Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz ≤ 24 / 26 kW Centrala termica Buderus Logamax Plus GB 072-24 V2 - incalzire = 24 kW
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Centrale termice electrice Centrale termice electrice Aeroterme industriale Aeroterme industriale Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Centrala termica Buderus Logamax Plus GB 072-24 V2 - incalzire = 24 kW

BUDERUS
Pret:   4.79900 lei cu TVA RON 4799.00
     
 
Cod produs:   7736900557
Producator:   BUDERUS
Beneficii:   Livrare GRATUITA oriunde in ROMANIA
 Alege perioada:   
 476.84 lei/luna
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 44.00 kg
Pentru acest produs ai transport gratuit
Relatii clienti
Contact: 0787531154 / 0214200045 / 0751303136 / 0751303137 / 0751303135 / 0724702227
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Specificatii produs
Utilizare Doar incalzire
Tip ardere Condensare
Putere [kW] 24
Boiler Fara boiler
Garantie 2 Ani
Descriere Centrala termica Buderus Logamax Plus GB 072-24 V2 - incalzire = 24 kW

Centrala termica Buderus Logamax Plus GB 072-24 V2 - incalzire = 24 kW

 

Putere termica nominala  : 24 kW
Utilizare : Incalzire 

Eficienta incalzire( 109 % ) ✰✰✰✰

Sistem de securitate complet prin panoul de comanda Cotronic III (cu detectare lipsa flacara si valve cu solenoid - EN 298)
Schimbator de caldura primar din inox
Schimbator de caldura secundar pentru circuitul de incalzire (Recuperator condens)
Display LCD
Automat de aprindere
Mudulatie continua a puterii
Ventilator modulant
Pompa de circulatie electronica
Poate fi utilizata pentru sistem de incalzire in pardoseala
Dimensiuni : H 840 x D 350 x W 440 mm
Greutate (fara ambalaj) = 44Kg
Producator : BUDERUS

 

 

Date tehice Centrala termica Buderus Logamax Plus GB 072-24 V2 - incalzire = 24 kW

 

 Date tehnice centrala in condensatie
 Unitate GB072 -24
 Putere termică nominală maximă (Pmax) 50/30 °C kW  23.6
 Putere termică nominală maximă (Pmax) 80/60 °C  kW  22.5
 Temperatura maxima admisa pe tur grdC 90
 Suprapresiune de lucru admisa bar  3
 Putere electrica consumata
 W  120
 Randament normat %  pana la 109 %
 Consum gaze  m3/h  0.27 - 3.18
 Nivel zgomot  db(A) 36
 Temperatura gaze arse grC  60
 Racord gaze arse (dublu, coaxial) mm 60/100
 Greutate kg 44
 Volum apa schimbator de caldura  l  7
 Racorduri tur/retur mm 22
 Racord aparece/calda  mm  15
 Racord gaz   1/2"

 

Centrala termica murala Buderus Logamax Plus Gb072-24 V2 - 24 KW incalzire, functionand pe principiul condensarii, segment Basic, avand schimbatorul de caldura principal din inox extrem de fiabil si schimbator de caldura secundar cu recuperator de caldura.


Cazanul are suflanta si functioneaza cu tiraj fortat
Panou de automatizare Cotronic III are display LCD - autodiagnosticare, sistem de securitate complet ( cu detectare lipsa flacara si valve cu solenoid - EN 298 ), compatibil cu termostatele ON/OFF si OT (open therm).

 

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Centrala termica Buderus Logamax Plus GB 072-24 V2 - incalzire = 24 kW
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Centrale termice pe gaz ≤ 24 / 26 kW, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Centrala termica Buderus Logamax Plus GB 072-24 V2 - incalzire = 24 kW are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.