Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz ≥ 100 kW Centrala termica in condensare Ferroli EnergyTop W 125 kW
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Centrale termice electrice Centrale termice electrice Aeroterme industriale Aeroterme industriale Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Centrala termica in condensare Ferroli EnergyTop W 125 kW

FERROLI
Pret:   17.88080 lei cu TVA RON 17880.80
     
 
Cod produs:   0M6OEIWA
Producator:   FERROLI
Beneficii:   Livrare GRATUITA oriunde in ROMANIA
 Alege perioada:   
 1764.40 lei/luna
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 51.00 kg
Pentru acest produs ai transport gratuit
Comenzi telefonice
Contact: 0787531154
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Specificatii produs
Utilizare Doar incalzire
Tip ardere Condensare
Putere [kW] 123
Boiler Fara boiler
Garantie 3 Ani
Descriere Centrala termica in condensare Ferroli EnergyTop W 125 kW

Centrala termica in condensare Ferroli EnergyTop W 125 kW

 

Date tehnice centrala termica in condensare Ferroli EnergyTop W 125 kW

 

 

- Putere termica max.focar kW: 116 

- Putere termica min. focar kW: 25 

- Putere termica max. incalzire (50/30grdC) kW: 123 

- Putere termica min. incalzire (50/30 grdc) kW: 26,9 

- Putere termica max. incalzire (125/60 grdc) kW: 113,7 

- Putere termica min. incalzire (125/60 grdc) kW: 24,6

- Clasa eficienta energetica directiva 92/42 CEE: ****

- Clasa de emisii NOx: 5

- Presiune max. de functionare incalzire bar: 6 

- Presiune min. de functionare incalzire bar: 0,8 

- Temperatura max. incalzire grd.C: 95

- Continut apa incalzire litri: 7

- Grad protectie IP: X5D

- Putere electrica absorbita W: 200

- Latime mm: 445

- Adancime mm: 440

- Inaltime mm: 900

ENERGY TOP W sunt centrale termice murale in condensatie, pentru incalzire cu functionare pe gaze naturale sau GPL, cu  randamente foarte ridicate si emisii de noxe deosebit de reduse.

 

Sunt prevazute cu arzator cu preamestec din otel, cu aprindere electronica si controlul flacarii prin ionizare, ventilator si vana de gaz modulante , schimbator de caldura din aluminiu cu tuburi cu aripioare, si sistem de control cu microprocesor.

 

OPTIONAL - poate gestiona prioritar prepararea apei calde menajere (a.c.m.) cu boiler extern, prin intermediul unui kit format din pompa de circulatie si senzor de temperatura.

 

Posibilitate de cascadare pana la 6 centrale. FARA regulator extern.

 

Caracteristici centrala termica in condensare Ferroli EnergyTop W 125 kW

 

- Este dotata cu sistem de control cu microprocesor

- Poate functiona separat sau in cascada (pana la 6 centrale)

- Beneficiaza de sistem anti-inghet (activeaza centrala in modul incalzire cand temperatura apei din turul instalatiei coboara sub 6 grdC)

- Corpul centralei este alcatuit dintr-un schimbator de caldura din aluminiu cu tub cu aripioare si dintr-un arzator cu preamestec, din otel, dotat cu aprindere electronica cu controlul flacarii prin ionizare, cu ventilator cu viteza modulanta si valva de gaz modulanta

- Este pregatita pentru functionare imediat, de fiecare data cand deschideti robinetul de apa calda menajera (cu boiler optional instalat) sau cand exista o cerere la termostatul de camera

- In caz de supratemperatura, lipsa de apa sau lipsa circulatiei in aparat, dispozitivele de protectie duc la stingerea sau la blocarea aparatului, impiedicand functionarea acestuia

- Circuitul de combustie al aparatului este etans fata de mediul de instalare si, prin urmare, aparatul poate fi instalat in orice incapere

- Este dotata cu un sistem avansat de autodiagnosticare. In cazul aparitiei unei anomalii la centrala, afisajul clipeste intermitent impreuna cu simbolul anomaliei indicand codul anomaliei

 

Panou comanda Centrala termica in condensare Ferroli EnergyTop W 125 kW

 

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Centrala termica in condensare Ferroli EnergyTop W 125 kW
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Centrale termice pe gaz ≥ 100 kW, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Centrala termica in condensare Ferroli EnergyTop W 125 kW are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.