Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Echipamente industriale Arzatoare Arzatoare mixte Arzator mixt Riello RLS 28 - 100-325 kW
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Centrale termice electrice Centrale termice electrice Aeroterme industriale Aeroterme industriale Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Arzator mixt Riello RLS 28 - 100-325 kW

RIELLO
   
Solicita Oferta
 
Cod produs:   Riello RLS 28
Producator:   RIELLO
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 43.00 kgRelatii clienti
Contact: 0787531154 / 0214200045 / 0751303136 / 0751303137 / 0751303135 / 0724702227
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Specificatii produs
Putere termica arzator (kW) 301 - 400
Descriere Arzator mixt Riello RLS 28 - 100-325 kW

Arzator mixt Riello RLS 28

 

Putere termica 100/163 ÷ 325 kW

 

Riello RLS 28 este un arzator dual, pe motorina, gaz metan sau gpl, cu functionare in doua trepte, proiectat pentru utilizarea in instalatii din domeniul civil si industrial (cazane apa calda sau apa supraincalzita, generatore de abur, generatore aer cald, generatore ulei diatermic, cuptoare de panificatie, incalzire si uscare directa aer, incineratoare, uscatoare tutun, uscatoare cereale, uscatoare cherestea, incalzire si uscare balast, preparare mixuri asfaltice etc.)

 


Arzatorul pe motorina monobloc Riello RLS 28, complet automatizat, cu alimentare electrica monofazata, asigura un randament termotehnic ridicat si siguranta in functionare.

 

Caracteristici tehnice:

 

Mod de operare: in doua trepte
Alimentare electrica: 230/50 ±10% V/Hz
Putere termica: 
- 100/163 ÷ 325 kW
- 86/140 ÷ 303 Mcal/h
Consum combustibil:
- motorina: 8/14 ÷ 28 kg/h
- gaz metan: 10/16 ÷ 32.5 Nmc/h
- GPL: 4/6 ÷ 13 Nmc/h
Temperatura de lucru (min./max.): 0 / 40 °C
Presiune pulverizare: 12 bar
Temperatura combustibil: 60 °C
Temperatura aer de ardere: 60 °C
Putere electrica totala: 0.53 kW
Putere electrica motor ventilator: 0.25 kW
Putere electrica motor pompa: 0.09 kW
Clasa de protectie electrica: IP 44
Nivel de zgomot: 68 dB(A)
Emisii CO motorina/gaz metan: < 20 / < 15 mg/kWh
Emisii NOx motorina/gaz metan: < 190 / < 80 mg/kWh
Functionare intermitenta: minim o oprire la 24 h

 

Caracteristici constructive:

- dimensiuni compacte;
- carcasa metalica atenuatoare de zgomot;
- sistem de aspiratie aer cu izolatie fonica;
- clapete de aer comandate cu servomotor;
- cap de ardere cu cap conic din otel inoxidabil rezistent la temperature inalte, electrozi de aprindere si disc stabilizator de flacara;
- pompa cu roti dintate pentru motorina, cu filtru incorporate;
- electromotor separate pentru pompa de combustibil lichid;
- fotocelula UV pentru monitorizare flacara;
- selector combustibil pentru trecerea facila de la un combustibil la altul;
- randament mare de ardere;
- emisii reduse de noxe;
- flacara omogena si stabila;
- dispunere rationala a componentelor;
- bare de glisare pentru accesibilitate usoara in vederea operatiilor de montare, reglare si intretinere;

 


Toate modelele de arzatoare pe motorina sunt in conformitate cu Standardele Europene EN 267 si EN 676, precum si cu Directivele referitoare la compatibilitate electromagnetica, alimentare electrica cu tensiune joasa si randament de ardere.

 

 

Made in Italy!

 

Diagrama de ardere

 

Dimensiuni Arzator mixt Riello RLS 28

 

 

 

Dimensiuni flansa de montaj

 

 

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Arzator mixt Riello RLS 28 - 100-325 kW
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Arzatoare mixte, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Arzator mixt Riello RLS 28 - 100-325 kW are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.