Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz ≤ 24 / 26 kW Centrala termica Saunier Duval Semia Condens F25 A
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Centrale termice electrice Centrale termice electrice Aeroterme industriale Aeroterme industriale Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Centrala termica Saunier Duval Semia Condens F25 A

SAUNIER DUVAL
Pret:   3.32000 lei cu TVA RON 3320.00
     
 
Cod produs:   0010016100
Producator:   SAUNIER DUVAL
Beneficii:   Livrare GRATUITA oriunde in ROMANIA
 Alege perioada:   
 331.27 lei/luna
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 37.00 kg
Pentru acest produs ai transport gratuit
Relatii clienti
Contact: 0787531154 / 0214200045 / 0751303136 / 0751303137 / 0751303135 / 0724702227
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Specificatii produs
Utilizare Incalzire + ACM
Tip ardere Condensare
Putere [kW] 25
Boiler Fara boiler
Garantie 6 Ani
Produse complementare
Descriere Centrala termica Saunier Duval Semia Condens F25 A

Date tehnice Centrala termica Saunier Duval Semia Condens 25-A

 

- Domeniul puterii utile (P) la 50/30 grC - 5.3 - 19.1 Kw

- Domeniul puterii utile (P) la 80/60 grC - 5 - 18.1 Kw

- Interval de putere termica - apa calda (P) - 5 - 25.2 Kw

- Debit specific (D)(dT = 30 K) conform EN 13203 - 12.1 l/min

- Randament termic maxim (reglare  din fabrica  d.00) -b 15 Kw

- interval de temperatura 35 - 60 grC

- Debitul tubului de gaz - 3/4

- Diametrul conductei de incalzire - 3/4

- Debitul de gaz la Pmax - apa calda (G20) - 2.7 mc/h

- Randament nominal la 80/60 grC - 98.2 %

- Randament nominal la 50/30 grC - 104%

- Randament nominal in regimul de sarcina partiala (30 %) la 40/30 grC - 108,5 %

- Dimensiuni produs : 740 x 418 x 300

- Masa neta - 31.6 Kg 

- Putere: 18/25 kW

- Hidrobloc: Wilo SD NRV 

- Tipul Pompei: modulanta

- Interfata: Basic

- Vas de expansiune: 8 litri

Producator : Saunier Duval, membra a grupului VAILLANT

 

SemiaCONDENS - centrala termica cu tehnica condensarii

Centrala termica Semia CONDENS 25 A 
face parte din grupa centralelor cu tehnica condensarii, aparate caresunt mai eficiente si mai silentioase dar si demne de incredere si usor de utilizat. Acest model de centrala in condesatie se incadreaza in clasa 5Nox, cea mai eficienta dupa standardul UE in ceea ce priveste emisiile de noxe. Zgomotul in functionare este redus prin incorporarea unei izolatii superioare a carcasei. Pompa incorporata are 2 viteze care se pot schimba automat in functie de pierderile de presiune din sistemul de incalzire evitand astfel producerea de zgomot.

Plaja de modulare marita, acest model avand puterile minime de 5kW →25kW pe a.c.m si 5kW→18kW pe incalzire si eficienta ridicata, precum si raportul pret / calitate fac ca acest produs sa fie fiabil si accesibil tuturor celor ce vor sa achizitioneze o centrala de ultima generatie, fabricate in Franta.

SemiaCONDENS este dotata cu un port electronic e-BUS ce permite conectarea unui termostatmodulant, pentru a beneficia de toate avantajele si performantele maxime ce le poate oferi SemiaCONDENS.


 

Date tehnice Centrala termica Saunier Duval Semia Condens 25 A :


 

Schimbator de Al - Si                                                                    Bloc Hidraulic                

                                                                                                                      

 

Beneficii Centrala termica Saunier Duval Semia Condens 25-A

 

- Apa Calda Menajera produsa rapid pentru un confort sporit

- Centralele ce au functia de pornire la cald au obtinut 3 stele in productia de ACM conform (EN 13203)

- Mai putina energie consumata, o pierdere mai mica de apa si un timp de asteptare redus si o pornire silentioasa

- Pompa de inalta eficienta reduce pierderile de energie printr-o modulare constanta

- Pompa de inalta eficienta combinata cu pornirea la cald confera acestei centrale capacitati de producere Apa Calda Menajera conforme cu cele mai inalte standarde.

- Pentru a obite aceste performate a fost necesara reproiectarea blocului hidraulic.

- Blocul hidraulic a fot testat la 20 bar pentru a prevenii eventualele pierderi in cazul pornirii la cald.

 

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Centrala termica Saunier Duval Semia Condens F25 A
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Centrale termice pe gaz ≤ 24 / 26 kW, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Centrala termica Saunier Duval Semia Condens F25 A are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.