Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Centrale termice electrice Centrale termice electrice Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Aeroterme industriale Aeroterme industriale Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Cazan apa supraincalzita ASX 1200 - 12 bar

Ici Caldaie
   
CERE DETALII
 
Cod produs:   ICIASX120012
Producator:   Ici Caldaie
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 4510.00 kgCompletati campurile marcate!

Leave this empty:

Descriere Cazan apa supraincalzita ASX 1200 - 12 bar

  Cazan apa supraincalzita ASX 1200 - 12 bar

 Producator: ICI CALDAIE
 Model: ASX 1200 CAZAN APA
 Presiune: 12 bar
 Temperatura de lucru: 150°C
 Greutate [kg]: 4510 kg

   Detalii cazan apa supraincalzita ASX

   Cazanul de apa supraincalzita ASX de tip monobloc, cu funcţionare automatizată, are în dotare toate accesoriile pentru o rapidă punere în funcţiune. Cazanul de apa supraincalzita este construit din oţeluri de calitate verificate după standardele Europene, testate ultrasonic în timp ce sudurile sunt verificate prin radiografiere cu lichide penetrante.
   • livrat în monobloc gata de instalare
   • camera de ardere are dimensiuni mari şi este potrivită pentru folosirea de combustibil lichid şi gazos.

  Date tehnice cazan apa supraincalzita ASX

 Model Presiunea de lucru cazan apa supraincalzita Putere utila cazan apa supraincalzita
Contrapresiune apa cazan
Greutate cazan apa supraincalzita gol
Temperatura maxima de functionare
 Volum apa cazan
 bar kcal/h kW mbar kg °C litri
 ASX 1200
12
 1200.00013958,0 4510 1502170

  Dotari de serie cazan apa supraincalzita ASX

   • valve de siguranţă
   • manometru
   • termometru
   • presostat de siguranţă rearmare manuală
   • termostat de siguranţă
   • valvă golire
   • panou de comandă 3/N ~400V 50 Hz

  Dimensiuni si consum cazan apa supraincalzita ASX

Model
Contra presiune focar
 Lungimea tubului de flacara Diametrul tubului de flacaraConsum combustibil
 
 Dimensiuni
 
 Gaz natural MotorinaPacura  H LL1  P
 mbar mm mm st Nm3/h kg/h kg/hmm mm mm  mm
 ASX 12008 370 - 420 320158,7130,7 137,4 2190 1750 1540 3100

  Accesorii cazan apa supraincalzita ASX

  Cazanele de apa supraincalzite sunt dotate de o serie de accesorii, care pot fi subdivize in:
    • Accesorii de siguranta (valve de siguranta; presostat de siguranta; termostat de siguranta)
    • Accesorii de observare (indicatoare de temperatura; manometru; vizor flacara)
    • Accesorii de reglare (termostat).

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Cazan apa supraincalzita ASX 1200 - 12 bar
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Cazan apa supraincalzita - ASX, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Cazan apa supraincalzita ASX 1200 - 12 bar are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.