Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Casa si gradina Camine canalizare GARNITURA ETANSARE PENTRU CAMIN VALROM
Poza Garnitura etansare pentru camin,diametrul D=640 mm.

GARNITURA ETANSARE PENTRU CAMIN VALROM

Printeaza VALROM
Pret:   10080 lei cu TVA RON 100.80
Cod produs:   GE640
Producator:   VALROM
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 1.00 kgCall center (numar cu tarif normal): 0787531154 / 0751303136 / 0751303137 / 0751303135 / 0214200045
Alege perioada de creditare:
14.42 lei/luna @Credit Euroline ERS 12 luni

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Descriere GARNITURA ETANSARE PENTRU CAMIN VALROM

Garnitura etansare pentru camin,diametrul D=640 mm.

Producator: Valrom

 

Caminele din polietilena (PE) reprezinta solutia ideala pentru furnizarea serviciilor de canalizare, oferind beneficiarilor performante operationale si financiare bune, indeplinirea standardelor de calitate, avantaje investitionale pe termen lung, extinderea ariei de operare si cresterea performantei globale a retelelor de canalizare. Caminele de vizitare Kompact respecta principiile dezvoltarii durabile intr-o comunitate:

 

progresul social, conditionat de recunoasterea si admiterea nevoilor fiecarui individ; 

protejarea eficienta a mediului; 

utilizarea rezervelor naturale intr-un mod rational;

pastrarea unui nivel sigur si ridicat de crestere economica.

Caminele Kompact sunt realizate din polietilena, compact sau din module, prin procedeul denumit rotomoulding. Prin adoptarea acestui procedeu de fabricatie, se obtin produse fara tensiuni interne si se realizeaza o dispersie omogena a materialului, obtinandu-se grosimi uniforme ale peretelui produsului, in comparatie cu alte procedee de obtinere a produselor din plastic. Din punct de vedere economic, plasticul este un material cu o greutate redusa, inregistrand costuri de fabricatie mai mici decat cele ale metalului. Suprafata caminelor este neteda, fara defecte care ar putea afecta functionalitatea produselor. Muchiile sunt bine definite, fara bavuri la planurile de separatie. Caminele de vizitare sunt de culoare gri, colorat in masa, produse monostrat, fiind proiectate pentru instalarea subterana. Datorita constructiei lor, este imposibila infiltrarea apelor reziduale, caminele din polietilena fiind solutia ideala pentru protejarea mediului inconjurator. Caminele sunt prevazute cu manere de prindere, pentru usurarea procesului de montare si trepte de acces in interior. Caminele de vizitare sunt destinate utilizarii in sistemul de canalizare urban, cu respectarea limitelor admisibile standardizate ale compusilor chimici din apele reziduale. Caminele de vizitare nu au fost proiectate si nu pot fi utilizate pentru colectarea substantelor combustibile sau a altor produse petroliere. De asemenea, nu au fost proiectate si nu pot fi utilizate in retelele de canalizare sub presiune. Caminele de vizitare sunt fabricate in 3 variante: 

cu baza inchisa; 

cu o intrare si o iesire, avand diametre de 400 si 500 mm; 

cu 3 intrari si o iesire, in doua game dimensionale, D 200/160 si D 315/250. Iesirea, respectiv intrarile, se livreaza blindate, urmand ca pe santier sa fie taiate, pentru diametrul de teava dorit

Caminele de vizitare cu baza inchisa au urmatoarele arii de aplicabilitate: 

camine de curatire si de control;

camine pentru apometru; 

camine pentru cabluri de telefonie; 

camine echipate cu statii de pompare pentru ape uzate; 

camine pentru recoltarea probelor.

Caminele cu 3 intrari si o iesire sunt camine de vizitare, curatire si control pentru sistemul de canalizare exterior cu o curgere gravitationala.

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Camine canalizare, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului GARNITURA ETANSARE PENTRU CAMIN VALROM are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.


 
Alte produse din categorie