Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Accesorii si armaturi pentru instalatii Cosuri de fum inox Cos de fum izolat din INOX-INOX D= 150mm H=6m
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Centrale termice electrice Centrale termice electrice Aeroterme industriale Aeroterme industriale Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Cos de fum izolat din INOX-INOX D= 150mm H=6m

ThermClima
Pret:   3.03977 lei cu TVA RON 3039.77
     
 
Cod produs:   TC-SS30-150/6
Producator:   ThermClima
 Alege perioada:   
 303.69 lei/luna
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 80.00 kgComenzi telefonice
Contact: 0787531154 ~ 0214200045 ~ 0751303136 ~ 0751303137 ~ 0751303135
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Specificatii produs
Inaltime (mm) 6 m
Dimensiune racord ∅150mm
Descriere Cos de fum izolat din INOX-INOX D= 150mm H=6m

COS DE FUM IZOLAT din INOX-INOX D=150mm H=6m         

 

Diametru 150 mm

Inaltime 6 m

Greutate 78 kg

Grosime perete interior 0,5 mm

Grosime perete exterior 0,6 mm

Material perete interiorINOX AISI 316L

Material perete exterio rINOX AISI 304

Grosime izolatie 30 mm

Certificare: Produsul este certificat CE

Garantia este de 5 ani pentru cosurile de fum din inox

 

Foarte important:

 

Un cos de fum corect dimensionat, fabricat si instalat asigura un randament maxim in functionare centralei termice si reduce valoarea facturii la incalzire.

 

 

 

 

COS DE FUM COMPLET ECHIPAT INOX-INOX D=150 mm H=6m

 

​Componente de baza cos de fum ( incluse in pret ):    

 

Tub drept L=1000 mm = 5 buc

Vas colectare condens = 1 buc

Element vizitare = 1 buc           

Trecere de la dublu perete la monoperete = 1 buc            

Ramificatie 90° = 1 buc            

Palarie antiploaie = 1 buc            

Suport de perete tip colier- constructie INOX = 2 buc  

Suport baza montaj in consola - constructie INOX = 1 buc  

 

Componente optionale cos de fum ( neincluse in pret ):  : 

 

Cot 90°

Cot 45°

Ramificatie 135°

Palarie tip deflector

Suport baza montaj pe pardoseala - constructie INOX

 

Constructie cos de fum inox - inox : 

 

DUBLU PERETE, CU TERMOIZOLATIE

tabla de inox AISI 304 pentru peretele interior;

izolatie de vata minerala bazaltica cu grosime de 30 mm;

tabla din inox AISI 304 pentru peretele exterior;

grosime perete interior: 0,5 mm;

grosime perete exterior: 0,5 mm;

 

NOTA:  Daca doriti alte elemente sau accesorii pentru acest cos de fum, altele decat cele din componenta standard, va rugam sa folositi formularul de contact.

 

 

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Cos de fum izolat din INOX-INOX D= 150mm H=6m
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Cosuri de fum inox, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Cos de fum izolat din INOX-INOX D= 150mm H=6m are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.