Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz ≤ 24 / 26 kW Centrala termica in condensatie Baxi Luna Platinum+ 24 GA Combi
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Centrale termice electrice Centrale termice electrice Aeroterme industriale Aeroterme industriale Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Centrala termica in condensatie Baxi Luna Platinum+ 24 GA Combi

BAXI
Pret:   4.91900 lei cu TVA RON 4919.00
     
 
Cod produs:   7219692
Producator:   BAXI
 Alege perioada:   
 488.65 lei/luna
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 44.00 kgRelatii clienti
Contact: 0787531154
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Pachete promotionale ce contin acest produs:
Centrala termica in condensatie Baxi Luna Platinum+ 24 GA Combi + Termostat
# Denumire produs Cantitate Pret
1
Centrala termica in condensatie Baxi Luna Platinum+ 24 GA Combi [7219692]
1 buc
4.91900 lei cu TVA
2
Cronotermostat modulant cu Wi-Fi BAXI MAGO cu adaptor GTW17 [A7724375]
1 buc
99900 lei cu TVA
Pret initial calculat

5.91800 lei cu TVA
Economisesti

15000 lei cu TVA
Pret special pachet

5.76800 lei cu TVA
Profita

CUMPARA PACHET
Specificatii produs
Utilizare Incalzire + ACM
Tip ardere Condensare
Putere [kW] 24
Boiler Fara boiler
Garantie 3 Ani
Descriere Centrala termica in condensatie Baxi Luna Platinum+ 24 GA Combi

Centrala termica in condensatie Baxi Luna Platinum+ 24 GA Combi

 

Debit termic nominal producere ACM: 24,7 kW

Debit termic nominal incalzire: 16,5 kW

Debit termic redus: 2,5 kW

Putere termica nominala la incalzire 80/60°C / la producere ACM: 16/24 kW

Putere termica utila la 30% putere termica nom. si regim de joasa temp: 4 kW

Profil de incarcare: XL

Clasa de eficienta energetica sezoniera la incalzirea ambientului / la producerea de ACM: A/A

Randament util (pci) Pn - temperatura medie 70°C: 97,6 %

Randament util (pci) la 30% - temperatura de retur 30°C: 108,9 %

Emisii de oxizi de azot NOx: 23 mg/kWh

Temperatura minima de functionare: -5 °C

Capacitate vas expansiune incalzire: 8 litri

Reglare temperatura apa circuit incalzire:  25-80 °C

Reglare temperatura apa calda menajera: 35-60 °C

Debit specific conform EN 625 / Productie apa calda menajera la ΔT=25 °C: 11,5/13,8 l/min

Presiune minima circuit sanitar: 0,15 bar

Presiune maxima apa circuit incalzire: 3 bar

Presiune maxima circuit sanitar: 8 bar

Lungime maxima tub evacuare-aspiratie coaxial Ø 60/100 / separate Ø 80: 10/80 m

Temperatura maxima gaze arse: 80 °C 

 

Dimensiuni (h x l x p): 763 x 450 x 345 mm

Greutate neta: 38,5 kg

Tip de gaz:  Metan/GPL

Putere electrica: 91 W

Nivel de putere sonora, in interior LWA: 50 dB

Grad de protectie electrica: IPX5D

 

Centrala termica murala in condensare BAXI LUNA PLATINUM+ 24 GA COMBI a fost proiectata pentru incalzirea spatiilor si prepararea apei calde menajere instant. Are dimensiuni compacte, fiind centrala ideala pentru apartamentele de bloc.

 

Caracteristici centrala termica Luna Platinum+ 24 GA:

 

- Plaja ampla de modulare pana la 1:10 (1:6 la modelul 1.12 GA), eficienta crescuta si functionare mai silentoasa

- GAC (gas adaptive control): control automat al combustiei

- Pompa de circulatie cu eficienta ridicata si modulare totala

- Panou de control detasabil pentru instalare pe perete cu fir sau wireless, cu afisaj digital retro- iluminat si text mare pe ecran, buton de reglare prin rotire/apasare si taste pentru selectarea meniului

- Regulator integrat pentru controlul unui sistem solar

- Racordare la tubulatura de evacuare Ø50 mm rigida si flexibila: solutii pentru reabilitarea cosurilor de fum -  mod. 24 kW lungime 40 metri

- Functie anti- inghet si grad de protectie IPX5D

 

Dimensiuni centrala termica Luna Platinum+ 24 GA

 

Racorduri evacuare centrala termica Luna Platinum+ 24 GA

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Centrala termica in condensatie Baxi Luna Platinum+ 24 GA Combi
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Centrale termice pe gaz ≤ 24 / 26 kW, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Centrala termica in condensatie Baxi Luna Platinum+ 24 GA Combi are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.