Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Centrale termice electrice Centrale termice electrice Aeroterme industriale Aeroterme industriale Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Centrala termica pe lemne Termofarc FI-NS 80 - 93 kW

TERMOFARC
Pret:   13.84500 lei cu TVA RON 13845.00
     
 
Cod produs:   FINS80
Producator:   TERMOFARC
 Alege perioada:   
 1367.18 lei/luna
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 559.00 kgComenzi telefonice
Contact: 0787531154 ~ 0214200045 ~ 0751303136 ~ 0751303137 ~ 0751303135
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Specificatii produs
Tip ardere Ardere conventionala
Putere [kW] 80 - 100
Automatizare Reglaj Electronic
Produse complementare
Descriere Centrala termica pe lemne Termofarc FI-NS 80 - 93 kW

Centrala termica pe lemne Termofarc FI-NS 80 - 93 kW

 

Putere termica nominala: 93 kW
Randament centrala termica: 78-80%
Suprafata incalzita : 690 mp

Racord tur/retur: 2"
Numar elementi baza: 17
Dimensiuni centrala termica (L x l x I): 1315 x 725 x 1445 mm
Greutate: 559 kg

 

Este livrat standard cu termometru, manometru, regulator termostatic de tiraj, supapa de siguranta, serpentina de racire, serpentina preparare apa calda menajera, aerisitor, sertar colectare cenusa, garnitura etansare usa din material ceramic nonazbest, sicane de otel, vatrai si perie de sarma.

 Centrala termica pe lemne Termofarc FI-NS 80 - 93 kW

 Cazanele termice Termofarc FI-NS sunt cazane din otel cu camera de apa, cu focar tip camera si doua circuite convective de gaze de ardere; sunt destinate pentru incalzire cladirilor si producerea apei calde utilizand in procesul de ardere combustibil solid. De asemenea, acestea sunt echipate cu doua schimbatoare de caldura: serpentina pentru producerea apei calde menajere si serpentina de racire - protectie supraincalzire cazan. Cazanele termice Termofarc FI-NS se incadreaza in clasa medie pentru eficienta si in clasa III (cea mai buna) pentru emisii poluante;

 Centrala termica pe lemne Termofarc FI-NS 80 - avantaje

- durata lunga de viata, usor de reparat
- economii mari prin folosirea combustibililor solizi;
- autonomie sporita datorita automatizarii;
- focar spatios si usa de incarcare mare care permite utilizarea bustenilor de dimensiuni mari
- protectie impotriva supraincalzirii prin serpentina de racire;
- spre deosebire de celelalte cazane de pe piata, datorita pozitiei usii de incarcare aflata mai jos decat partea superioara a focarului, la alimentare nu permite iesirea fumului in incaperea in care se afla cazanului chiar si in cazul cosul de fum nu are tiraj suficient;

 Centrala termica pe lemne Termofarc FI-NS 80 - date tehnice
Numar elementi baza
        nr        17
Putere termica utila
 kW                                    93                                  
 Randament %  78-80
Tiraj necesar la cos mbar  0,3-0,4
Continut de apa in cazan
litri  238
Temperatura maxima de lucru
grC  95
Presiune maxima de lucru
bar  2
Presiune de incercare bar  4
Inaltime totala
mm  1315
Inaltime totala cu palet
mm  1515
Latime
mm  725
Lungime corp cazan
mm  1230
Lungime totala (gabarit maxim)
mm 1445
Greutate
kg  559
Racord cos
mm  200
Racord tur/retur
toli  2"
Racord supapa siguranta
toli  1"
Racord golire cazan
toli  1/2"
Racord serpentina racire
toli 3/4"

Volumul focarului

dmc 342
Lungime maxima a lemnelor
mm  1000
Consum lemne Hi = 3500 kcal/kg la putere nominala
kg/h 28,6
Consum carbune Hi = 4200kcal/kg la putere nominala
kg/h  23,8
Consum brichete rumegus Hi=5100 kcal/kg la putere nominala
kg/h  19,6
Consum cocs Hi = 6100 kcal/kg la putere nominala
kg/h  16,4
 Centrala termica pe lemne Termofarc FI-NS 80 - schema
 
Centrala termica pe lemne din otel Termofarc FI 80 NS
 
Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Centrala termica pe lemne Termofarc FI-NS 80 - 93 kW
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Centrale termice pe lemne din otel, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Centrala termica pe lemne Termofarc FI-NS 80 - 93 kW are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.