Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz ≤ 24 / 26 kW Centrala termica pe gaz in condensare IMMERGAS VICTRIX OMNIA 25 - 25 kW
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Centrale termice electrice Centrale termice electrice Aeroterme industriale Aeroterme industriale Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Centrala termica pe gaz in condensare IMMERGAS VICTRIX OMNIA 25 - 25 kW

IMMERGAS
Pret:   2.59900 lei cu TVA RON 2599.00
     
 
Cod produs:   3.028358
Producator:   IMMERGAS
Beneficii:   Livrare GRATUITA oriunde in ROMANIA
 Alege perioada:   
 260.30 lei/luna
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 35.00 kg
Pentru acest produs ai transport gratuit
Comenzi telefonice
Contact: 0787531154
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Specificatii produs
Utilizare Incalzire + ACM
Tip ardere Condensare
Putere [kW] 25
Boiler Fara boiler
Garantie 2 Ani
Descriere Centrala termica pe gaz in condensare IMMERGAS VICTRIX OMNIA 25 - 25 kW

Centrala termica pe gaz in condensare IMMERGAS VICTRIX OMNIA 25 - 25 kW

 

Debit caloric nominal  regim ACM:  25,7 kW 

Debit caloric nominal  regim incalzire: 20,8 kW 

Debit caloric minim: 4,2 kW 

Putere utila maxima  regim ACM: 25,0 kW 

Putere utila maxima  regim incalzire: 20,2 kW 

Putere utila minima: 4,1 kW 

Eficienta la putere nominala/minima (80/60°C):  97,1/96,5 %

Consum de gaz la Pmax/Pmin cu metan (G20):  2,72/0,45 acm  2,20/0,45 inc. m3/h

Emisii CO (cu gaz natural): 23 mg/kWh

Emisii NOx (cu gaz natural): 37 mg/kWh

Clasa NOx 6

Debit ACM in serviciu continuu (ΔT 30°C): 12,5  l/min

Presiune dinamica minima circuit sanitar: 0,3 bar

Presiune maxima circuit sanitar: 10 bar

Domeniu reglare temperatura incalzire: 20  85 °C

Domeniu reglare temperatura ACM: 20  60 °C

Presiune maxima circuit incalzire: 3 bar

Capacitate vas expansiune circuit incalzire:  8 litri

Sarcina disponibila ventilator (max/min): 152/68 Pa

Grad de protectie electrica IPX 5D

Greutate centrala plina/goala: 31,0/29,0 kg

Noul model cu racorduri tip DIN, ideal pentru inlocuirea vechilor centrale termice

 

In Europa exista milioane de centrale termice care se apropie de momentul inlocuirii, iar cele mai multe dintre acestea sunt echipate cu racorduri in configuratie tip DIN.

 

Din acest motiv Immergas a creat VICTRIX OMNIA: centrala murala cu racordurile hidraulice si de gaz dispuse conform normei DIN, precum majoritatea vechilor modele, ceea ce usureazainstalarea, reduce timpul de montare si ofera un excelent raport calitate/pret.

 

Proiectata in deplin acord cu Directivele Europene privind utilizarea energiei, VICTRIX OMNIA este o centrala echipata cu modul de condensare din otel inox si sistem de ardere cu preamestec total.

 

Gabaritul extrem de compact determina multiple posibilitati de instalare in interior, in orice ambient.

 

La fel ca toate centralele Immergas cu condensare, VICTRIX OMNIA este certificata in clasa A.

 

AVANTAJE Centrala termica pe gaz in condensare IMMERGAS VICTRIX OMNIA 25 - 25 kW

 

Putere nominala maxima 25,0 kW (regim preparare ACC)

Dimensiuni (H x W x D) 738 x 400 x 235 mm

inalta eficienta sezoniera – domeniu de modulare a puterii 20 – 100%

Economii semnificative datorate pompei modulante cu consum redus

Clasa 6, cea mai ecologica sub aspectul emisiilor reduse de oxizi de azot (NOx)

Performante hidraulice deosebite oferite de pierderile minime de presiune in modulul de condensare

Sistem de ardere autoadaptativ cu vana de gaz electronica si electrod unic multifunctie

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Centrala termica pe gaz in condensare IMMERGAS VICTRIX OMNIA 25 - 25 kW
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Centrale termice pe gaz ≤ 24 / 26 kW, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Centrala termica pe gaz in condensare IMMERGAS VICTRIX OMNIA 25 - 25 kW are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.