Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice cu gazeificare Centrala termica pe lemne cu gazeificare ARCA ASPIRO ENTRY 43 - 41 kW
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Centrale termice electrice Centrale termice electrice Aeroterme industriale Aeroterme industriale Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Centrala termica pe lemne cu gazeificare ARCA ASPIRO ENTRY 43 - 41 kW

Arca Caldaie
Pret:   11.00000 lei cu TVA RON 11000.00
     
 
Cod produs:   ARCAENTRY43
Producator:   Arca Caldaie
 Alege perioada:   
 1087.16 lei/luna
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 470.00 kgRelatii clienti
Contact: 0787531154 / 0214200045 / 0751303136 / 0751303137 / 0751303135 / 0724702227
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Specificatii produs
Tip combustibil Lemn
Putere [kW] 41
Automatizare Reglaj Electronic
Descriere Centrala termica pe lemne cu gazeificare ARCA ASPIRO ENTRY 43 - 41 kW

Centrala termica pe lemne cu gazeificare ARCA ASPIRO ENTRY 43 - 41 kW


Specificatii tehnice:

 

Putere termica minima : 27 Kw

Putere maxima maxima : 41 Kw

Randament : 85-90%

Tip combustibil : lemn uscat

Lungime maxima trunchi : 530 mm

Diametru evacuare : 180 mm

Presiune maxima : 4 bar

Capacitate cazan : 115 litrii

Volum camera combustibil : 135 litrii

Tensiune de alimentare : 230

 

Dimensiuni:

Inaltime - 1300 mm

Latime - 650 mm

Adancime - 850 mm

 

Greutate - 470 kg

 

GARANŢIA CENTRALE TERMICE CU GAZEIFICRE ARCA ASPIRO

 

Garanţia produsului este de 3 ani pentru corpul centralei, (10 ani pentru centralele model Inox), 2 ani pentru părţile electrice,1 an pentru cele refractare şi materiale de consum. Garanţia este subordonată corectei executări la prima aprindere din partea serviciului de asistenţă tehnică autorizat ARCA şi de trimiterea certificatului de garanţie. 

 

Prima aprindere e gratuită în afara celor prevăzute în condiţiile generale de garanţie. Eventuala setare succesivă a parametrilor cade în sarcina utilizatorilor. Garanţia este exclusă pentru toate fenomenele de coroziune, inclusiv curenţii galvanici. În absenţa pompei de recirculare  sau ventil de amestec garanţia se pierde.

 

Centrala termica pe lemne cu gazeificare ARCA ASPIRO ENTRY 43

 

Functionare cu ardere prin gazeificarea lemnului;

• By-pass automat;

• Control analogic al pompelor de instalatie si al pompei de recirculare (anticondens), oprire automata a ventilatorului atunci cand se epuizeaza combustibilul

• Dotata cu schimbator de siguranta imersat, deservit de valva de securitate termostatica pentru protectie la supratemperatura;

• Are doua trasee de fum delimitate de catalizatori

• Autonomie 8-10 ore;

• Alimentare cu lemne de 2-3 ori pe zi.

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Centrala termica pe lemne cu gazeificare ARCA ASPIRO ENTRY 43 - 41 kW
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Centrale termice cu gazeificare, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Centrala termica pe lemne cu gazeificare ARCA ASPIRO ENTRY 43 - 41 kW are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.