Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Echipamente industriale Cazane otel fara arzator Cazan din otel cu flacara intoarsa in focar Ferroli Prextherm RSW 1060
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Centrale termice electrice Centrale termice electrice Aeroterme industriale Aeroterme industriale Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Cazan din otel cu flacara intoarsa in focar Ferroli Prextherm RSW 1060

FERROLI
   
Solicita Oferta
 
Cod produs:   PREXTHERMRSW1060
Producator:   FERROLI
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 1580.00 kgRelatii clienti
Contact: 0787531154 / 0214200045 / 0751303136 / 0751303137 / 0751303135 / 0724702227
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Produse complementare
Descriere Cazan din otel cu flacara intoarsa in focar Ferroli Prextherm RSW 1060

Caracteristici tehnice cazan din otel cu flacara intoarsa in focar Ferroli Prextherm RSW 1060
Cazan din otel cu flacara intoarsa in focar Ferroli Prextherm RSW
Putere termica focar: 1140 kW
Putere termica utila: 1060 kW
Randament Pmax (80-60/50-30 grdC): 93 %
Randament 30%: 96,8 %
Presiune max. de functionare incalzire: 6 bar
Contrapresiune in focar: 6 mbar
Continut apa incalzire: 1250 dmc
Racord tur: 125"
Racord retur: 125"
Racord cos fum: 350 mm
Capacitate boiler: 819 litri
Greutate: 1580 kg
Garantie: 2 ani

 

Cazanul nu contine arzatorul si nici panoul de comanda. Acestea se comanda separat. Va rugam sa accesati sectiunea de produse complementare.

 

Descriere generala cazan din otel cu flacara intoarsa in focar Ferroli Prextherm RSW

Corpul cazanului este fabricat în întregime din oțel, complet căptușit cu un strat de 80 mm de  vată de sticlă cu densitate ridicata. Stratul de sticla este la randul său acoperit de un strat puternic de material rezistent la rupere .
Camera de ardere presurizata, este complet protejata si racita de un sistem ce asigura divizarea uniforma a apei reci de retur pentru a evita diferentele mari de temperatura.
Presiunea maxima de operare este de 6 bar.Arzătorul nu este aliniat cu camera de ardere, ci este mutat mai in jos. Acest lucru ajută la inversarea flacarii, reduce pierderea de presiune a gazelor de ardere și, prin urmare, extinde gama de aplicatii a cazanelor.
Tuburlatura plasata  deasupra cazanului de ardere  permite trecerea gazelor de ardere printr-o sectiune fierbinte a cazanului si in consecinta reduce posibilitatea de formare a condensarii.
Tubulatura ofera un design nou capabil sa creasca schimbul de caldura, fara sa afecteze scaderea presiunii in boiler.
Usa de la intrare este cu deschidere reversibila (dreapta și stânga) și sistemul de închidere inovator cu reglaj micrometric pe placa din față a cazanului.
Pachetul de livrare contine: corpul din oțel, carcasa. Controlul prin satelit se comanda separat.

 

Principul de functionare cazan din otel cu flacara intoarsa in focar Ferroli Prextherm RSW

 

Cazan din otel cu flacara intoarsa in focar Ferroli Prextherm RSW - principiul de functionare

 

Cazanele PREXTHERM RSW sunt echipate cu un focar cilindric orb, in interiorul caruia flacara arzatorului este deviata periferic catre camera de fum anterioara, de unde gazele arse intra in tevile de fum, la iesirea carora sunt colectate in camera de fum posterioara si de aici sunt trimise la cos. Camera de ardere este sub presiune pe intreaga durata a functionarii arzatorului.

 

Dimensiuni cazan din otel cu flacara intoarsa in focar Ferroli Prextherm RSW

 Cazan din otel cu flacara intoarsa in focar Ferroli Prextherm RSW - dimensiuni

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Cazan din otel cu flacara intoarsa in focar Ferroli Prextherm RSW 1060
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Categorii recomandate
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Cazane otel fara arzator, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Cazan din otel cu flacara intoarsa in focar Ferroli Prextherm RSW 1060 are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.