temperatura din centrala si ACM. Cu ajutorul acestei unitati de comanda aveti posibilitatea de setare a parametrilor cat si controlul turatiei suflantei (reduce turatia la apropierea de temperatura setata ).

Unitatea de comanda a centralaului pe lemne  BOSCH SOLID 6000W SFW 40-2 HFM 40 KW este compatibila cu termostatele de tip On/Off si termostate de ambient tip RS.

Aceste centrala pe lemne BOSCH SOLID 6000W SFW 40-2 HFM 40 KW este fabricata din otel si face parte din gama centralelor cu ardere prin gazeificare. 

O caracteristica a centralelor pe lemne cu gazeificare reprezinta faptul ca bustenii de lemn sunt amplasati in camera superioara si in felul acesta flacara se dezvolta de sus in jos ( inver fata de centralaele conventionale cu flacara verticala.

 

Date tehnice Centrala pe lemne cu gazeificare Bosch Solid 6000 W SFW 40-2 HFM - 40 kw

 

 

 

Dimensiuni Centrala pe lemne cu gazeificare Bosch Solid 6000 W SFW 40-2 HFM - 40 kw

 

 

Argumente produs Centrala pe lemne cu gazeificare Bosch Solid 6000 W SFW

 

Controlul functionarii:  In varianta de baza, sistemul electronic de comanda a cazanului dispune de nu mai puţin de 12 funcţii standard.

Eficienta ridicata : Solid 6000 W este echipat cu un schimbător de căldură aquatubular de înaltă calitate, atingand un randament remarcabil de 89%.

Design atragator : Designul modern al cazanului atrage toate privirile.

4 variante diferite de putere : Gama de modele cu puteri de 22, 30, 40 şi 50 kW va permite sa gasiti solutia de incalzire perfect adaptată locuintei dumneavoastra.

Ardere eficienta - datorita principiului gazeificării lemnului

Solid 6000 W functionează cu tehnologia avansata de gazeificare a lemnului. 

Procesul de ardere are loc în trei faze produse în trei locuri diferite.

 

Sistem electronic de comanda cu 12 functii :

 

 

De ce este bine sa folosim un Puffer in instalatiile de incalzire cu centrale termice pe lemne

 

Pufferul este un rezervor de acumulare a agentului termic in instalatiile de incalzire. 

Acesta inmagazineaza energia termica furnizata de centralele termice pe combustibil solid si optimizeaza functionarea lor prelungind durata de viata a acestora.

Este ideal sa fie instalat in cazul centralelor termice pe lemne, pentru ca acestea nu isi pot modula puterea atit de usor si de eficient ca si centralele pe gaz.

 

Exista mai multe tipuri de puffere: 

 

    - fara serpentina 

    - cu 1 serpentina (poate fi legat la o singura sursa pt incalzirea apei: centrala termica SAU panouri solare), 

    - cu 2 serpentine (poate fi conectat simultan la 2 surse de incalzire: centrala termica si panouri solare, de ex),

    - tank in tank (se foloseste si la prepararea ACM, caci rezervorul din interior se comporta ca un boiler).

 

Avantajele folosirii unui puffer corect dimensionat la o instalatie de incalzire cu centrala termica pe lemne sunt :

 

Centrala termica functioneaza uniform => uzura centralei va fi mai mica in timp => durata de viata a cazanului creste.

Procesul de ardere este mai eficient => emisiile de gudron si noxe sunt mai reduse.

Centrala termica functioneaza in cea mai mare parte a timpului la temperatura nominala pe tur => randamentul centralei este maxim => economie de combustibil ( veti consuma mult mai putine lemne pentru incalzire )

Toti utilizatorii de centrale termice pe lemne se plang de desele alimentari cu lemne ale unei centrale in timpul unei zile sau mai ales in noptile geroase de iarna cand trebuie realimentat cazanul. Instalarea unui puffer va genera intervale mai mari de timp intre 2 alimentari succesive ale cazanului => usurinta si confort in exploatare .

Puteti instala un termostat de ambient ce va controla pompa pufferului si astfel veti avea confort sporit in casa precum si substantiale reduceri de combustibil deoarece caldura produsa de cazan se va acumula in puffer iar din puffer se va distribui in casa conform dorintei dumneavoastra.

 

Pentru o oferta completa pentru centrala termica Centrala pe lemne cu gazeificare Bosch Solid 6000 W SFW 40-2 HFM - 40 kw si accesoriile necesare pentru montajului va rugam sa contactati echipa de vanzari a echipei ARENA INSTALATIILOR SRL

Comentarii Centrala pe lemne BOSCH SOLID 6000W SFW 40-2 HFM - 40 KW
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Centrale termice pe lemne cu gazeificare 30 - 40 kw, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Centrala pe lemne BOSCH SOLID 6000W SFW 40-2 HFM - 40 KW are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.


 
Download fisiere atasate pentru Centrala pe lemne BOSCH SOLID 6000W SFW 40-2 HFM - 40 KW
Solid-6000-W-Instructiuni-instalare
Alte produse din categorie