Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Incalzire prin Pardoseala Incalzire in pardoseala GIACOMINI Distribuitor-Colector cu Debitmetre GIACOMINI 1" x 18 - 8 cai
Centrale Termice Centrale Termice Incalzire prin Pardoseala Incalzire prin Pardoseala Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Panouri solare Panouri solare Aeroterme industriale Aeroterme industriale Pompe de caldura AER-APA Pompe de caldura AER-APA Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Chillere Chillere Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Aer conditionat Aer conditionat Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Tevi - Izolatii pentru instalatii Tevi - Izolatii pentru instalatii Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Distribuitor-Colector cu Debitmetre GIACOMINI 1" x 18 - 8 cai

GIACOMINI
Pret:   87977 lei cu TVA
 
Cod produs:   R553FY008
Producator:   GIACOMINI
Relatii clienti
Contact: 0787531154
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 6.50 kgPlata in rate
Credit TBI
Plata cu cardul in rate fara dobanda

Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro  se poate realiza astfel :

 

Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom 

Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay

-  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay in 5 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania ,Card Avantaj , Alpha Bank, BRD Finance si Garanti Bank

 

 

 

 

 


Citeste mai mult
Campania BAXI 5 ANI de Garantie Extinsa si voucher eMAG cadou

Campania BAXI 5 ANI de Garantie Extinsa si voucher eMAG cadou

Profită de Garanția Extinsă de 5 ANI pe care ți-o oferim acum la centralele termice rezidențiale BAXI.

În plus, dacă ești persoană fizică, la achiziția unei centrale termice rezidențiale BAXI primești și un voucher eMAG cadou, pe care îl poți folosi ca să îți cumperi ce dorești.

Magazinul www.arenainstalatiilor.ro este autorizat pentru comercializarea echipamentelor BAXI ROMANIA si e partener pentru Campania BAXI 5 ANI de Garantie Extinsa si voucher eMAG cadou !

 

Despre BAXI 

 

BAXI are peste 10 milioane de centrale termice produse in fabrica din Bassano del Grappa (Italia), începând din 1978, din care peste 1,8 milioane sunt centrale cu condensare. Vânzările anuale depășesc 287 milioane €.

BAXI, unul dintre liderii sectorului de încălzire din Europa, are o tradiție îndelungată în dezvoltarea și producerea centralelor termice și sistemelor de încălzire la cele mai înalte standarde tehnologice.

Istoria Baxi incepe in anul 1866 in Marea Britanie, cand matrițerul Richard Baxendale porneste propria afacere in Chorley , Lancashire si înființează turnătoria care va deveni ulterior Baxi UK. La acea data, Baxendale inventează un șemineu inovator cu cărbuni pe care îl vinde sub marca BAXI.

BAXI este astazi o companie activă în proiectarea și producerea sistemelor de încălzire de înaltă tehnologie și centrale termice, ce consideră că viitorul depinde de dezvoltarea constantă a produselor de ultimă generație.

In fabrica din Bassano del Grappa, Italia, lucreaza peste 700 angajați. Capacitatea maximă de producție este de 600.000 centrale /an. Este cea mai mare fabrică de centrale termice din Europa, suprafata totala a fabricii fiind de 100.000 mp, echivalenta cu 14 stadioane de fotbal.

Fabrica are 14 linii de productie specializate, dedicate pentru centrale murale, 1 linie de productie dedicata pentru centrale de pardoseala si 1 linie e productie dedicata pentru casetele de incalzire. Tot aici, la Bassano del Grappa se afla Centrul de excelență R&D pentru centrale murale al Grupului BDR Thermea.

 


Citeste mai mult
PIF -ul pentru centralele termice conform PT A

Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.

A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  !

Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.

 

 


Citeste mai mult
Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal - GPDR

Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATORILOR SRL doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATORILOR SRL” şi/sau “Societatea”).

 

Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATORILOR SRL sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.

 

Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:

 

 -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor ARENA INSTALATORILOR SRL la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau

 -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5


Citeste mai mult
Specificatii produs
UTILITATE Distribuitoare cu debitmetre
Numar CAI 8
Descriere Distribuitor-Colector cu Debitmetre GIACOMINI 1" x 18 - 8 cai

Echipat cu debitmetre, suporti, posibilitate de echilibrare a circuitului, optional termostatabil retur.

 

Cod distribuitor : R533FY008
Numar cai distribuitor: 8
Utilizare distribuitor: incalzire in pardosela

Material : Alama
Reglaj distribuitor : manual
Producator - Giacomini Italia

 

Pentru utilizare corespunzatoare se recomanda a se achizitiona :

- conectori = 16 buc., 

- robineti de izolare = 2 buc.,

- element de capat = 1 buc.,

- aerisitor = 1 buc.

 

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Distribuitor-Colector cu Debitmetre GIACOMINI 1" x 18 - 8 cai
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Informatii despre garantia produselor
Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro  se poate realiza astfel :   -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom  -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay in 5 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania ,Card Avantaj , Alpha Bank, BRD Finance si Garanti Bank          
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Campaniei centrale termice BAXI + 2 ANI de Extra Garantie        
Informatii despre modalitatile de plata
Magazinul www.arenainstalatiilor.ro este administrat de SC ARENA INSTALATORILOR SRL societate inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/5518/2020, avand codul unic de inregistrare RO 42545194. Arena Instalatiilor este marca inregistrata la OSIM, numar marca 109766, iar drepturile de utilizare apartin proprietarului.    WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO comercializeaza si distribuie o gama completa de echipamente ca centrale termice, boilere, sisteme solare, echipamente de climatizare, sisteme de tratare apa, electrovane , incalzire in pardoseala, robineti industriali, cazane de abur si sisteme de automatizari pentru instalatii termice si de climatizare.
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATORILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro  se poate realiza astfel :   -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom  -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay in 5 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania ,Card Avantaj , Alpha Bank, BRD Finance si Garanti Bank          
Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Incalzire in pardoseala GIACOMINI, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Distribuitor-Colector cu Debitmetre GIACOMINI 1" x 18 - 8 cai are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO sunt valabile in limita stocului.
Echipa WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.
 
Articole recomandate
Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro  se poate realiza astfel :   -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom  -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay in 5 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania ,Card Avantaj , Alpha Bank, BRD Finance si Garanti Bank          
Campania BAXI 5 ANI de Garantie Extinsa si voucher eMAG cadou Profită de Garanția Extinsă de 5 ANI pe care ți-o oferim acum la centralele termice rezidențiale BAXI. În plus, dacă ești persoană fizică, la achiziția unei centrale termice rezidențiale BAXI primești și un voucher eMAG cadou, pe care îl poți folosi ca să îți cumperi ce dorești. Magazinul www.arenainstalatiilor.ro este autorizat pentru comercializarea echipamentelor BAXI ROMANIA si e partener pentru Campania BAXI 5 ANI de Garantie Extinsa si voucher eMAG cadou !   Despre BAXI    BAXI are peste 10 milioane de centrale termice produse in fabrica din Bassano del Grappa (Italia), începând din 1978, din care peste 1,8 milioane sunt centrale cu condensare. Vânzările anuale depășesc 287 milioane €. BAXI, unul dintre liderii sectorului de încălzire din Europa, are o tradiție îndelungată în dezvoltarea și producerea centralelor termice și sistemelor de încălzire la cele mai înalte standarde tehnologice. Istoria Baxi incepe in anul 1866 in Marea Britanie, cand matrițerul Richard Baxendale porneste propria afacere in Chorley , Lancashire si înființează turnătoria care va deveni ulterior Baxi UK. La acea data, Baxendale inventează un șemineu inovator cu cărbuni pe care îl vinde sub marca BAXI. BAXI este astazi o companie activă în proiectarea și producerea sistemelor de încălzire de înaltă tehnologie și centrale termice, ce consideră că viitorul depinde de dezvoltarea constantă a produselor de ultimă generație. In fabrica din Bassano del Grappa, Italia, lucreaza peste 700 angajați. Capacitatea maximă de producție este de 600.000 centrale /an. Este cea mai mare fabrică de centrale termice din Europa, suprafata totala a fabricii fiind de 100.000 mp, echivalenta cu 14 stadioane de fotbal. Fabrica are 14 linii de productie specializate, dedicate pentru centrale murale, 1 linie de productie dedicata pentru centrale de pardoseala si 1 linie e productie dedicata pentru casetele de incalzire. Tot aici, la Bassano del Grappa se afla Centrul de excelență R&D pentru centrale murale al Grupului BDR Thermea.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATORILOR SRL doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATORILOR SRL” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATORILOR SRL sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor ARENA INSTALATORILOR SRL la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5