Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Automatizari - Accesorii Servomotoare pentru vane de amestec Regulator de temperatura cu compensarea temperaturii ESBE CRC 111
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Centrale termice electrice Centrale termice electrice Aeroterme industriale Aeroterme industriale Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Regulator de temperatura cu compensarea temperaturii ESBE CRC 111

ESBE
Pret:   92900 lei cu TVA RON 929.00
     
 
Cod produs:   12820100
Producator:   ESBE
Info livrare   Livrare 1-3 zile de la confirmarea comenzii , in functie de zona de livrare !
Beneficii:   Livrare GRATUITA oriunde in ROMANIA
 Alege perioada:   
 95.94 lei/luna
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 2.00 kg
Pentru acest produs ai transport gratuit
Relatii clienti
Contact: 0787531154 / 0214200045 / 0751303136 / 0751303137 / 0751303135 / 0724702227
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Produse complementare
Descriere Regulator de temperatura cu compensarea temperaturii ESBE CRC 111

Regulator de temperatura cu compensarea temperaturii ESBE CRC 111

 

Temperatura ambianta operare: -5...55grC
Gama de reglare: temperatura tur 5...95 grC, temperatura ambianta 5...30 grC
Alimentare electrica: 230 Vca, consum 10VA

Capacitate comutare: 6(3) A/ 250 Vca, pentru control pompa circuatie
Tip protectie: IP41, IP30, clasa II
Curba de incalzire: 10 puncte de ajustare
Servomotor: timp rulare 30 sec, cuplu maxim 6 Nm
Montare pe ventile: seria VRG130 sau 3F
Control pomp tur (inclusiv cutie de conexiuni cu cleme rapide): nu
Producator: ESBE, fabricat in Suedia

Servoregulator electronic ESBE CRC 111- 230 V

CRC este un pachet complet de automatizare, a carui componenta principala este regulatorul electronic de temperatura cu compensarea temperaturii exterioare integrat intr-un servomotor.

CRC este destinat sa controleze un sistem domestic de incalzire cu radiatoaqre sau prin pardoseala asigurand in acelasi timp si limitarea minima si maxima a temperaturii de tur.
Reglarea se efectueaza printr-o curba de incalzire calculata in functie de temperatura exterioara.
Pentru aplicatii cu cladiri bine izolate si sisteme de incalzire rapida (radiatoare) poate fi activat un filtru de temperatura pentru a intarzia modificarea temperaturii exterioare citite in vederea evitarii unui dezechilibru intre cerinta de incalzire estimata si cea reala.
Servoregulator electronic ESBE CRB 111 - 230 V - accesorii

- senzor de temperatură aplicat, cu cablu de 1,5 m, gama de lucru +5...+95 grdC
- senzor de temperatură exterioară, cu cablu de 20 m, gama de lucru -50...+70 grdC
- adaptor pentru montarea directă pe ventilele Esbe rotative cu 3 căi, seriile VRG şi 3F
- transformator cu ştecher, cablu de alimentare de 1,5 şi mufă de conectare la servomotor
- cutie de conexiuni cu cleme rapide pentru conectarea pompei (doar modelul CRC 113)

Servoregulator electronic ESBE CRB 111 - 230 V - aplicatii

-controlul temperaturii tur cu compensarea temperaturii exterioare (curbă de încălzire) îninstalaţiile de încălzire cu radiatoare, limite minime şi maxime pe circuitul tur ajustabile
-controlul temperaturii tur cu compensarea temperaturii exterioare (curbă de încălzire) în instalațiile de încălzire prin pardoseală, având dublă funcţionare: curbă încălzire și limitarea temperaturii tur la o valoare sigură pentru pardoseală (limitele minime şi maxime din conducta circutiului tur/distribuitor sunt ajustabile

 Pentru mai multe detalii privind produsul servoregulator electronic ESBE CRC 111 - 230 V  va rugam sa consultati sectiunea "date tehnice" sau sa luati legatura cu unul din reprezentantii firmei Sc Arena Instalatiilor

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Regulator de temperatura cu compensarea temperaturii ESBE CRC 111
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Galerie video
Prezentare video ESBE CRC 111
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Servomotoare pentru vane de amestec, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Regulator de temperatura cu compensarea temperaturii ESBE CRC 111 are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.