Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Centrale termice electrice Centrale termice electrice Aeroterme industriale Aeroterme industriale Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Ventilator axial tubulatura Soler Palau TCBT/4-450/H-B (400V50HZ)

Soler Palau
   
Solicita Oferta
 
Cod produs:   5604285700
Producator:   Soler Palau
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 23.00 kgRelatii clienti
Contact: 0787531154 / 0214200045 / 0751303136 / 0751303137 / 0751303135 / 0724702227
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Specificatii produs
Alimentare 400 V
Viteza de rotatie (r.p.m) 1400
Putere maxima absorbita (kW) 0.63
Debit de aer (m3/h) 7100
Diametru ventilator (mm) 450
Descriere Ventilator axial tubulatura Soler Palau TCBT/4-450/H-B (400V50HZ)

Ventilator axial tubulatura Soler Palau TCBT/4-450/H-B (400V50HZ) V5

Acest produs este recomandat a se utiliza in locuri precum: depozite, ateliere, magazine. parcari.

Gama de ventilatoare axiale cilindrice casetate echipate cu rotoare din aluminiu si care sunt fabricate din otel galvanizat clasa inalta laminare si protejate impotriva coroziunii prin grund si finisaj de vopsea poliester negru.

 

Toate modelele sunt livrate cu cutie de jonctiune de cabluri precuplata situata pe partea exterioara a carcasei ventilatorului pentru un acces facil la cabluri. 

 

La dispozitie, in functie de model, cu motoare unice sau trifazate in 2, 4, 6 sau 8 poli.

 

Toate motoarele sunt IP65 (1), Clasa de izolatie F (2), echipate cu protectie termica.

 

Toate motoarele sunt cu viteza controlabila prin autotransformator cu exceptia celor cu 2 poli si / 4-560, / 4-630,/ 4-710 si 800 modele.

 

Modele / 2-315 / H / 2-355 / H / 4-710 si 800 controlabile prin inverter.

 

Conectare electrica:

 

     O singura faza 230V-50Hz. (Condensator situat in interiorul cutiei de borne de cabluri).

     Trei faze 230 / 400V-50Hz sau 400V-50Hz

 

Direcția de aer standard: Formularul (B) configurația (rotor la motor); Formularul (A) configurație (motor la rotor) pentru / 2-315 / L / 2-315 / G,/ 2-355 / J și / I / modele 2-355.

 ACCESORII ELECTRICE

 

 

 

 

RMT-2.5

Controler electronic de viteza monofazat si trifazat.

 

VFTM-Tri 0,55

Controler de frecventa pentru motoare cu trei faze, 400V.

VFKB-45

Controler de frecventa pentru motoare cu trei faze, 230/400V.

 

Carcase laminate din otel si suport de motor protejat cu grund si poliester negru cu finisaj vopsit.
Circuitul de bransare al cutiei de borne cu cablu PG-11

 

Rotorul este echilibrat dinamic in conformitate cu ISO 1940.
Configuratia modelului /4-710 si 800.

 

Configurare nume ventilatoare:

 

 

Dimensiuni

 

 

Grafic de performanta

 

- Q = volumul de aer in m3 / h si m3 / s.

- Ps = Presiune statica in mmWG si Pa.

- Aer uscat la 20 ° C si 760 mm Hg.

- Datele privind performanta in conformitate cu Standarde ISO 5801 si AMCA 210-99.

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Ventilator axial tubulatura Soler Palau TCBT/4-450/H-B (400V50HZ)
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Ventilatoare axiale cu carcasa cilindrica, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Ventilator axial tubulatura Soler Palau TCBT/4-450/H-B (400V50HZ) are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.