Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Centrale termice electrice Centrale termice electrice Aeroterme industriale Aeroterme industriale Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Radiator de otel KERMI FK 22x600X2600

KERMI - GERMANIA
Pret:   77595 lei cu TVA RON 775.95
     
 
Cod produs:   KERM226002600
Producator:   KERMI - GERMANIA
 Alege perioada:   
 80.87 lei/luna
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 87.00 kgRelatii clienti
Contact: 0787531154 / 0214200045 / 0751303136 / 0751303137 / 0751303135 / 0724702227
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Specificatii produs
Putere (W) 5001-6000 W
Model K 22
Inaltime (mm) 600
Lungime (mm) 2600
Produse complementare
Descriere Radiator de otel KERMI FK 22x600X2600

Radiator de otel KERMI FK 22x600X2600

 Calorifer de otel KERMI FK 22x600X2600
 Producator  Kermi Germania
 Garantie  10 ANI
 Dimensiuni
 Lungime calorifer  2600 mm
 Inaltime calorifer  600 mm
 Distanta intre racorduri  54 mm
 Grosime tabla  1.25 mm
 Adancime radiator  102 mm
 Temperatura max functionare  110 °C
 Presiune de lucru  10 bar
 Presiune de testare  13 bari
 Putere termica (90/70 - 20 grC)  5441 W
 Putere termica (70/55 - 20 grC)
 3479 W
 Putere termica (55/45 - 20 grC)  2218 W
 Numar coloane  2
 Culoare calorifer  alb RAL 9016
 Racorduri  4 x 1/2" filet interior

 

Radiatoarele de otel KERMI FK 22x600X2600 vin dotate cu kitul de accesorii montaj : dispozitiv de fixare, dop, ventil de aerisire.

Livrarea produsului: Radiatoarele din otel KERMI FK 22x600X2600 beneficiaza de transport gratuit numai in Bucuresti & localitatile din jurul acesteia pe o raza de 30 de km, pentru o comanda de peste 1500 de RON, iar in localitatiile limitrofe contra cost cu autoutilitare apartinand www.arenainstalatiilor.ro

 

Radiatoare / calorifere de otel KERMI FK 22x600X2600

 

Puncte tari radiatoare de otel Kermi:
-experienta si traditia producatorului german Kermi gmbh ,parte a grupului AFG Arbonia Forster

-gama varietala mare,in continua schimbare si inovare, atat in ceeace priveste radiatoarele compacte sau cu ventil incorporat,cat si in gama de radiatoare decorative si de design
-principiul de functionare X2 patentat de Kermi in anul 2005 ,odata cu lansarea noului radiator Therm X2 la expozitia ISH din Frankfurt.

Datorita principiului inovativ X2 al circuitului in serie, la radiatorul Therm X2 se va incalzi prima data placa din fata. Pe durata unei functionari normale placa din fata se incalzeste integral iar placa din spate abia se incalzeste, jucand rol de scut termic. Astfel incaperea se va incalzi mult mai repede, placa frontala radiaza mai multa caldura in timpul functionarii normale iar cheltuielile de incalzire se reduc substantial datorita ventilului special.

 

 

 Confort general maxim cu consum scazut de energie

- economie de energie cu pana la 11%
- scurtarea timpului de incalzire al incaperii cu pana la 25%
- capacitate de radiatie termica cu pana la 100% mai mare
- confort  termic ridicat
- produse realizate in Germania,conform Euro-Norm DIN EN 442
- garantarea prin semnul RAL,marcarea CE si prin sistemul de garantare a calitatii DIN EN ISO 9001:2000 a caracteristicilor globale de calitate
- garantie extinsa
- alegerea stricta si definirea exacta a calitatii materialelor utilizate
- realizarea radiatoarelor din tabla de otel de 1,25 mm achizitionata de la furnizori certificati
- procesul tehnologic bine elaborat
- calitatea  superioara a procesului automatizat de vopsire si finisaj a radiatoarelor (RAL 9016 – alb Kermi)
- verificarea etanseitatii fiecarui corp de incalzire la o presiune de 13 bari (presiunea maxima de utilizare de 10 bar, uzual in functionare aprox. 2 bar)
- control final  de calitate foarte strict

 

Prezentare Radiator de otel KERMI FK 22x600X2600

 

Pentru mai multe detalii tehnice despre Radiator de otel KERMI FK 22x600X2600  va rugam sa consultati datele tehnice atasate acestei prezentari s-au luati legatura cu un reprezentant al societatii Arena Instalatiilor SRL. 

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Radiator de otel KERMI FK 22x600X2600
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Radiatoare otel KERMI, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Radiator de otel KERMI FK 22x600X2600 are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.