Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Despre noi Cine suntem - Arena Instalatiilor srl

Cine suntem - Arena Instalatiilor srl1

Magazinul  www.arenainstalatiilor.ro este proprietatea S.C. ARENA INSTALATIILOR S.R.L., societate inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/3162/2010, avand codul unic de inregistrare RO 26702262. Arena Instalatiilor este marca inregistrata la OSIM, numar marca 109766, iar drepturile de utilizare apartin proprietarului.

Galerie foto arena instalatiilor sediu

 

 

 

ARENA INSTALATIILOR SRL comercializeaza si distribuie o gama completa de echipamente ca centrale termice, boilere, sisteme solare, echipamente de climatizare, sisteme de tratare apa, electrovane , incalzire in pardoseala, robineti industriali, cazane de abur si sisteme de automatizari pentru instalatii termice si de climatizare.

 

Gama mare si diversificata de produse, precum si un raport optim calitate/pret au facut din ARENA INSTALATIILOR SRL un partener de nadejde si un leader de piata.

 

Clientii ARENA INSTALATIILOR SRL au fost mereu multumiti de colaborarea cu compania noastra, motiv pentru care de multe ori au existat si parteneriate ulterioare bazate pe avantajele oferite:

·   Gama foarte mare de produse, peste 20000 de produse in portofoliu
·
   Stocuri permanent reactualizate, pentru a asigura de fiecare data intreaga gama de echipamente necesara functionarii unei instalatii termice sau de climatizare
·
   Consultanta de specialitate din partea unei echipe tinere de tehnicieni cu experienta in domeniu.
·
   Termene de livrare cat mai scurte
·
   Livrare gratuita pentru clientii din zona Bucuresti si zona Ilfov pentru produsele ce au marcajul de ”Livrare gratuita Bucuresti”
·
   Service autorizat pentru toate produsele comercializate de catre echipa ARENA INSTLATIILOR sau a partenerilor de service.
·
   Produse originale si cu garantie oficiala din partea importatorilor sau a reprezentantilor legali pe tot teritoriul Romaniei
·
   Preturi competitive si produse performante de ultima generatie

Pe langa serviciile de achizitie, ARENA INSTALATIILOR SRL ofera consultanta, asistenta tehnica si service tuturor clientilor sai pentru produse achizitionate de pe www.arenainstalatiilor.ro .

Colaborand cu firma ARENA INSTALATIILOR SRL costurile se reduc, deoarece toate echipamnetele necesare pot fi achizitioante dintr-un singur loc si mai apoi puse in functiune de catre echipa tehnica.

    Toate aceste serviciile oferite pe site-ul ww.arenainstalatiilor.ro  sunt  realizate de o echipa tanara si dinamica, pasionata de ceea ce face si ce pune in practica experianta in domeniu de-a lungul anilor si a sutelor de proiecte in care a fost implicata.
    Secretul si in acelasi timp succesul nostru sunt oamenii cu care lucram ( angajati + furnizori ) si clientii pe care ii pastram de-a lungul anilor prin punerea pe primul plan a nevoilor lor (produse de buna calitate, livrari cat mai rapide, pretul produselor cat mai bun).

      Principalul nostru obiectiv este asigurarea unei calitati deosebite a echipamentelor si serviciilor oferite clientilor, in acest sens oferta societatii este construita in jurul unor producatori de renume ca : IMMERGAS, FERROLI, NOBEL, ICMA, HELIS, ELDOM INVEST, IVAR, BUDERUS , BAXI , VIESSMANN, ARISTON , CLINT , ESBE , DUYAR , GALLETTI ,  ATMOS, TERMOFARC ,  HONEYWELL , AIRAGA ,  CEME ,  VAILLANT , PROTHERM , VIADRUS , CEME,CALEFFI , TESY, WILLO, HUNTER .

 

 

In ceea ce priveste toate textele, logo-urile, marcile, insemnele, etc, care sunt utilizate in cadrul acestui site, ARENA INSTALATIILOR SRL a fost asigurata de catre Producator/ Importator/ Distribuitor autorizat in Romania, in calitate de furnizor de produse si servicii , ca acestia detin drepturile necesare si sunt de acord pentru a le utiliza in magazinul www.arenainstalatiilor.ro.
Daca sunteţi de parere ca un detinator de un site incalca prin exploatarea unui logo, a unei marci comerciale, etc , drepturile dumneavoastra, va rugam sa contactati direct proprietarul site-ului la unul din datele de contact din acest site sau la adresa de email office@arenainstalatiilor.ro
Pentru orice sesizare, reclamatie sau problema care nu poate fi clarificata sau rezolvata cu reprezentantul arenainstalatiilor.ro care s-a ocupat de comanda dumneavoastra puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Petrut Antoniac, tel: 0751 303 136, e-mail: conciliere@arenainstalatiilor.ro.

 

 Comercializeaza si distribuie o gama completa de echipamente : centrale termice pe gaz cu tiraj fortat ~ centrale in condensatie ~ centrale electrice ~ cazane industriale ~ statii de dedurizare ~pompe de circulatie ~ grupuri de pompare ~ vase de expansiune ~ boilere si rezervoare de acumulare ~ robineti industriali ~ cazane de abur~ chillere ~ aeroterme industriale  ~ cosuri de fum din inox ~ electrovalve de gaz si de apa ~ apometre ~ reductoare de presiune ~ sisteme de irigatie ~ incalzire in pardoseala ~ schimbatoare de caldura in placi.

 

In vederea obtinerii de consultanta in domeniu va puteti adresa tot firmei noastre care va sta la dispozitie pentru orice solicitare sau puteti sa ne contactati pentru orice fel de nelamurire legata produsele aflate pe site-ul nostru sau pentru obtinerea unui suport tehnic, la numerele de telefon puse la dispozitie dar si prin intermediul adresei de e-mail a societatii : ofertare @ arenainstalatiilor.ro