Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz ≤ 24 / 26 kW Centrala termica in condensare Ferroli Bluehelix Prima 24 C
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Centrale termice electrice Centrale termice electrice Aeroterme industriale Aeroterme industriale Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Centrala termica in condensare Ferroli Bluehelix Prima 24 C

FERROLI
Pret:   2.79900 lei cu TVA RON 2799.00
     
 
Cod produs:   0TPB2AWA
Producator:   FERROLI
Info livrare   Livrare 1-3 zile de la confirmarea comenzii , in functie de zona de livrare !
Beneficii:   Livrare GRATUITA oriunde in ROMANIA
 Alege perioada:   
 279.99 lei/luna
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 28.00 kg
Pentru acest produs ai transport gratuit
Comenzi telefonice
Contact: 0787531154
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Pachete promotionale ce contin acest produs:
Centrala termica in condensare Bluehelix Prima 24C + Termostat Ferroli Fer 8 RF
# Denumire produs Cantitate Pret
1
Centrala termica in condensare Bluehelix Prima 24C [0TPB2AWA]
1 buc
2.79900 lei cu TVA
2
Termostat de ambient fara fir Ferroli Fer 8 RF [HRT176RS]
1 buc
20000 lei cu TVA
Pret initial calculat

2.99900 lei cu TVA
Economisesti

15000 lei cu TVA
Pret special pachet

2.84900 lei cu TVA
Profita

CUMPARA PACHET
Specificatii produs
Utilizare Incalzire + ACM
Tip ardere Condensare
Putere [kW] 25
Boiler Fara boiler
Garantie 3 Ani
Produse complementare
Descriere Centrala termica in condensare Ferroli Bluehelix Prima 24 C

Centrala termica in condensare cu schimbator din inox Ferroli Bluehelix Prima 24 C 

 

Putere termica utila incalzire Pmax (50-30°C): 21 kW 

Putere termica utila incalzire Pmax (80-60°C): 20 kW

Putere termica utila a.c.m.: 25 kW  

Debit a.c.m. Δt 25 °C:14 l/min   

Randament 80-60 °C*: 97.1 %  

Randament 50-30 °C*: 105.8 %  

Clasa de protectie electrica:IPX4D   

Racord tur/retur incalzire: 1/2 

Racord apa rece/a.c.m.: 1/2

Racord gaz: 3/4

Dimensiuni I x L x A: 700 x 400 x 330 mm

Greutate: 25 kg

Producator : Ferroli Italia

 

Centrala termica in condensare cu schimbator din inox Ferroli Bluehelix Prima 24 C 

 

 

BLUEHELIX PRIMA sunt centrale termice murale in condensare cu panou de comanda digital, pentru incalzire si preparare instantanee a apei calde menajere (a.c.m.) , cu functionare pe gaze naturale sau GPL, cu randament foarte ridicat si emisii de noxe deosebit de reduse.

 

 

 

 

AVANTAJE:

 

    Schimbator de caldura primar din inox AISI 304 cu eficienta ridicata realizat dintr-o singura spira, fara imbinari sau suduri

    MC2 – Multi Combustion Control – sistem de combustie cu reglare autoadaptiva a vanei de gaz in functie de variatia presiunii combustibilului.

    MGR – Metan/GPL Ready – posibilitatea de schimbare a tipului de combustibil prin simpla modificarea a parametrului de lucru

    By-pass – termic

    Interfata pentru utilizator cu display digital si taste multifunctionale pentru ajustare si setare parametri

    SUN Easy - Posibilitate de productie a.c.m

    Emisii reduse de noxe – Clasa 6

    Supraveghere digitala flacara – la 3 aprinderi nereusite sistemul se blocheaza datorita nedetectarii flacarii

 

Componente Centrala termica in condensare Ferroli Bluehelix Prima 24 C

 

Centrala termica in condensare Ferroli Bluehelix Prima 24 C - dimensiuni

 

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Centrala termica in condensare Ferroli Bluehelix Prima 24 C
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Centrale termice pe gaz ≤ 24 / 26 kW, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Centrala termica in condensare Ferroli Bluehelix Prima 24 C are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.