Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Centrale termice electrice Centrale termice electrice Aeroterme industriale Aeroterme industriale Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Pompa submersibila SPERONI SVM 100

Speroni
Pret:   1.23300 lei cu TVA RON 1233.00
     
 
Cod produs:   SVM100-045710001
Producator:   Speroni
 Alege perioada:   
 125.86 lei/luna
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 13.00 kg
Pentru acest produs ai transport gratuit
Comenzi telefonice
Contact: 0787531154
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Produse complementare
Descriere Pompa submersibila SPERONI SVM 100

Pompe submersibile casnice SPERONI SVM 100- Debit: 5-50 l/min
- Inaltime aspiratie: 0 mCA
- Inaltime refulare: 53 mCA
- Diametru refulare: 1"

- Putere consumata: 1.1 kW
- Alimentare electrica: 230 V/50Hz
- Greutate pompa : 12,5 kg


Conditii de operare:
- Temperatura lichidului pana la 35°C
- Adancimea de imersie 30m
- Continut de nisip 10 g/m3
- Numarul de porniri/ora   40max


Motor:
-  Protectie la suprasarcina
-  Clasa de izolatie F
-  Clasa de izolatie F


Producator : Speroni Italia

 

 

 

Pompele submersibile SPERONI SVM 100 sunt pompe submersibile tip monobloc de adancime,utilizate pentru puturi cu un diametru minim de 4"(DN 100 mm).Sunt astfel concepute pentru a rezolva orice problema de irigatie,gradinarit sau necesitatile de apa pentru uz zootehnic si casnic.

Detalii  tehnice Pompa submersibila SPERONI SVM 100

 

 

 

Caracteristici pompe submersibile Speroni SVM 100


- temperatura lichidului max. 35C
- adancime de submersie - 30m
- continut de nisip - 10g/m3
- nr. maxim de porniri - 40/ora
- motor electric cu inductie 2 poli (n=2850/ min)
- protectie termica incorporata
- izolatie clasa F
- protectie clasa IP 68
- racord refulare otel inox
- capac superior otel inox
- camasa exterioara otel inox
- camasa interioara otel inox
- rotor bronz
- filtru otel inox
- ax rotor otel inox
- lagare aluminiu grafitat

 

Sfaturi utile Pompa submersibila SPERONI SVM 100 cu utilizare casnica :

 

- Daca pompa trebuie lasata nefolosita pentru o perioada de timp mai mare, se recomanda golirea ei completa, clatirea cu apa curata si punerea la un loc uscat.
- Nu folositi pompa fara apa, se pot deterioara partile hidraulice si etansarea. Evitati functionarea in gol a pompei !!!
- Se recomanda instalarea aparatelor de control automat pentru a se evita functionarea in gol a pompei si unui manometru in circuitul respectiv (adecvat tipului de pompa).
- Pompa nu este adaptata pomparii apei sarate , lichide inflamabile, substante corozive, substante explozive sau periculoase.

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Pompa submersibila SPERONI SVM 100
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Pompe submersibile casnice, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Pompa submersibila SPERONI SVM 100 are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.