Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Centrale termice pe gaz Servicii de montaj si intretinere Montaj centrale termice de apartament Pachet Centrala termica Ariston CARES PREMIUM 24 EU 24 kW cu Manopera montaj si Autorizare iSCIR
Poza Pachet Centrala termica Ariston CARES PREMIUM 24 EU 24 kW
Livrare in toata tara

Produsele comercializate de firma Arena Instalatiilor pot fi trimise in orice localitate a tarii prin intermediul firmei de curierat rapid sau masinile de distributie ale ARENA INSTALATIILOR SRL.

Unele produse care sunt fragile, nu se vor transporta prin curierat cum ar fi : panouri solare, aerul conditionat sau sistemele de climatizare.

Va rugam luati legatura cu unul din reprezentantii Arena Instalatiilor pentru a va putea confirma daca produsul se poate livra prin curierat rapid sau prin mijloacele proprii de transort.

Mai multe detalii despre modalitatea de comanda regasiti in sectiune "CUM COMAND

Garantie 3 ani

Pachet Centrala termica Ariston CARES PREMIUM 24 EU 24 kW cu Manopera montaj si Autorizare iSCIR

Printeaza ARISTON
Pret:   3.45900 lei cu TVA RON 3459.00
    Acest produs este valabil doar pentru zona BUCURESTI + Ilfov - conform descrierii din prezentare ! Pentru celalte zone va rugam sa ne contactati telefonic inainte de comanda pentru a va putea confirma daca se poate realiza montajul !
Cod produs:   PAC3300759
Producator:   ARISTON
ARISTON
ARISTON ARISTON - Centrale Termice, Boilere Electrice, Aparate de Aer Conditionat si Sisteme Solare
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 35.00 kg
Pentru acest produs ai transport gratuit
Putere [kW]   24
Call center (numar cu tarif normal): 021-9969 / 0787531154 / 0751303135 / 136 / 137/ 134
Alege perioada de creditare:
344.95 lei/luna @Credit Euroline ERS 12 luni

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Descriere Pachet Centrala termica Ariston CARES PREMIUM 24 EU 24 kW cu Manopera montaj si Autorizare iSCIR

Acest pachet include:


- centrala termica Ariston CARES PREMIUM 24 EU 24 kW si kitul de evacuare gaze arse standard DN 60/100 mm;
- manopera montaj centrala termica;
- autorizatie de functionare ISCIR.

 

Operatiuni efectuate in cadrul serviciului de montaj incluse in acest pachet:

 

- demontarea / dezafectarea centralei termice existente (in cazul inlocuirii unei centrale vechi)
- pozitionarea centralei noi pe perete
- realizarea gaurii pentru kitul de evacuare gaze arse (in cazul in care se monteaza o centrala termica pentru prima data) prin perete de caramida, bca, rigips, lemn.
- in cazul in care gaura trebuie data prin beton este necesara folosirea unui echipament special (carota) ce implica un cost suplimentar de 100 lei.
- montarea kitului de evacuare gaze arse
- montarea fitingurilor (robineti, filtre, coturi, teuri , mufe, etc)
- interracordarea centralei termice la instalatia interioara de incalzire / la instalatia de alimentare cu apa calda a consumatorilor / la alimentarea cu apa rece; aceste operatiuni vor avea loc in camera centralei termice
- racordarea evacuarii condensului la canalizarea / scurgerea locuintei (in conditiile in care exista aceasta posibilitate - nu se poate evacua condensul in exterior deoarece exista pericolul de inghet); aceste operatiuni vor avea loc in camera centralei termice
- punerea sub presiune a instalatiei
- probe si verificari
- Punerea in Functiune
- conectarea unui termostat / cronotermostat (in cazul in care exista)
- Autorizarea de Functionare (ISCIR) - valabila 2 ani de la data emiterii (dupa expirarea perioadei trebuie prelungita conform legislatiei in vigoare, din 2 in 2 ani, cu VTP - verificare tehnica periodica)

 

NU SUNT INCLUSE IN PRET MATERIALELE NECESARE MONTARII (robineti, filre, coturi, teuri, conducte, mufe, conectori, etc) - acestea vor fi aprovizionate, in baza unui necesar de materiale care va fi efectuat la fata locului, de la un magazin de instalatii din apropierea locului unde se va efectua montajul.

 

 

INFORMARE:

- pentru montaj este necesara o programare prealabila;

- durata estimativa de montaj: 4-8 ore

 

- oferta este valabila numai pentru Bucuresti, si urmatoarele localitati din jud. Ilfov: Otopeni, Voluntari - Pipera, Tunari, Afumati, Dobroesti - Fundeni, Pantelimon, Tunari, Mogosoaia, Buftea, Chitila, Dragomiresti Deal, Ciorogarla, Chiajna, Rosu, Dudu, Bragadiru, Domnesti, Clinceni, Olteni, Magurele, Jilava, Berceni, Popesti - Leordeni, Glina, Catelu, Manolache, Cernica;- in cazul in care pentru montarea centralei este necesara indepartarea unor corpuri de mobila, respectiv montarea acestora la loc, se poate percepe o taxa suplimentara
- se pot efectua contra cost si alte lucrari de instalatii suplimentare
- nu se executa lucrari de montaj Duminica si in zilele de sarbatori legale
- montajul va fi efectuat de catre o echipa de instalatori profesionisti care va respecta toti pasii necesari instalarii corecte a centrale termice respectand legislatia in domeniu si indicatiile producatorului.

 

 

VEZI

Centrala termica Ariston CARES PREMIUM 24 EU 24 kW

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Montaj centrale termice de apartament, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Pachet Centrala termica Ariston CARES PREMIUM 24 EU 24 kW cu Manopera montaj si Autorizare iSCIR are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.


 
Alte produse din categorie
Articole recomandate
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.