Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Climatizare rezidentiala - industriala Recuperatoare de caldura Recuperator de caldura NOBUS HRV-1000 - 1000 mc/h
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale - cazane - termice pe peleti Centrale - cazane - termice pe peleti Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Centrale termice electrice Centrale termice electrice Aeroterme industriale Aeroterme industriale Pompe de caldura AER-APA Pompe de caldura AER-APA Aer conditionat Aer conditionat Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Chillere Chillere Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Tevi - Izolatii pentru instalatii Tevi - Izolatii pentru instalatii Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Recuperator de caldura NOBUS HRV-1000 - 1000 mc/h

NOBUS
   
Solicita Oferta pe EMAIL
 
Cod produs:   045630-306
Producator:   NOBUS
Relatii clienti
Contact: 0787531154
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 82.00 kgPlata cu cardul in rate fara dobanda

Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro  se poate realiza astfel :

 

Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom 

-  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom in 6 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania

Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay

-  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay in 5 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania sau 6 rate egale fara dobanda la Card Avantaj , Alpha Bank, BRD Finance si Garanti Bank

 

 

 

 


Citeste mai mult
PIF -ul pentru centralele termice conform PT A

Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.

A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  !

Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.

 

 


Citeste mai mult
Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal - GPDR

Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).

 

Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.

 

Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:

 

 -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau

 -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5


Citeste mai mult
Descriere Recuperator de caldura NOBUS HRV-1000 - 1000 mc/h

Recuperatoare de caldura NOBUS HRV-1000 - 1000 mc/h
- Debit  de aer recuperator: 1000 mc/h
- Eficienta termica in racire: 60%
Recuperatoare de caldura NOBUS- Eficienta sensibila termica in incalzire: 65%
- Putere electrica absorbita: 510 W
- Presiune statica disponibila: 130 Pa
- Amperaj: 2 A
- Presiune sonora: 54 dB(A)
- Dimensiuni aspiratie (ø sau lxh): ø 242
- Dimensiuni refulare (ø sau lxh): : ø 242
- Numar de viteze: 3
- Tablou de comanda cu LCD: da
- By-pass pentru free-cooling: da
- Alimentare: 230 V 50 Hz
- Dimensiuni recuperator de caldura: 1316 x 1134 x 388 mm
- Greutate: 82 kg

 

 

Recuperatoare de caldura NOBUS - Necesitatea recuperatoarelor
Aproximativ jumatate din necesarul de caldura al unei cladiri o constituie caldura necesara pentru incalzirea aerului proaspat.  
Debitul de aer proaspat necesar intr-o incinta este determinat de numarul de persoane si de activitatea acestora.
In general pentru nefumatori se considera 25-30mc/h iar pentru fumatori se considera o norma de aer de 50mc/h de persoana.
Prin prevederea unui recuperator de caldura, consumul de energie cu climatizarea spatiilor poate scadea cu pana la 25%.

Recuperatoare de caldura NOBUS


Recuperare de caldura de inalta eficienta
Recuperatorul este prevazut cu un schimbator de caldura aer-aer care transfera caldura de la fluxul de aer evacuat la fluxul de aer introdus.
In acest fel se recupereaza pana la 70% din energia aerului evacuat.
Recuperatoare de caldura NOBUS - Ventilare eficace
Recuperatorul este prevazut cu doua ventilatoare: unul cu care aerul proaspat este introdus in incinta, iar celalalt evacueaza aerul viciat.
Recuperatoare de caldura NOBUS - Design silentios
Designul recuperatoatoarelor este unul modern. Fabricarea acestora este realizata automatizat, cu roboti industriali de precizie.  
Configurarea echipamentelor tine cont de principiile hidridinamice, realizand un efect sporit de atenuare a zgomotului.

Recuperatoare de caldura NOBUS - componenta


Recuperatoare de caldura NOBUS - Functia de by-pass (free-ccoling)
Modelele monofazate sunt prevazute cu clapete de ocolire, care permit aerului sa nu mai treaca prin schimbatorul de caldura.
In acest fel, acunci cand conditiile exterioare sunt avantajoase, aerul proaspat este introdus direct in incinta.
Recuperatoare de caldura NOBUS - Filtrarea aerului
Recuperatoarele sunt dotate cu filtre menite sa retina poluantii continuti de aerul proaspat, pentru a introduce la interior aer curat.
Recuperatoare de caldura NOBUS - Etanseitate mare si intretinere usoara
Schimbatorul de caldura este montat pe o sina alunecatoare, pentru a fi usor extractabil, pentru spalare.
La extremitatile schimbatorului sunt prevazute etansari speciale, realizate din materiale moi, care impiedica infiltratiile de aer.
In acelasi timp schimbatorul de caldura este etans, astfel in aerul proaspat nu se infiltraza aer evacuat.

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Recuperator de caldura NOBUS HRV-1000 - 1000 mc/h
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Informatii despre garantia produselor
Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro  se poate realiza astfel :   -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom  -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom in 6 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay in 5 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania sau 6 rate egale fara dobanda la Card Avantaj , Alpha Bank, BRD Finance si Garanti Bank        
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
Campaniei centrale termice BAXI + 2 ANI de Extra Garantie        
Informatii despre modalitatile de plata
Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro  se poate realiza astfel :   -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom  -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom in 6 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay in 5 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania sau 6 rate egale fara dobanda la Card Avantaj , Alpha Bank, BRD Finance si Garanti Bank        
Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Recuperatoare de caldura, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Recuperator de caldura NOBUS HRV-1000 - 1000 mc/h are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.
 
Articole recomandate
Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro  se poate realiza astfel :   -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom  -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom in 6 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay in 5 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania sau 6 rate egale fara dobanda la Card Avantaj , Alpha Bank, BRD Finance si Garanti Bank        
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5