Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Centrale termice cu gazeificare Centrale termice pe lemne cu gazeificare 30 - 40 kw Centrala pe lemne cu gazeificare reglaj termostatic Astra NEWG32 - 32 kw
Poza Centrale termice pe lemne cu gazeificare Astra G32
Livrare GRATUITA oriunde in ROMANIA Produs BONUS
Livrare in toata tara

Produsele comercializate de firma Arena Instalatiilor pot fi trimise in orice localitate a tarii prin intermediul firmei de curierat rapid sau masinile de distributie ale ARENA INSTALATIILOR SRL.

Unele produse care sunt fragile, nu se vor transporta prin curierat cum ar fi : panouri solare, aerul conditionat sau sistemele de climatizare.

Va rugam luati legatura cu unul din reprezentantii Arena Instalatiilor pentru a va putea confirma daca produsul se poate livra prin curierat rapid sau prin mijloacele proprii de transort.

Mai multe detalii despre modalitatea de comanda regasiti in sectiune "CUM COMAND

Plata cu card la sediul ARENA INSTALATIILOR

Plata folosind cardul la ridicarea produselor din sediul ARENA INSTALATIILOR SRL, doar la produsele ce au marcat pe pagina semnul de plata cu card.

La ridicarea produselor de la sediul nostru, se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard prin intermediul terminalului POS existent - BCR sau UNICREDIT 

Atentie!
In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnatura, care trebuie sa corespunda cu cea de pe card si cu cea de pe actul de identitate.

Garantie 2 Ani

Livrare Gratuita oriunde in Romania

Livrare Gratuita oriunde in Romania

Centrala pe lemne cu gazeificare reglaj termostatic Astra NEWG32 - 32 kw

Printeaza Astra
Ai CADOU la achizitionarea acestui produs:
Supapa termica de descarcare WATTS STS 20 200.00 lei
Pret:   6.16900 lei cu TVA RON 6169.00
Cod produs:   041533-140
Producator:   Astra
Astra
Astra Centrale termice pe lemne Astra
Beneficii:   Livrare GRATUITA oriunde in ROMANIA, Produs BONUS
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 330.00 kg
Pentru acest produs ai transport gratuit
CUMPARA acum acest produs si primesti cadou Transport GRATUIT oriunde in Romania indiferent de locatie sau zona !
Putere [kW]   32
Tip combustibil   Lemn + Brichete
Tip ardere   Gazeificare
Automatizare   Reglaj termostatic
Call center (numar cu tarif normal): 0219969
Alege perioada de creditare:
611.68 lei/luna @Credit Euroline ERS 12 luni

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Cum comand

Pentru efectuarea unei comenzi poti trimite comanda pe email comenzi@arenainstalatiilor.ro, prin fax la 0214200039 sau poti adauga produsele in cos. Dupa completarea listei de cumparaturi mergi pe pagina VEZI COS si completeaza campurile cerute. Vei fi anuntat prin email pentru confirmarea contului creat.


Citeste mai mult
Politica de returnare

La ARENA INSTALATIILOR SRL ( www.arenainstalatiilor.ro ) ai timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim 2 optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achitarea altui produs.
Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.Citeste mai mult
LIVRARE PRODUSELOR

Produsele comercializate de www.ARENAinstalatiilor.ro  se pot ridica de la punctul de lucru sau livra numai in baza unei comenzi online.
Comanda online nu presupune rezervarea produselor, decat daca comanda nu este insotita si de confirmarea comenzii de catre client pe email sau telefon.
Comenziile online vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem si confirmate telefonic, email sau sms.


Citeste mai mult
Garantia produselor comercializate pe www.arenainstalatiilor.ro

Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.


Citeste mai mult
Tehnologia incalzirii THERM X2

Noul standard in tehnica incalzirii. THERM X2
#pozaL1#

 

 

 

 

 

 

La Kermi calitatea are  intotdeauna prioritate. 

 

Calitatea si Kermi sunt din start termeni inseparabili. Incepand cu dezvoltarea produsului, alegerea stricta a materialelor si seriile dure de incercari, pana la controlul final strict, sunt componente ale realizarii standardului inalt de calitate, fara erori. Pe langa insemnul RAL si marcarea CE garantam si printr-un sistem de asigurare a calitatii lipsit de compromisuri cu certificare DIN EN ISO 9001:2000 si validat de o garantie extinsa conform normelor Asociatiei Centrale a Producatorilor de Instalatii de Climatizare, Incalzire si Instalatii Sanitare.

 

Revolutionarul principiu patentat X2:

Serie in loc de paralel. 
#pozaL2#

 

In timp ce la radiatoarele compacte de pana acum toate placile erau cuplate in paralel si astfel erau alimentate simultan, Therm X2 lucreaza dupa un principiu nou, unic, X2 cu alimentare in serie. Acest lucru inseamna ca placa frontala e legata in serie cu celelalte placi si astfel este alimentata prioritar. 

In functionare normala, randamentul placii frontale este suficient; placa posterioara abia daca va fi incalzita. Doar daca necesarul de putere creste, placa posterioara contribuie si ea la incalzirea rapida a incaperii. 

Rezultatul este tehnologia de incalzire a viitorului. Cu mai multa dinamica, confort optim si eficienta energetica crescuta. 


Citeste mai mult
Garantie extinsa de 2 ani sau 4 ani.

 #pozaL1#

Indiferent de garantia suplimentara, de 2 sau 4 ani, pe care o cumperi* pentru centrala termica murala Bosch, beneficiile tale cresc.

Garantia extinsa se adauga la garantia standard daca inchei pe durata desfasurarii acesteia un contract de service cu un Partener Recomandat de Service Bosch si efectuezi o revizie gratuita in primele 6 luni.

*garantia extinsa pentru 2 ani este 120 Euro (plus TVA), iar pentru 4 ani este 240 Euro (plus TVA).


Citeste mai mult
Descriere Centrala pe lemne cu gazeificare reglaj termostatic Astra NEWG32 - 32 kw

Centrale termice pe lemne cu gazeificare Astra NEWG32 reglaj termostatic


- Putere utila: 32 kW
- Volum camera de combustie: 130 l
- Continut de apa cazan: 71 l

- Temperatura min. retur: 65°C
- Temperatura max. apa din cazan: 95°C
- Inaltime/latime/adancime: 1246/646/965mm
- Diametru racord fum: 152mm
- Racord tur retur: 1 1/2"
- Presiune max. de lucru: 2 bar
- Alimentare electrica: 230V/50 Hz
- Tip ventilator: de compresie
- Combustibil: lemn cu 20% umiditate,deseuri de lemn uscat,brichete de rumegus  si turba
- Dimensiune max. butuc lemn: 33-35 cm
- Dimensiuni deschidere camera incarcare: 350x285mm
- Reglaj cazan cu: termoregulator

- Gama de reglaj termostat: 65-85 °C              
- Consum de energie electrica max: 30W
- Temperatura evacuare gaze arse: 195°C
- Tiraj minim cos: 30 Pa
- Clasa cazan in conformitate cu EN 300-5: 1
- Masa: 330 kg
- Producator : ASTRA Lituania
- Toate cazanele sunt echipate cu o serpentina de racire de urgenta, care împiedica apa sa ajunga la punctul de fierbere, si care în caz de o pana de curent activeaza supapa termica de siguranta.

Nota* Supapa termica de siguranta se vinde separat

Corpul cazanului care intra în contact cu produsele de combustie, este realizat din tabla de oţel pentru cazane P265GH de 6mm grosime, alte elemente ale cazanului fiind realizate din tabla de oţel de 4mm grosime.

Reglaj termostatic Centrale termice pe lemne cu gazeificare Astra

Unitatea de control termostatic controlează ventilatorul şi pompa de circulaţie a sistemului de încălzire. Fluxul de aer în cazan este controlat printr-un regulator al tractiunii FR124, care reglează deschiderea de admisie a aerului. Atunci când temperatura setată a apei este atinsă, ventilatorul este oprit de un termostat de lucru al cazanului. În timpul duratei de funcţionare a cazanului viteza de rotaţie a ventilatorului rămâne constantă. În poziţia 0 ... 60 °C, ventilatorul funcţionează în continuu. În poziţia centrală ventilatorul este oprit. Cand cazanul atinge 60 °C, comutatorul trebuie să fie pus în poziţia 60 ... 90 °C, când arderea este terminată, ventilatorul se opreşte în mod automat.
Un termostat suplimentar porneşte sistemul de pompa de circulaţie a sistemului de încălzire, când temperatura apei ajunge la 60 °C, şi -l opreşte atunci când temperatura apei în sistemul de încălzire scade sub 60 °C.

Combustibilul adecvat Centrale termice pe lemne cu gazeificare Astra

Combustibilul adecvat pentru Cazanul pe combustibil solid cu gazeificare Astra G se poate utiliza cu o mare varietate de lemn, brichete de rumeguş  si de turbă. Pot fi adăugate la sarcina de combustibil mici deşeuri din lemn de până la 15%, dar ele trebuie să fie aranjate astfel încât să nu fie blocată cavitatea care conectează camere (superioara si inferioara) a cazanului pe combustibil solid Astra G. Vă recomandăm să utilizaţi lemn uscat (15-20% umiditate). Cu cât lemnul este mai uscat, cu atât  valoarea de încălzire este mai mare. Cu 20% umiditate, valoarea calorică a 1 kg de lemn este de aproximativ 4 kW, în cazul în care umiditatea ajunge la 50% valoarea calorică devine de două ori mai mică. Grosimea recomandată a lemnului este de 50 la 100 mm. În cazul în care grosimea este de 100 - 200 mm bucată de lemn trebuie să fie spîntecată cel puţin o dată înainte de utilizare.

Recomandări pentru pregătirea lemnului de foc:

► bucăţi de lemn de 10 cm în diametru ar trebui să fie tăiate;
► lemn trebuie să fie stocat într-o zonă bine ventilată şi, dacă este posibil, cu soare. Lemnele trebuie să fie protejate de ploaie si ninsoare;
► lemnele tăiate trebuie să fie aşezate lăsând suficient spaţiu pentru ventilaţie corespunzătoare pentru a elimina umezeala, care poate fi eliberată;
► la partea de sus a grămezii de lemn trebuie să fie suficient spaţiu liber, astfel încât aerul umed să poată fi eliminat prin ventilare, nu este recomandabil lemnul să se pună pe podea;
► stocarea lemnului proaspăt tăiat (care nu este uscat) în subsol nu este recomandabilă, deoarece sunt necesare soarele şi circulaţia aerului să se usuce. Lemn uscat poate fi stocat într-un subsol, în cazul în care ventilaţia este adecvată şi este garantată.
► pentru uscarea lemnului tăiat, se recomandă, în condiţiile descrise mai sus, şi în funcţie de tipul de lemn: lemn moale (arin, plop, molid) - cel putin 8 luni de uscare, lemn tare (stejar, frasin, mesteacan, etc.) -cel puţin 20 de luni.

Brichete. Brichete de rumeguş şi de aşchii de lemn sunt un foarte bun combustibil pentru cazanele Astra G. Putere calorifică a brichetelor de rumeguş variază în jurul 4000-4300 kcal / kg sau 4.7 - 5.0 kWh / kg. Brichete furnizate de către producătorul sunt foarte uscate, ele nu au decât 5-8% umiditate. Stocate într-un spaţiu deschis, brichetele foarte repede absorb umiditatea din mediu înconjurător, prin urmare spaţiul de depozitare trebuie să fie uscat şi, în plus, este recomandabil să le stocaţi în ambalajul original (peliculă de polietilenă). Brichete din rumeguş ard foarte bine, ele nu poluează coşul de fum al cazanului  Astra G deoarece ele au formă regulată, sunt comprimate şi au de două ori densitatea lemnului, brichete de  aceeaşi greutate ocupă de trei ori mai puţin spaţiu decât lemnul.
Combustibil nepotrivit.Cazanul pe combustibil solid cu gazeificare Astra G nu este potrivit pentru ardere a brichetelor de cărbune şi a cărbunelui, sau a panourilor OSB, a materialelor plastice, deşeurilor de  cauciuc, a lemnului tratat în răşină, adezivelor artificiale şi  vopselelor. Dacă se întâmplă aşa şi aruncaţi ocazional aceste materiale drept combustibil în camera de combustibil  al cazanului Astra G, nu s-ar întimpla nimic dramatic, dar prin ardere a astfel de produse în mod repetat sau sistematic, în cele din urmă puteţi deteriora cazanul.

Racordarea la sistemul de încălzire la Centrale termice pe lemne cu gazeificare Astra

Instalatori profesionişti.
Cazane pe combustibil solid de gazeificare Astra G, funcţionează mai eficient dacă sunt corect conectate la sistemul de încălzire (vezi shema de montaj recomandata.). Prin urmare, conectarea cazanului şi prima aprindere trebuie efectuate de către profesionişti profesionali de instalare a cazanelor, cu calificările necesare pentru a conecta cazane pe combustibil solid de gazeificare.

Schema de instalare a cazanului.

Sunt disponibile diferite sisteme de conectare pentru cazanul pe combustibil solid cu gazeificare Astra G în funcţie de configuraţia sistemului dvs. de încălzire. Vă recomandăm următoarea schemă care se pare a fi optimă (vezi schema de montaj recomandata..)

 
Rezervor de acumulare.

Un cazan de gazeificare Astra G funcţionează cel mai bine dacă este instalat în tandem cu un rezervor de stocare a căldurii. Schema de încălzire cea mai eficientă este în cazul în care tot lucrul cazanului de producţia de gaze este utilizat numai pentru a asigura temperatura rezervorului de acumulare. În cazul în care rezervor de acumulare de căldură nu este conectat la cazanul, performanţa cazanului nu va fi la fel de bună, de fapt, stocare de căldură induce o inerţie care permite un randament foarte bun (prin controlul de origine) din căldura internă a cazanului.

Utilizarea acumulării energiei termice are urmatoarele avantaje:

1. Reducere cu 15-20% din consumul de combustibil.

Cazanele alimentate cu combustibil solid cu gazeificare funcţioneaza cel mai bine atunci când sunt operate la puterea nominală sau la o putere asemănătoare. Dar în cazul acesta cantitatea de căldură generată în cazan este egală cantităţii necesare de care este nevoie la temperatura aproximativ de - 20 ° C. 2/3 din temperaturile sezonului de încălzire fluctuând în jurul 0°C, este suficient doar 20-30% din puterea de cazan pe combustibil solid Astra G, ca panoul de control al cazanului să oprească  („ să stingă”) cazanul, care merge tot mai accelerându-se, prin urmare, combustibilul este ars rău, el produce o mulţime de fum, se poluează coşul de fum al cazanului, şi se scade  generarea de gaze în cazan.

2. Combustibilul în cazan poate arde cu întreruperi, la momentul potrivit.

Deoarece sala de cazane cu rezervor de acumulare de căldură are o inerţie considerabilă, radiatoare în sala nu vor începe să se răcească imediat după stingerea cazanului pe combustibil solid Astra G, prin urmare se va evita fluctuaţiile de temperatură în încăperile încălzite.

3. Puteţi să instalaţi un cazan cu o capacitate mai mare şi să prelungiţi timpul între încărcări de combustibil.

Odată cu alegerea unui cazan pe combustibil solid cu gazeificare Astra G mai puternic, mai multă căldură este produsă şi acumulată în rezervorul de acumulare (volumul său trebuie să corespundă puterii cazanului). Cu cât cantitatea de căldură acumulată este mai importantă cu atât va fi îndepărtat următorul moment de încărcare a combustibilului.

4. Capacitatea de a controla temperatura din interiorul casei.

Consumul de energie termică în camere individuale pot fi redus cu robinete termostatice individuale montate la calorifere iar  încălzirea globală a cladirii poate fi controlată de către un panou de control programabil. Cu ajutorul lui căldură este furnizată de sistemul în funcţie de necesitate şi de temperatura aerului în afara clădirii.

Volumul rezervorului de acumulare ( Puffere ).

Vă recomandăm să instalaţi un rezervor al cărui volum este de 50 de litri pentru un kilowatt de putere a cazanului pe combustibil solid ' Astra G, de exemplu, dacă instalaţi cazanul Astra G 25 kW, volumul rezervorului de acumulare ar trebui să fie 1250 de litri. Opţional, aveţi posibilitatea să adăugaţi mai multe rezervoare la sistemul de încălzire. Dacă spaţiul este insuficient în sala cazanului pentru o capacitate de rezervor mai mare, dimensiunea minimă recomandată este de 25 de litri la 1 kilowatt de putere a cazanului Astra'G

temp


Verificarea temperaturii apei de retur. Temperatura apei de retur la cazan de gazeificare trebuie să fie de cel puţin 60° C. Pentru această cazan trebuie să fie echipat de un ventil termostatic de amestec, de exemplu- ESBE 60° C. Aici poate fi foarte bine justificată utilizarea regulatorului termic Laddomat 21. Dacă veţi reuşi să compuneţi un sistem de încălzire în aşa fel, că temperatura apei de retur să fie şi mai mare (72-78°C), randamentul de combustie şi viaţa totală a cazanului cu gazeificare Astra G din cauza această nu va decât se îmbunătăţi.
Protecţia împotriva supraîncălzirii. Cazanul cu gazeificare Astra G trebuie să fie protejat împotriva supraîncălzirii în cazul când, în momentul panei de curent, se opreşte pompa de circulaţie, care elimină excesul de căldură din cazan şi îl trimite la rezervorul de acumulare sau sistemul de încălzire. Cu acest scop, pentru siguranţă, fiecare cazan Astra G este echipat cu o serpentină de răcire că în cazul unei situaţii de urgenţă, şi atunci când temperatura depăşeşte 95°C, şi o supapa de siguranta se deschide, să inceapă sa curgă linia de apă a oraşului (de temperatură de 10 °) şi să se răceasca cazanul. În absenţa de apa  oraşului, aveţi posibilitatea să instalaţi o baterie, care, cel puţin în timp de 2 ore, să menţină funcţionalitatea panoul de control al cazanului şi activitatea pompei de circulaţie, în cazul dispariţiei sursei de alimentare cu curent electric.

Longevitate.

Funcţionarea corectă a cazanului cu gazeificare Astra G asigură  o durată de viaţa a mai mult de 10 de ani, mai ales dacă aţi consuma un combustibil uscat. 

Comentarii Centrala pe lemne cu gazeificare reglaj termostatic Astra NEWG32 - 32 kw
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Centrale termice pe lemne cu gazeificare 30 - 40 kw, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Centrala pe lemne cu gazeificare reglaj termostatic Astra NEWG32 - 32 kw are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.


 
Alte produse din categorie