Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Centrale Termice Centrale Termice Aer conditionat Aer conditionat Incalzire prin Pardoseala Incalzire prin Pardoseala Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Panouri solare Panouri solare Aeroterme industriale Aeroterme industriale Pompe de caldura AER-APA Pompe de caldura AER-APA Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Chillere Chillere Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Tevi - Izolatii pentru instalatii Tevi - Izolatii pentru instalatii Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Centrala termica Bosch Condens 3000 W ZWB 28-3CE - 22 kW

BOSCH
Pret:   4.17000 lei cu TVA
 
Cod produs:   7736900597
Producator:   BOSCH
Info livrare   Livrare 1- 3 zile de la confirmarea comenzii , in functie de zona de livrare !
Beneficii:   Livrare GRATUITA oriunde in ROMANIA
Relatii clienti
Contact: 0787531154
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 44.00 kg
Pentru acest produs ai transport GRATUIT oriunde in Romania
Plata in rate
Credit TBI
PIF -ul pentru centralele termice conform PT A

Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.

A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  !

Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne, peleti sau pe gaz.

 

ACEST SERVICIU NU E INCLUS IN PRETUL PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO. TAXELE POT VARIA IN FUNCTIE DE TIPUL DE ECHIPAMENT ACHIZITIONAT, ELE POT FI COMUNICATE TELEFONIC DE CATRE PARTENERII DE SERVICE AI PRODUCATORILOR SAU IMPORTATORILOR ,CE SE REGASESC IN LISTA DE PARTENERI SERVICE LA LIVRAREA ECHIPAMENTELOR ALATURI DE FACTURA PRODUSELOR SI A CERTIFICATULUI DE GARANTIE !

 

 


Citeste mai mult
Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal - GPDR

Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATORILOR SRL doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATORILOR SRL” şi/sau “Societatea”).

 

Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATORILOR SRL sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.

 

Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:

 

 -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor ARENA INSTALATORILOR SRL la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau

 -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5


Citeste mai mult
Specificatii produs
Putere [kW] 22
Preparare apa calda Apa calda menajera instant
Tip ardere Condensare
Garantie 3 Ani
Descriere Centrala termica Bosch Condens 3000 W ZWB 28-3CE - 22 kW

Date tehnice centrala termica Bosch CONDENS 3000 W ZWB28

 

- putere termica incalzire: 22 kW

- putere termica apa calda menajera : 28 kW

- putere nominala maxima 40/30 grdC: 21,8 kW

- putere nominala maxima 50/30 grdC: 21,6 kW

- putere nominala maxima la 80/60 grdC: 20,3 kW

- presiune de lucru (max.) incalzire: 3 bar

- frecventa alimentare: 50 Hz

- consum maxim de putere electrica: 125 W

- nivel de zgomot: 36 dB(A)

- clasa de protectie: X4D IP

- temperatura maxima tur incalzire: ca.90 grdC

- masa (fara ambalaj): 44 kg

- dimensiuni (LxIxA): 400 x 850 x 370 mm

 

 

 

 

 Avantajele centralei termice Bosch CONDENS ZWB28-3C

 

- Randament excepţional: eficienţa energetică este de 109 %

- Consum redus de gaz metan (economie de bani)

- Reducere la minim a emisiilor poluante

- Dimensiuni compacte şi greutate redusă

- Confort bun de apă caldă

- Centrala poate fi utilizată şi pentru încălzirea în pardoseală

- Exploatare simplă datorită afişajului multifuncţional

- Fiabilitate excelentă

- Compatibilitate cu o instalaţie de panouri solare 

- Optimizarea sistemului centrală plus instalaţie solară prin intermediul unei automatizări cu algoritm patentat asigură un randament maxim la preluarea energiei solare

- Schimbătorul de căldură din aliaj special Al-Si, cu conţinut mare de siliciu, are o construcţie extrem de compactă şi o greutate redusă.

- Design armonios

- Funcţionare silenţioasă

 

Caracteristici tehnice centrala termica Bosch CONDENS 3000 W ZWB28 - 3C


Putere termica:

-Putere termica utila maxima: 21.8 kW
-Suprafata incalzita: 200 m²
-Putere termica nominala maxima 40/30°C: 21,8 kW
-Putere termica nominala maxima 50/30°C: 21,6 kW
-Putere termica nominala maxima 80/60°C: 20,3 kW

Circuit A.C.M.:

-Temperatura min/max ACM: 40/60°C
-Debit ACM la dt=25ºC: 13 litri/min

Circuit incalzire:

-Presiune maxima circuit incalzire: 3 bar
-Temperatura maxima agent termic: 90°C

Caracteristici electrice:

-Consum electric: 125 W
-Grad protectie electrica: IP X4D IP
-Tensiune de alimentare: 230 V

Generalitati:

-Consum maxim gaz metan:2,8 m³/h
-Consum maxim GPL:2,1 kg/h
-Nivel de zgomot: 36 dB

Boiler:     

-Produce apa calda     
-Tip gaz: GN sau GPL
-Display digital     
-Tip ardere:in condensatie
 
Racorduri:

-Racord alimentare gaz metan / GPL: 1/2 "
-Racord circuit ACM-intrare/iesire: 1/2 "
-Racord circuit incalzire-tur/retur: 3/4 "
-Latime: 40 cm
-Inaltime: 85 cm
-Adancime: 37 cm
-Greutate: 44 kg

 

 

Centrala termica Bosch CONDENS 3000 W ZWB28 - descriere generala

Spre deosebire de centralele conventionale centralele termice cu condensare utilizeaza si cea mai mare parte a caldurii continute in gazele de ardere, sistemul reusind astfel sa atinga un grad ridicat de utilizare a energiei, de pana la 109 %. Principiul de functionare al centralelor cu condensare este simplu de inteles: la fiecare ardere care are loc in aparat, se formeaza vapori de apa, care, in mod normal, sunt eliberati odata cu gazele arse. Centralele cu condensare sunt echipate cu schimbatoare de caldura mai mari fata de centralele traditionale, astfel ca suprafetele – fin distribuite si imbinate - prin intermediul carora are loc schimbul de caldura, sunt mult mai mari, ceea ce conduce la un schimb de caldura mai intens, ceea ce permite vaporilor de apa sa condenseze inca in interiorul centralei. Caldura de condensare care se elibereaza in timpul acestui proces este dirijata din nou catre circuitul de incalzire, contribuind astfel cu o cantitate suplimentara de energie.

 

Numele Bosch simbolizeaza tehnologia de inalta calitate si forta inovatoare exemplara. Solutiile de inalta eficienta energetica dezvoltate de Bosch pentru incalzirea locuintelor si prepararea apei calde pentru consum casnic constituie competente recunoscute pretutindeni. in calitate de lider european in domeniul sistemelor de incalzire, Bosch ofera o gama variata de echipamente, iar, intre acestea, centralele cu condensare si sistemele complementare integrate - condensare plus instalatie solara - indeplinesc cele mai exigente asteptari ale utilizatorilor.

 

Bosch recomandă folosirea unui sistem integrat alcătuit din centrală termică cu condensare din gama Condens, funcţionând pe combustibil gazos, şi o instalaţie de panouri solare, împreună cu boilerul şi automatizarea aferente. Acest sistem, care combină consumul redus de gaz al centralei cu utilizarea căldurii solare, gratuită şi nepoluantă, asigură o substanţială economie de energie termică: în medie până la 60 % pe an pentru prepararea apei calde şi până la 30 % pe an pentru încălzirea casei.Centrala termica Bosch CONDENS 3000 W ZWB28, functionand pe gaz metan, este o centrala termica murala cu condensare, cu tiraj fortat, model combi: asigura atat incalzirea locuintei, cat si apa calda menajera in regim instantaneu - totul cu acelasi aparat.
Este disponibila in varianta ZWB28-3C, care realizeaza puterea de 22 kW pentru incalzire si 28 kW pentru producerea apei calde.
Bosch Condens 3000 W oferă toate avantajele unei centrale termice cu condensare. Cu un randament raportat la puterea calorifică inferioară a combustibilului de până la 109 %,
centrala asigură un consum de gaz economic, fără compromisuri de confort. De asemenea, posibilitatea reglării puterii utilizate conduce la adaptarea optimă a acesteia în
funcţie de necesarul de căldură.
Centrala Bosch Condens 3000 W are dimensiuni compacte( 400 x 850 x 370 mm ), astfel poate fi instalată fără probleme chiar şi în locuinţe mai mici. Centrala este silenţioasă - nivel de zgomot 36 dB(A) - ceea ce permite montarea acesteia oriunde în spaţiul de locuit. Produce, în regim instantaneu, un debit de apă caldă de 12 litri pe
minut.
Centrala Bosch Condens 3000 W poate fi conectată la o instalaţie solară Bosch - fie odată cu montarea centralei, fie ulterior. Veţi beneficia astfel de căldura gratuită şi nepoluantă a radiaţiei solare.
În plus, automatizarea avansată care coordonează funcţionarea sistemului centrală + panouri solare este dotată cu o funcţie solară optimizată, patentată Bosch, care asigură o eficienţă maximă la preluarea energiei solare şi o economie suplimentară de energie termică de până la 15 % la încălzirea apei de consum casnic - în plus faţă de economia medie de cca 60 % pe an obţinută la încălzirea apei datorită utilizării panourilor solare.
Prin intermediul panoului se pot realiza toate reglajele necesare unei funcţionări optime, precum şi diagnosticarea şi identificarea rapidă a eventualelor perturbări sau defecte.
Tasta Eco permite alegerea regimului de preparare a apei calde: prin apăsarea tastei se anulează opţiunea de preîncălzire permanentă a apei, realizându-se economii de combustibil. În plus, printr-o combinaţie specială de taste se pot fixa setările efectuate în prealabil la centrală, evitându-se modificările nedorite.

 

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Centrala termica Bosch Condens 3000 W ZWB 28-3CE - 22 kW
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Informatii despre garantia produselor
Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro  se poate realiza astfel :   -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom  -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay in 5 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania ,Card Avantaj , Alpha Bank, BRD Finance si Garanti Bank          
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne, peleti sau pe gaz.   ACEST SERVICIU NU E INCLUS IN PRETUL PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO. TAXELE POT VARIA IN FUNCTIE DE TIPUL DE ECHIPAMENT ACHIZITIONAT, ELE POT FI COMUNICATE TELEFONIC DE CATRE PARTENERII DE SERVICE AI PRODUCATORILOR SAU IMPORTATORILOR ,CE SE REGASESC IN LISTA DE PARTENERI SERVICE LA LIVRAREA ECHIPAMENTELOR ALATURI DE FACTURA PRODUSELOR SI A CERTIFICATULUI DE GARANTIE !    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Campaniei centrale termice BAXI + 2 ANI de Extra Garantie        
Informatii despre modalitatile de plata
Magazinul www.arenainstalatiilor.ro este administrat de SC ARENA INSTALATORILOR SRL societate inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/5518/2020, avand codul unic de inregistrare RO 42545194. Arena Instalatorilor este marca inregistrata la OSIM cu numarul 167295, iar drepturile de utilizare apartin proprietarului.    WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO comercializeaza si distribuie o gama completa de echipamente ca centrale termice, boilere, sisteme solare, echipamente de climatizare, sisteme de tratare apa, electrovane , incalzire in pardoseala, robineti industriali, cazane de abur si sisteme de automatizari pentru instalatii termice si de climatizare.
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATORILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro  se poate realiza astfel :   -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom  -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay in 5 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania ,Card Avantaj , Alpha Bank, BRD Finance si Garanti Bank          
Cumpara o centrala Baxi in perioada 1 Septembrie – 30 Noiembrie 2021 si primesti garantat un voucher eMAG cadou in valoare de 150 sau 250 lei, in functie de modelul de centrala achizitionat. ( Vedeti oferta in Regulament Campanie BAXI 2021 )   In plus, la fiecare a 10-a centrala inregistrata castiga 6 ani de Garantie Extinsa,   Iar la fiecare a 20-a centrala inregistrata castiga pe langa Garantia Extinsa de 6 ani, un termostat inteligent BAXI MAGO cu control prin Internet.   Campania BAXI 2021 se poate vedea AICI
Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Centrale termice pe gaz ≤ 24 / 26 kW, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Centrala termica Bosch Condens 3000 W ZWB 28-3CE - 22 kW are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO sunt valabile in limita stocului.
Echipa WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.
 
Articole recomandate
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne, peleti sau pe gaz.   ACEST SERVICIU NU E INCLUS IN PRETUL PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO. TAXELE POT VARIA IN FUNCTIE DE TIPUL DE ECHIPAMENT ACHIZITIONAT, ELE POT FI COMUNICATE TELEFONIC DE CATRE PARTENERII DE SERVICE AI PRODUCATORILOR SAU IMPORTATORILOR ,CE SE REGASESC IN LISTA DE PARTENERI SERVICE LA LIVRAREA ECHIPAMENTELOR ALATURI DE FACTURA PRODUSELOR SI A CERTIFICATULUI DE GARANTIE !    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATORILOR SRL doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATORILOR SRL” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATORILOR SRL sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor ARENA INSTALATORILOR SRL la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5