Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale - cazane - termice pe peleti Centrale - cazane - termice pe peleti Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice electrice Centrale termice electrice Panouri solare Panouri solare Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Aeroterme industriale Aeroterme industriale Pompe de caldura AER-APA Pompe de caldura AER-APA Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Solutii chimice si de igenizare pentru instalatiile termice si climatizare Solutii chimice si de igenizare pentru instalatiile termice si climatizare Vase de expansiune Vase de expansiune Tevi - Izolatii pentru instalatii Tevi - Izolatii pentru instalatii Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Sentinel X900 - 0.5 litri

SENTINEL
Pret:   13000 lei cu TVA
 
Cod produs:   X900
Producator:   SENTINEL
Relatii clienti
Contact: 0787531154
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 1.00 kgPlata in rate
Credit TBI
Plata cu cardul in rate fara dobanda

Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro  se poate realiza astfel :

 

Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom 

-  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom in 6 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania

Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay

-  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay in 5 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania sau 6 rate egale fara dobanda la Card Avantaj , Alpha Bank, BRD Finance si Garanti Bank

 

 

 

 


Citeste mai mult
PIF -ul pentru centralele termice conform PT A

Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.

A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  !

Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.

 

 


Citeste mai mult
Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal - GPDR

Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).

 

Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.

 

Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:

 

 -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau

 -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5


Citeste mai mult
Specificatii produs
Cantitate 0.5 litri
Descriere Sentinel X900 - 0.5 litri

Sentinel X900 - 0.5 litri

 

Sentinel X900 – Aditiv pentru desprinderea rezidurilor neferoase -  ajuta filtrul Eliminator

 

Proprietati fizice

 

• Aspect: Lichid de culoare aurie spre rosu

• Miros: Moderat

• Densitate specifica:1,07 (25°C)

• pH: 6,5 (aprox.)

• Punct de inghet: -3,5°C

 

Ambalaj

 

• Sticla de 500 ml

 

Aplicare

 

Este din ce in ce mai obisnuita montarea unui filtru paralel la sistemul de incalzire centrala pentru indepartarea reziduurilor care circula si prevenirea acumularii de depuneri si depozite. Acestea sunt, de obicei, oxizi negri de fier, depuneri intarite, reziduuri de fonta, din operatiuni de sudura, metale neferoase,particule de vopsea si alte materiale daunatoare. Daca sunt lasate sa circule in apa din sistem, aceste reziduuri pot provoca uzura si defectiuni premature ale pompelor si supapelor sau pot cauza blocaje si afecta functionarea sistemului, ducand la pierderea eficientei boilerului si eficacitatii sistemului.

 

In orice caz, configuratia celor mai multe sisteme asigura formarea depozitelor in afara sistemului de circulatie, pe piesele mai putin importante ale circuitului si nu pot fi captate de filtru.Aceste depuneri de materiale afecteaza echilibrul hidrodinamic, reduce eficienta boilerului si duce la aparitia coroziunii sub depozit. Sentinel X900 Filter Aid a fost astfel conceput incat sa poata penetra, elibera si ridica aceste reziduuri in sistemul de circulatie, de unde pot fi captate cu succes de filtrul paralel.

 

Sentinel X900 Filter Aid poate fi utilizat cu toate tipurile de filtre paralele si in toate tipurile de sisteme de incalzire indirecte, inclusiv acelea care includ componente din aluminiu.

 

Aplicarea in sistem

 

500 ml de Sentinel X900 Filter Aid este suficient pentru un sistem obisnuit de locuinta cu 8 - 10 panouri radiante.

 

Aplicati direct in orificiul filtrului, dupa cum urmeaza:

 

• Opriti sistemul de incalzire.

• Izolati filtrul de circuit inchizand supapaele de izolare de pe ambele parti ale unitatii.

• Drenati si demontati filtrul, curatati conform instructiunilor date de producator.

• Inainte de remontarea filtrului, adaugati 1 sticla de X900 Filter Aid in punctul de colectare al filtrului, remontati filtrul, apoi deschideti ambele supape de izolare, verificand de scurgeri. In cazul in care capacitatea punctului de colectare al filtrului este mai mica de 500 ml, sau daca filtrul nu poate fi izolat de circuit, adaugati X900 Filter Aid in sistem printr-una din cele doua metode de mai jos:

 

Pentru sistemele deschise: Dozati prin bazinul de expansiune, via distribuitor cu scurgere sau folositi vasul de dozare Sentinel.

 

Pentru sistemele etanse: Daca sistemul este golit, adaugati pana la un nivel convenabil inainte de umplere. Daca este plin, folositi un vas de dozaj Sentinel pentru a injecta prin orificiul de umplere sau alt punct de acces. Cresteti frecventa curatarii filtrului pentru perioada imediat urmatoare aplicarii X900 Filter Aid.

 

Nota: Daca sistemul are o circulatie slaba si/sau radiatoarele au spatii reci,mai intai curatati bine sistemul cu Sentinel  X400 sau Sentinel X800 si conform cu BS7593.Sentinel X400 si X800 pot fi folosite in combinatie cu un aparat puternic de spalare pentru o curatare mai rapida si eficienta. Spalati sistemul inainte de reumplere si aplicati inhibitor Sentinel X100 sauSentinel X500, solutie anti-inghet si, la final, Sentinel X900 Filter Aid.

 

Caracteristici si Beneficii

 

• Elibereaza si ridica reziduurile ascunse

• Sporeste capacitatea filtrului de a capta elementele solide in circulatie

• Poate fi utilizat la toate tipurile de filtru

• Ramane in sistem pentru a preveni acumularea reziduurilor

• Compatibil cu aditivii inhibitori de coroziune si depuneri

• Contribuie la restaurarea si mentinerea eficientei si eficacitatii sistemului

• Se poate utiliza la toate metalele, inclusiv aluminiu

• Usor de dozat

• Produs conform sistemului de calitate ISO9001

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Sentinel X900 - 0.5 litri
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Informatii despre garantia produselor
Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro  se poate realiza astfel :   -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom  -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom in 6 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay in 5 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania sau 6 rate egale fara dobanda la Card Avantaj , Alpha Bank, BRD Finance si Garanti Bank        
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Campaniei centrale termice BAXI + 2 ANI de Extra Garantie        
Informatii despre modalitatile de plata
Magazinul www.arenainstalatiilor.ro este administrat de SC ARENA INSTALATIILOR SRL societate inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/3162/2010, avand codul unic de inregistrare RO 26702262. Arena Instalatiilor este marca inregistrata la OSIM, numar marca 109766, iar drepturile de utilizare apartin proprietarului.    ARENA INSTALATIILOR SRL comercializeaza si distribuie o gama completa de echipamente ca centrale termice, boilere, sisteme solare, echipamente de climatizare, sisteme de tratare apa, electrovane , incalzire in pardoseala, robineti industriali, cazane de abur si sisteme de automatizari pentru instalatii termice si de climatizare.
Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro  se poate realiza astfel :   -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom  -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom in 6 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay in 5 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania sau 6 rate egale fara dobanda la Card Avantaj , Alpha Bank, BRD Finance si Garanti Bank        
Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Solutii chimice si de igenizare pentru instalatiile termice si climatizare, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Sentinel X900 - 0.5 litri are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.
 
Articole recomandate
Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro  se poate realiza astfel :   -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom  -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom in 6 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay in 5 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania sau 6 rate egale fara dobanda la Card Avantaj , Alpha Bank, BRD Finance si Garanti Bank        
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5