Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz ≥ 100 kW Centrale termice in condensatie IMMERGAS VICTRIX PRO 120 2 ErP
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Centrale termice electrice Centrale termice electrice Aeroterme industriale Aeroterme industriale Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Centrale termice in condensatie IMMERGAS VICTRIX PRO 120 2 ErP

IMMERGAS
Pret:   18.75000 lei cu TVA RON 18750.00
     
 
Cod produs:   3.025621/041509-198
Producator:   IMMERGAS
Info livrare   Livrare 1-3 zile de la confirmarea comenzii , in functie de zona de livrare !
Beneficii:   Livrare GRATUITA oriunde in ROMANIA
 Alege perioada:   
 1849.95 lei/luna
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 105.00 kg
Pentru acest produs ai transport gratuit
Relatii clienti
Contact: 0787531154 / 0214200045 / 0751303136 / 0751303137 / 0751303135 / 0724.702.227
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Specificatii produs
Utilizare Doar incalzire
Tip ardere Condensare
Putere [kW] 111
Boiler Fara boiler
Garantie 2 Ani
Produse complementare
Descriere Centrale termice in condensatie IMMERGAS VICTRIX PRO 120 2 ErP
Centrale termice in condensatie IMMERGAS VICTRIX PRO 120 2 ErP
 
- Debitul caloric nominal la functionarea in regim de incalzire – 114,1 kW
- Debitul caloric nominal la putere minima – 11,4 kW
- Puterea nominala in regim de incalzire (80/60°C) – 111,0 kW
- Puterea minima – 11,0 kW
- Consumul maxim de gaz metan – 12,07 m3/h
- Domeniul de modulare – 10 ÷ 100 %
- Eficienta la 80/60°C (nom. / min.) – 97,3 / 96,4 %
- Randamentul la 50/30°C (nom. / min.) – 106,7 / 107,2 %
- Randamentul la 40/30°C (nom. / min.) – 107,2 / 107,5 %
- Dimensiuni (h x l x A) – 1038 x 600 x 632 mm
 
Avantaje centrale termice in condensatie IMMERGAS VICTRIX PRO 120 2 ErP 

- Se pot monta atat in interior cat si in exterior, avand grad de protectie electrica IPX5D
- Modulare ampla a puterii de la 10% pana la 100%
- Eficienta energetica inalta
- Dimensiuni compacte si design atractiv
- Emisii reduse de NOx si CO
- Gama larga de accesorii dedicate
- Usor de instalat
- Garantie 2 ani
- Producator : Immergas Italia
 
 
- KIT-UL DE EVACUARE A GAZELOR ARSE PENTRU CENTRALA TERMICA VICTRIX PRO 120 2 ErP ESTE INCLUS IN PRET
Date tehnice Centrale termice in condensatie IMMERGAS VICTRIX PRO 120 2 ErP 

 

Avantaje centrale termice in condensatie IMMERGAS VICTRIX PRO 120 2 ErP

 

- Modul de condensare din otel inoxidabil

- Preparare numai agent termic

- Posibilitatea functionarii la temperatura joasa

- Posibilitate racordare boiler pentru prepararea apei calde pentru consum – cu ajutorul unor accesorii

- Pompa cu consum redus

- Posibilitate conectare pompa externa

- Sonda de temperatura pe returul circuitului de incalzire

- Pompa de circulatie functioneaza la ΔT constant = 18°C

- Posibilitate functionare cu instalatie solara

- Display multifunctional

- Compatibila cu conectarea a diverse kituri optionale pentru termoreglare climatica (termostat, sonda pentru exterior)

- Posibilitate de conectare in cascada de 2 centrale (cascada simpla), cu ajutorul unor kituri optionale

- Posibilitate conectare in cascada de pana la 8 centrale, cu ajutorul unui regulator pentru cascada si zone 

 
Schema centrale termice in condensatie IMMERGAS VICTRIX PRO


 

 

Model montaj centrale termice in condensatie IMMERGAS VICTRIX PRO

 

 

 

 

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Centrale termice in condensatie IMMERGAS VICTRIX PRO 120 2 ErP
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Centrale termice pe gaz ≥ 100 kW, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Centrale termice in condensatie IMMERGAS VICTRIX PRO 120 2 ErP are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.