Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Centrale termice electrice Centrale termice electrice Aeroterme industriale Aeroterme industriale Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Centrala termica ARCA LPA DUO MATIC LPA29R

Arca Caldaie
Pret:   18.20000 lei cu TVA RON 18200.00
     
 
Cod produs:   LPA29R
Producator:   Arca Caldaie
 Alege perioada:   
 1795.82 lei/luna
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 395.00 kgRelatii clienti
Contact: 0787531154 / 0214200045 / 0751303136 / 0751303137 / 0751303135 / 0724702227
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Pachete promotionale ce contin acest produs:
Centrala termica ARCA LPA DUO MATIC LPA29R + Rezervor + Snec
# Denumire produs Cantitate Pret
1
Centrala termica ARCA LPA DUO MATIC LPA29R [LPA29R]
1 buc
18.20000 lei cu TVA
2
Rezervor peleti ARCA CALDAIE 190kg + SNEC 180cm [CON0190]
1 buc
4.94800 lei cu TVA
Pret initial calculat

23.14800 lei cu TVA
Economisesti

25000 lei cu TVA
Pret special pachet

22.89800 lei cu TVA
Profita

CUMPARA PACHET
Specificatii produs
Tip combustibil Lemn + Peleti
Tip ardere Tiraj fortat
Putere [kW] 33
Automatizare Reglaj Electronic
Descriere Centrala termica ARCA LPA DUO MATIC LPA29R

Centrala termica ARCA LPA DUO MATIC LPA29R

Centrala FARA SNEC si BUNCAR de peleti.

 

Experienta de 20 de ani a firmei Arca in domeniul centralelor pe lemne cu gazeificare se conjuga cu experienta de 10 ani acumulata in sectorul centralelor pe peleti. Proiectul LPA Duo Matic reuneste cea mai avansata tehnologie marca Arca in materie de combustie a butucilor de lemne si combustia cu peletilor LPA Duo Matic este constituita dintr-o centrala pe lemne cu flacara rasturnata, functionand pe principiul gazeificarii, dotata cu un arzator de peleti brevetat de catre Arca, folosit pe modelele Granola. Odata terminata cumbustia lemnului controlul electronic se ocupa cu pornirea automata a arzatorului de peleti. In caz de reincarcare cu lemne arzatorul se stinge in mod automat si reporneste arderea lemnului pana la epuizarea sa. Functiile centralei sunt toate controlate de catre tabloul electric digital dotat cu un microprocesor cu o inalta capacitate de functionare si este prevazut cu utilizare in automat (la epuizarea lemnului porneste peletul), doar Lemne (la epuizarea lemnului asteapta ca utilizatorul sa reincarce) doar Peleti (functioneaza intotdeauna cu peleti). Rezervorul peletilor este alaturat centralei cu scopul de a reduce dimensiunile si este disponibil in trei versiuni cu capacitate de la 190 pana la 400 Kg.

 

Functionarea are loc in mod alternativ lemne sau peleti folosind programul dorit de catre utilizator pe display-ul panoului electronic cu optiunea de a porni in automat peletii odata epuizat lemnul. Cu solutia tehnica adoptata in calculul termo tehnic nu se adauga puterile lemn/pelet intrucat functionarea este alternativa si niciodata concomitenta. Centrala LPA Duo Matic ofera randamente foarte ridicate datorita schimbatorului marit pus in spatele corpului centralei.

 

Utilizand lemne se atinge un randament de peste 90%. 

 

Utilizand peleti se atinge 92%.

 

Specifica geometrie a schimbatorului denumita “la uscat” garanteaza curatenia conductului de schimb fara plasarea unor turbolatori inutili cu actionare manuala cum se intampla de obicei la cele mai intalnite produse de pe piata. Tehnologia schimbatorului la uscat fata de cea cu tuburi de fum, permite o modulare a puterii centralei in functionarea cu lemne pana la 50% si in functionarea cu peleti pana la 20%.

 

TEHNOLOGIE PENTRU O COMBUSTIUNE INOVATIVA CU ECONOMISIRE DE ENERGIE

 

 

Dimensiuni Centrala termica ARCA LPA DUO MATIC LPA29R

 

 

Caracteristici tehnice Centrala termica ARCA LPA DUO MATIC LPA29R

 

 

 

Garantia produsului este de 3 ani pentru centrala, (10 ani pentru corpul cazanului versiune Inox) 2 ani pentru partile electrice, 1 an pentru cele refractare si materiale de consum. Garantia este subordonata corectei executari a Punerii In Functiune aprindere de catre serviciului de asistenta tehnica autorizat ARCA si de completarea certificatului de garantie.

Punerea In Functiune este gratuita in afara celor prevazute in conditiile generale de garantie. Eventuala setare succesiva a parametrilor cade in sarcina utilizatorilor.Garantia este exclusa pentru toate fenomenele de coroziune, inclusiv curentii galvanici. In absenta pompei de recirculare garantia se pierde.

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Centrala termica ARCA LPA DUO MATIC LPA29R
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Centrale termice pe peleti, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Centrala termica ARCA LPA DUO MATIC LPA29R are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.