Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale - cazane - termice pe peleti Centrale - cazane - termice pe peleti Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice electrice Centrale termice electrice Panouri solare Panouri solare Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Aeroterme industriale Aeroterme industriale Pompe de caldura AER-APA Pompe de caldura AER-APA Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Solutii chimice si de igenizare pentru instalatiile termice si climatizare Solutii chimice si de igenizare pentru instalatiile termice si climatizare Vase de expansiune Vase de expansiune Tevi - Izolatii pentru instalatii Tevi - Izolatii pentru instalatii Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Unitate interna caseta 4 directii SAMSUNG - Mini S AM036FNNDEH/EU 12300 btu/h

SAMSUNG
CERE INFORMATII pe EMAIL
 
    Pret disponibil la cerere!
Cod produs:   045636-078
Producator:   SAMSUNG
Relatii clienti
Contact: 0787531154
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 14.00 kgPlata cu cardul in rate fara dobanda

Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro  se poate realiza astfel :

 

Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom 

-  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom in 6 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania

Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay

-  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay in 5 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania sau 6 rate egale fara dobanda la Card Avantaj , Alpha Bank, BRD Finance si Garanti Bank

 

 

 

 


Citeste mai mult
PIF -ul pentru centralele termice conform PT A

Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.

A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  !

Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.

 

 


Citeste mai mult
Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal - GPDR

Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).

 

Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.

 

Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:

 

 -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau

 -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5


Citeste mai mult
Descriere Unitate interna caseta 4 directii SAMSUNG - Mini S AM036FNNDEH/EU 12300 btu/h

Unitate interna caseta 4 directii SAMSUNG - Mini S AM036FNNDEH/EU 12300 btu/h

 

Putere nominala racire: 3.6 kW

Putere nominala racire: 12300 Btu/h

Putere nominala incalzire: 4 kW

Putere nominala incalzire: 13600 Btu/h

Debit maxim de aer: 11 m³/min

Curent absorbit racire: 0,19 A

Curent absorbit incalzire: 0.19 A

Alimentare electrica: 230/50 V/Hz

Zgomot: 36 dB

Mod de lucru: HP/HR

 

Caracteristici constructive

Lungime: 670 mm

Latime: 670 mm

Inaltime: 295 mm

Dimensiune racord lichid: 6,35 mm

Dimensiune racord gaz: 12,7 mm

Masa: 12 kg

Tip unitate: unitate interna

Tip montaj: tavan

Tip constructiv: caseta

Tip freon: R410A

Iesiri debit aer: 4 

 

 
 
Dimensiuni compacte ideale

Modelul Mini 4Way Cassette se instaleaza foarte usor. Acest aparat de aer conditionat incape intr-o singura placa de tavan standard de 600 x 600, ceea ce inseamna ca nu sunt necesare modificari. Deoarece nu exista lucrari de constructii suplimentare, timpul de instalare este redus, la fel ca si impactul financiar ulterior asupra firmelor.
Reglarea vitezei ventilatorului

Datorita posibilitatii de a regla turatia ventilatorului in functie de inaltimea tavanului, modelul Mini 4Way Cassette este pe deplin personalizabil pentru a se conforma necesitatilor fiecarei firme. Prin modificarea comutatorului DIP (dual in-line package – terminal dublu in linie) de pe placa cu circuite imprimate (PCB – printed circuit board) a aparatului se mareste eficienta, astfel incat aerul proaspat sa ajunga in intreaga camera, ceea ce duce la o distributie mai uniforma.
 
 
Ventilare automata

Acest aparat de aer conditionat inovator distribuie si mai departe aerul rece sau cald, cu un nivel de zgomot minim. Sistemul eficient este adecvat pentru numeroase tipuri de camere, fara a neglija nici o regiune.
MDS; senzor de miscare (optional)

Modelul Mini 4Way Cassette ofera o solutie inteligenta pentru economia de energie si scaderea costurilor prin intermediul senzorului de miscare (MDS - Motion Detector Sensor), care regleaza debitul optim de aer. Acesta functioneaza prin oprirea sistemului de aer conditionat atunci cand detecteaza absenta utilizatorilor din apropiere. Eficienta energetica este maximizata si prin capacitatea sa de a identifica si seta in mod automat tiparele de functionare. Sistemul MDS reduce, de asemenea, efectul contrastant dintre curentul de aer rece si cel cald orientat direct spre persoane, asigurand astfel un mediu mai confortabil, cu o temperatura mai uniforma.

 

Prevenirea prafului de pe tavan

Tavanele murdare nu mai sunt o problema, cu aparatul de aer conditionat Mini 4Way Cassette. Panoul cu design nou impiedica acumularea prafului in perioadele lungi de functionare. Prin controlarea directiei fluxului de aer astfel incat sa evite contactul cu tavanul, firmele se pot bucura de spatii de lucru mai curate si mai elegante ca oricand.
Pompa de scurgere inalta

Mini 4Way Cassette include o pompa de scurgere inalta optionala. Aceasta ridica apa condensata pana la 750 mm, comparativ cu limitele anterioare de 700 mm. Cantitatea marita ofera mai multa flexibilitate cu privire la locul unde este instalata unitatea, oferindu-le utilizatorilor o functionare mai convenabila ca oricand.
Apa din scurgere nu mai revine

Valva inovatoare a pompei de scurgere impiedica revenirea apei scurse inapoi in rezervorul de acumulare. Minimizarea nivelului de apa din rezervor in acest mod inseamna ca firmele nu mai trebuie sa-si faca griji pentru stagnarea apei sau pentru scurgerea ei in spatiile interioare. Modelul Mini 4Way Cassette ofera un aer curat si proaspat fara a contamina camera.
Flux de aer puternic

Lamele late ale modelului Mini 4Way Cassette creeaza un flux de aer puternic, fara a irosi energia. Pentru ca nu mai este nevoie de mai multe aparate, unitatea interioara ofera aer rece sau cald la distante mai mari, ceea ce o face mai eficienta pentru firme.
Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Unitate interna caseta 4 directii SAMSUNG - Mini S AM036FNNDEH/EU 12300 btu/h
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Informatii despre garantia produselor
Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro  se poate realiza astfel :   -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom  -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom in 6 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay in 5 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania sau 6 rate egale fara dobanda la Card Avantaj , Alpha Bank, BRD Finance si Garanti Bank        
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Campaniei centrale termice BAXI + 2 ANI de Extra Garantie        
Informatii despre modalitatile de plata
Magazinul www.arenainstalatiilor.ro este administrat de SC ARENA INSTALATIILOR SRL societate inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/3162/2010, avand codul unic de inregistrare RO 26702262. Arena Instalatiilor este marca inregistrata la OSIM, numar marca 109766, iar drepturile de utilizare apartin proprietarului.    ARENA INSTALATIILOR SRL comercializeaza si distribuie o gama completa de echipamente ca centrale termice, boilere, sisteme solare, echipamente de climatizare, sisteme de tratare apa, electrovane , incalzire in pardoseala, robineti industriali, cazane de abur si sisteme de automatizari pentru instalatii termice si de climatizare.
Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro  se poate realiza astfel :   -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom  -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom in 6 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay in 5 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania sau 6 rate egale fara dobanda la Card Avantaj , Alpha Bank, BRD Finance si Garanti Bank        
Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Unitati interne caseta 4 directii SAMSUNG – Mini S, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Unitate interna caseta 4 directii SAMSUNG - Mini S AM036FNNDEH/EU 12300 btu/h are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.
 
Articole recomandate
Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro  se poate realiza astfel :   -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom  -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom in 6 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay in 5 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania sau 6 rate egale fara dobanda la Card Avantaj , Alpha Bank, BRD Finance si Garanti Bank        
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5