Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe peleti Centrala termica pe peleti si lemne Termofarc FI-NSP 60 - 59,9 kW
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Centrale termice electrice Centrale termice electrice Aeroterme industriale Aeroterme industriale Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Centrala termica pe peleti si lemne Termofarc FI-NSP 60 - 59,9 kW

TERMOFARC
Pret:   28.36990 lei cu TVA RON 28369.90
     
 
Cod produs:   TFFI60NSP
Producator:   TERMOFARC
Beneficii:   Livrare GRATUITA oriunde in ROMANIA
Ai CADOU la achizitionarea acestui produs:
Gratar Termofarc
 Alege perioada:   
 2796.78 lei/luna
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 469.00 kg
Pentru acest produs ai transport gratuit
Comenzi telefonice
Contact: 0787531154 ~ 0214200045 ~ 0751303136 ~ 0751303137 ~ 0751303135
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Specificatii produs
Tip combustibil Lemn + Peleti
Putere [kW] 46 - 59
Automatizare Reglaj Electronic
Descriere Centrala termica pe peleti si lemne Termofarc FI-NSP 60 - 59,9 kW

Centrale termice pe peleti si lemne Termofarc FI-NSP 60 - 59,9 kW cu functionare pe combustibili solizi si peleti

 

Putere termica nominala pe lemne: 69,6 kW
Putere termica nominala pe peleti: 59,9 kW
Randament centrala termica la functionare pe lemne: 78-80%
Randament centrala termica la functionare pe peleti: 85-90%
Suprafata incalzita : 620 mp

Racord tur/retur: 1 1/2"
Dimensiuni centrala termica (L x l x I): 1350 x 1900 x 1625 mm
Greutate: 469 kg

 

Pachetul standard cuprinde:

 

- panoul de comanda

- regulatorul termostatic de tiraj

- arzatorul pe peleti

- sistemul de alimentare cu paleti format din snec transportator si rezorvor peleti (0.5 - 1m3 in functie de cazan)

- supapa de siguranta

- aerisitor

- vatrai si perie de sarma

- sertar cenusar

- sicane de otel

 Centrala termica pe peleti si lemne Termofarc FI-NSP 60 - 59,9 kW

 Centralele termice mixte Termofarc FI - NSP  sunt cazane automate si ecologice, produse din tabla de otel de calitate superioara, sudata, realizata in unsprezece dimensiuni de farbicatie, dotate cu arzatoare automate pe peleti. Din punct de vedere constructiv sunt cazane cu camra de apa, cu focat tip camera si doua circuite convective de gaze d ardere.
Cazanele poate functiona automat fiind dotate cu arzatoare automate pe peleti dar si cu functionare manuala, utilizand in procesul de ardere combustibili solizi (lemn, carbune, cocs, brichete rumegus)

 Centrala termica pe peleti si lemne Termofarc FI-NSP 60 - avantaje

- randament cu valori ridicate (pana la 90%)
- se poate utiliza acelasi cazan cu functionare automata pe peleti si cu alimentare manuala pe orice combustibil solid;
- economii pana la 30-40% fata de incalzire cu combustibil gazos;
- elementele de automatizare cuprinse de panoul de comanda al cazanului si al arzatorului pe peleti permit functionarea cazanului fara necesitatea supravegherii lui;
- autonomie mare in functionare pe peleti - in functie de marimea cazanului
- functionare sigura si confort - imbinarea sigurantei cazanelor pe lemne cu confortul oferit de incalzirea pe gaze sau combustibil lichid

 Centrala termica pe peleti si lemne Termofarc FFI-NSP 60 - date tehnice
Caracteristici tehnice
Putere termica utila pe peleti kW 59.9
Putere termica utila pe lemne kW 69.6
 Randament la functionarea pe peleti % 70-80
Randament la functionarea pe lemne % 85-90
Tiraj necesar la cos mbar 0.3-0.4
Continut de apa in cazan litri 191
Temperatura maxima de lucru grC 90
Presiune maxima de lucru bar 2
Presiune de incercare bar 4
Inaltime totala mm 1350
Latime cazan mm 700
Latime totala echipament mm 1900
Lungime corp cazan mm 980
Lungime totala mm 1620
Greutate kg 469
Racord cos mm 166
Racord tur/retur toli 1 1/2"
Racord supapa siguranta toli 3/4"
Racord golire cazan toli 1/2"
Racord serpentina racire toli 3/4"
Putere electrica consumata la aprindere W 925
Putere electrica consumata la functionare W 335
Tensiune/frecventa alimentare V/Hz 220/50
Consum nominal lemne Hi = 3500 kcal/kg kg/h 22
Consum nominal peleti  kg/h 13.2
 Centrala termica pe peleti si lemne Termofarc FI-NSP 60 - componente
 Centrala termica pe peleti si lemne Termofarc FI-NSP 60 - schema
Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Centrala termica pe peleti si lemne Termofarc FI-NSP 60 - 59,9 kW
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Centrale termice pe peleti, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Centrala termica pe peleti si lemne Termofarc FI-NSP 60 - 59,9 kW are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.