Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Pompe de caldura Pompe de caldura Centrale Termice Centrale Termice Panouri solare Panouri solare Incalzire prin Pardoseala Incalzire prin Pardoseala Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Chillere Chillere Aer conditionat Aer conditionat Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Aeroterme industriale Aeroterme industriale Boilere si Puffere Boilere si Puffere Panouri fotovoltaice Panouri fotovoltaice Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Tevi - Izolatii pentru instalatii Tevi - Izolatii pentru instalatii Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Cazan pe combustibil lemn cu gazeificare Ferroli CGF PRO 22 - 22 kW

FERROLI
Pret:   13.33500 lei cu TVA
Comanda produsul impreuna cu:
Sonda fum pentru centrale Ferroli CGF
150.00 lei
Cod produs:   23FGZ22
Producator:   FERROLI
Relatii clienti
Contact: +40787531154
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 100.00 kgPlata in rate
Credit TBI
PIF -ul pentru centralele termice conform PT A

Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.

A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  !

Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne, peleti sau pe gaz.

 

ACEST SERVICIU NU E INCLUS IN PRETUL PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO. TAXELE POT VARIA IN FUNCTIE DE TIPUL DE ECHIPAMENT ACHIZITIONAT, ELE POT FI COMUNICATE TELEFONIC DE CATRE PARTENERII DE SERVICE AI PRODUCATORILOR SAU IMPORTATORILOR ,CE SE REGASESC IN LISTA DE PARTENERI SERVICE LA LIVRAREA ECHIPAMENTELOR ALATURI DE FACTURA PRODUSELOR SI A CERTIFICATULUI DE GARANTIE !

 

 


Citeste mai mult
Garantie extinsa Vaillant cu 3 sau 5 ani !

GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT

 

Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.

 

Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.

 

 


Citeste mai mult
Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal - GPDR

Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATORILOR SRL doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATORILOR SRL” şi/sau “Societatea”).

 

Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATORILOR SRL sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.

 

Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:

 

 -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor ARENA INSTALATORILOR SRL la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau

 -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5


Citeste mai mult
Specificatii produs
Tip combustibil Lemn
Putere [kW] 22
Tip ardere Gazeificare
Clasa Energetica A+
Descriere Cazan pe combustibil lemn cu gazeificare Ferroli CGF PRO 22 - 22 kW

Cazan pe combustibil lemn cu gazeificare Ferroli CGF PRO 22 - 22 kW

 

Putere nominala (kW): 22

Interval de putere termica (kW): 11-22

Clasa cazan EN 303-5:2021 5

Tiraj necesar (Pa): 14

Continut apa cazan (litri): 120

Temperatura gazelor arse la puterea termica nominala: 165

Temperatura gazelor arse la putere termica minima: 100

Timp minim de functionare la puterea nominala (Q nominala) (h): 3

Temperatura minima de retur a agentului termic (ºC): 60

Temperatura max. de lucru (ºC) 90

Tipul de combustibil A, lemn, normal 14964-5

Continutul de umiditate al combustibilului (%): max 20 %

Lungime max. lemn (mm) 500

Capacitatea camerei de incarcare a combustibilului (L): 103

Tip camera de ardere: IN DEPRESIUNE

Volumul minim de apa al pufferului Conform EN 303-5:2021

Tensiune de alimentare (V~): 230

Frecventa (Hz): 50

Puterele electrica absorbita (W) 100

Greutate (kg): 444

Max. presiune de lucru (bar): 2,5

Diametru exterior racord cazan la cosul de fum (mm): 149

Cazanul in functiunecu ventilator: in conditii fara condensare

Clasa de eficienta energetica a cazanului: A+

 

Cazanele CGF PRO, cu putere termica nominala de 22, 32, 40 si 50 kW sunt construite pentru functionare pe lemne si destinate incalzirii spatiilor mici si mijlocii. Datorita principiului de gazeificare, lemnul este ars in totalitate. Camera de ardere de dimensiuni mari permite arderea bucatilor de lemn de pana la 500 mm.

Un ciclu de ardere dureaza min. 3 ore, cu posibilitate de prelungire pe durata intregii zile, daca necesarul de incalzire este redus. Functionarea cazanului este setata de sistemul de automatizare integrat. Cazanul se recomanda a fi conectat la sistemul de incalzire centrala printr-un puffer de dimensiuni adecvate.

 

Cazan pe combustibil lemn cu gazeificare Ferroli CGF PRO 22 - 22 kW - dimensiuni

 

Cazanul CGF PRO este produs in conformitate cu normativul european EN 303-5, care permite nivelul necesar de functionare si poluare minima a mediului, prin arderea cu lemne. Cazanul este destinat arderii cu lemne. Sistemul de evacuare a gazelor de ardere si arderea suplimentara a acestora, permite o eficienta ridicata, ceea ce face ca acest produs sa fie extrem de economic. 

Usa de mari dimensiuni a camerei de ardere, permite alimentarea cu bucati mari de lemn si o curatare si intretinere facila.

Automatizarea integrata controleaza functionarea cazanului, a pompelor de circulatie, a circuitului de incalzire si ACM, permitand functionarea facila si fiabila a cazanului CGF PRO. 

Prin racordarea pufferului la sistemul de incalzire se realizeaza functionarea optima a cazanului si caldura produsa este economisita, permitand eficientizarea consumului. 

Daca temperatura exterioara nu este foarte scazuta, incalzirea spatiului de locuiti si productia de apa calda menajera pot fi prelungite pe o perioada mai lunga.

Cazanul se livreaza impreuna cu izolatie termica, acoperit cu o carcasa metalica si este pre-cablat.

 

DISTANTA MINIMA FATA DE PERETII CAMEREI

 

Scheme de instalare Cazan pe combustibil lemn cu gazeificare Ferroli CGF PRO 22 - 22 kW 

Panou de comanda - Regulator cazan FLA 200

 

Regulatorul de cazan FLA  200 este un dispozitiv electronic destinat cazanelor pe combustibil solid. Acesta indeplineste urmatoarele functii:

• stabilizarea automata a unei temperaturi prestabilite a cazanului,

• stabilizarea automata a unei anumite temperaturi a rezervorului de ACM.

Reglarea arderii se face prin trei metode selectabile:

• prin reducerea liniara a puterii fluxului de aer atunci cand temperatura se apropie de temperatura prestabilita a cazanului (reglaj CLASSIC) 

• prin modularea regulata a puterii fluxului de aer (reglaj PID fara un senzor de emisie) 

• prin reglarea fina a puterii fluxului de aer (reglaj PID cu un senzor de fum).

Dupa echiparea regulatorului cu un senzor de fum suplimentar, este posibila detectarea rapida a deficitului de combustibil in orice mod de reglaj al cazanului.

Aceasta scade pierderile de caldura legate de functionarea ventilatorului fara combustibil, si extinde perioada de functionare a cazanului pana la realimentare.

Combustibilul nu trebuie sa fie adaugat repede,intrucat detectarea rapida a lipsei de combustibil mentine caldura in focarul cazanului pentru o perioada mai lunga.

In modul stand-by al cazanului, ventilatorul porneste periodic, micsorand riscul de explozie a gazelor acumulate, in camera de ardere.

Astfel cazanul este utilizat in siguranta.

Regulatorul permite posibilitatea de conectare a unui termostat de camera pentru mentinerea unei temperaturi confortabile in spatiul de locuit. 

 

Cazan pe combustibil lemn cu gazeificare Ferroli CGF PRO - date tehnice

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Cazan pe combustibil lemn cu gazeificare Ferroli CGF PRO 22 - 22 kW
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Informatii despre garantia produselor
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne, peleti sau pe gaz.   ACEST SERVICIU NU E INCLUS IN PRETUL PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO. TAXELE POT VARIA IN FUNCTIE DE TIPUL DE ECHIPAMENT ACHIZITIONAT, ELE POT FI COMUNICATE TELEFONIC DE CATRE PARTENERII DE SERVICE AI PRODUCATORILOR SAU IMPORTATORILOR ,CE SE REGASESC IN LISTA DE PARTENERI SERVICE LA LIVRAREA ECHIPAMENTELOR ALATURI DE FACTURA PRODUSELOR SI A CERTIFICATULUI DE GARANTIE !    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Informatii despre modalitatile de plata
Magazinul www.arenainstalatiilor.ro este administrat de SC ARENA INSTALATORILOR SRL societate inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/5518/2020, avand codul unic de inregistrare RO 42545194. Arena Instalatorilor este marca inregistrata la OSIM cu numarul 167295, iar drepturile de utilizare apartin proprietarului.    WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO comercializeaza si distribuie o gama completa de echipamente ca centrale termice, boilere, sisteme solare, echipamente de climatizare, sisteme de tratare apa, electrovane , incalzire in pardoseala, robineti industriali, cazane de abur si sisteme de automatizari pentru instalatii termice si de climatizare.
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATORILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Centrale termice cu gazeificare, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Cazan pe combustibil lemn cu gazeificare Ferroli CGF PRO 22 - 22 kW are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO sunt valabile in limita stocului.
Echipa WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.
 
Articole recomandate
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne, peleti sau pe gaz.   ACEST SERVICIU NU E INCLUS IN PRETUL PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO. TAXELE POT VARIA IN FUNCTIE DE TIPUL DE ECHIPAMENT ACHIZITIONAT, ELE POT FI COMUNICATE TELEFONIC DE CATRE PARTENERII DE SERVICE AI PRODUCATORILOR SAU IMPORTATORILOR ,CE SE REGASESC IN LISTA DE PARTENERI SERVICE LA LIVRAREA ECHIPAMENTELOR ALATURI DE FACTURA PRODUSELOR SI A CERTIFICATULUI DE GARANTIE !    
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATORILOR SRL doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATORILOR SRL” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATORILOR SRL sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor ARENA INSTALATORILOR SRL la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5