Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Echipamente industriale Cazane otel fara arzator Cazan otel cu focar presurizat ARCA CALDAIE PRK 3500 - 3500 kW
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Centrale termice electrice Centrale termice electrice Aeroterme industriale Aeroterme industriale Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Cazan otel cu focar presurizat ARCA CALDAIE PRK 3500 - 3500 kW

Arca Caldaie
Pret:   117.67500 lei cu TVA RON 117675.00
     
 
Cod produs:   ARCPRK3500
Producator:   Arca Caldaie
 Alege perioada:   
 11586.55 lei/luna
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 7245.00 kgRelatii clienti
Contact: 0787531154 / 0214200045 / 0751303136 / 0751303137 / 0751303135 / 0724702227
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Descriere Cazan otel cu focar presurizat ARCA CALDAIE PRK 3500 - 3500 kW

Cazan otel cu focar presurizat ARCA CALDAIE PRK 3500 - 3500 kW

 

Putere termica nominala kW 2780÷3500
Greutate centrala kg 7240
Volum apa centrala l 4490
Presiune de operare bar 6
Presiune de proba hidraulica bar 9
Temperatura maxima de funcţionare °C 95
Pierderi de presiune circuit apa mbar 40
Presiune camera de combustie mbar 6.8
Rand. la 100% utilizare % 91.3
Randament la 30% % 93.2
Racord arzator (Ø) mm 370
Racord coş de fum (Ø) mm 700
Depresiune minima la cos mbar 0.2
Temperatură max fum °C 195
Dimensiuni camera combustie Ø x lungime mm 1211x3000
Camp reglare termostat °C 55÷80

Caracteristici tehnice cazane otel cu focar presurizat ARCA CALDAIE PRK

 

- Centrala din otel, cu combustiune presurizata, pentru instalatii de incalzire cu apa calda de pana la 90°C. 

- Putere: de la 260 la 3.500 kW (de la 223.600 la 3.010.000 kcal/h redate apei ). 

- Functionare: ulei combustibil, motorina-gaz. 

- Focar cilindric cu flacara intoarsa, neconditionat de placa tuburilor posterioara, sudat ci flux imersat pe bara de cupru 

- Corpul centralei in otel S 235 J RG 2 UNI EN 10.027/1, internul este electrosudat in atmosfera controlata de CO2. 

- Ansamblul de tuburi facut din tevi din otel S 235 J RG 2 UNI EN 10.027/1, cu grosime de 4 mm. 

- Distribuitor de apa de tur din instalatie spre placa tuburilor anterioara, pentru o mai buna racire si pentru reducerea 

 depunerilor a carbonatiilor de calciu si de magneziu. 

- Usa cu reglare totala care permite o etansate perfecta la produse de combustie. 

- Mantaua totala din tabla de otel vopsita cu pulberi epoxidice si izolatia cu vata minerala cu grosime de 80 mm, 

 cu scopul de a reduce dispersiunile de caldura datorita pierderilor pasive. 

Acest cazan otel Arca PRK 3500 are panoul electronic arzator 1 treapta inclus in pret, echipat cu: thermostat de lucru, termostat de siguranţa cu rearmare manuală, termometru, termostat de minim, termostat antiinerţie, comutator general, comutator pompa circulatie, comutator arzător. Carcasa panoului în material plastic cu grad de protecţie minim IP 40.

 

Traseul fumului

 

Focarul cu flacara intoarsa si efectul iradierei refractarului a usii anterioare permite un grad de pulverizare ale particulelor de combustie extrem de ridicat.

Folosirea turbolatoriilor, introdusi in tuburi de fum, permite scaderea temperaturii gazelor de combustie la iesire la nivel minim admisa de cosul de fum.

 

Usa cu reglare totala

 

Usa este cu reglare totala cu invelis in material refractar; este necesar ca usa sa asigure o etansare perfecta a gazelor, fiindca camera de combustie este sub o mica presiune; deci orice minima gaura va produce o pierdere de gaz cu inalta temperatura.

 

Datorita acestor motivai structura usii centralei model PRK este studiata in mod specific pentru a permite toate reglarile posibile: poate fi inaltata, coborata si inclinata si,pentru inlocuirea suportiilor, poate fi deschisa din dreapta sau din stanga.

 

Dimensiuni cazane otel cu focar presurizat ARCA CALDAIE PRK


Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Cazan otel cu focar presurizat ARCA CALDAIE PRK 3500 - 3500 kW
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Categorii recomandate
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Cazane otel fara arzator, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Cazan otel cu focar presurizat ARCA CALDAIE PRK 3500 - 3500 kW are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.