Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Radiatoare / Calorifere / Convectoare Convectori cu montaj in pardoseala Convector de pardoseala ingropat ISAN PRACTIC FSK41-11-1200
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Centrale termice electrice Centrale termice electrice Aeroterme industriale Aeroterme industriale Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Convector de pardoseala ingropat ISAN PRACTIC FSK41-11-1200

ISAN
Pret:   1.53600 lei cu TVA RON 1536.00
     
 
Cod produs:   VPIFSK411200
Producator:   ISAN
 Alege perioada:   
 155.68 lei/luna
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 30.00 kgRelatii clienti
Contact: 0787531154 / 0214200045 / 0751303136 / 0751303137 / 0751303135 / 0724702227
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Specificatii produs
Latime (mm) 261
Inaltime (mm) 115
Lungime (mm) 1200
Descriere Convector de pardoseala ingropat ISAN PRACTIC FSK41-11-1200

Convector de pardoseala ingropat ISAN PRACTIC FSK41-11-1200

 

Model serie: Practic

Regim de functionare: incalzire

 

Lungime: 1200 mm

Inaltime: 115 mm

Latime: 261 mm

Tip grilaj: cross/linear

Tip material grilaj: aluminiu

Material cuva: otel

 

Caracteristici schimbator

Tip schimbator: aluminiu/cupru

Racord agent termic tur: 1/2''

Racord agent termic retur: 1/2''

Temperatura maxima de lucru: 110 °C

Presiune maxima de lucru: 1 MPa

 

Caracteristici ventilator

Tensiune de alimentare: 230 V

Diametrul rotorului: 16 mm

Clasa de protectie: IP20

Trepte reglaj: 0/1/2/3

 

Parametrii de functionare

Temperatura de ambient: 2-40 °C

Umididate relativa: 20-70 %

 

Caracteristici tehnice pentru 90/70/20⁰C

Putere termica: 290 W

 

Caracteristici tehnice pentru 75/65/20⁰C

Putere termica: 223 W

 

Caracteristici tehnice pentru 70/55/20⁰C

Putere termica: 177 W

 

Caracteristici tehnice pentru 55/45/20⁰C

Putere termica: 107 W

 

 

Convectoare de pardoseala Isan, gama Practic de inalta performanta.Aerul ce circula in mod natural printre lamele distribuie caldura colectata in incapere.

 

Schimbatorul de caldura este dotat cu un aerator automat si un racord mama G1/2″.

 

Sunt adecvate pentru instalare la geamuri mari,apartamente ,birouri,holuri,hale in special in locurile unde avem pierderi de caldura mai mici.

 

Caracteristici:

Nu ocupa spatiu in camera ;

Cuva din otel ;

Grile din aluminiu;

Schimbator de caldura cu 4 tevi Cupru-Aluminiu;

Utilizare in mediu uscat;

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Convector de pardoseala ingropat ISAN PRACTIC FSK41-11-1200
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Convectori cu montaj in pardoseala, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Convector de pardoseala ingropat ISAN PRACTIC FSK41-11-1200 are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.