Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Aer conditionat Aer conditionat split Aparat de aer conditionat Inverter Fujitsu Eco Range Comfort R32 ASYG18KLCA 18000 BTU
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Centrale termice electrice Centrale termice electrice Aeroterme industriale Aeroterme industriale Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Aparat de aer conditionat Inverter Fujitsu Eco Range Comfort R32 ASYG18KLCA 18000 BTU

FUJITSU
Pret:   4.19900 lei cu TVA RON 4199.00
     
 
Cod produs:   ASYG18KLCA
Producator:   FUJITSU
 Alege perioada:   
 417.78 lei/luna
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 45.00 kgComenzi telefonice
Contact: 0787531154
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Specificatii produs
Capacitate BTU 18000
Conexiune WI-FI NU
Clasa energetica racire A++
Clasa energetica incalzire A+
Temperatura minima functionare pe racire -10 °C
Temperatura minima functionare pe incalzire -15 °C
Agent frigorific R-32
Descriere Aparat de aer conditionat Inverter Fujitsu Eco Range Comfort R32 ASYG18KLCA 18000 BTU

Aparat de aer conditionat Inverter Fujitsu Eco Range Comfort R32 ASYG18KLCA 18000 BTU

 

CARACTERISTICI TEHNICE

 

Tip unitate: Split de perete
Functii: Autodiagnoza, Dezumidificare, Incalzire, Purificare, Racire, Ventilatie
Capacitate generala: 18000 BTU
Capacitate de racire: 5.2(0.9~5.5) kW
Capacitate de incalzire: 6.3(0.6~6.6) kW
EER: 3.09
SEER: 7.20
COP: 3.50
SCOP: 4.30
Clasa energetica racire: A++
Clasa energetica incalzire: A+
Consum energie electrica racire: 253 kWh/an
Consum energie electrica incalzire: 1563 kWh/an
Intensitate curent la racire: 9.5 A
Intensitate curent la incalzire: 13.5 A
Alimentare: Monofazat
Tensiune alimentare: 230V AC

 

UNITATEA INTERNA

 

Cod unitate interna: ASYG18KLCA
Culoare:: Alb
Telecomanda: Da
Dezumidificare: 1.9 l/h
Debit de aer racire: 865 m³/h
Debit de aer incalzire: 995 m³/h
Nivel de zgomot racire: 47/44/40/35 dB
Nivel de zgomot incalzire: 50/45/41/37 dB
Suprafata de montare: Perete
Dimensiune carcasa: 293×790×249 mm
Greutate: 9.5 Kg

 

UNITATEA EXTERNA

 

Cod unitate externa: AOYG18KLTA
Tip compresor: Inverter
Tehnologie compresor: i-Pam
Preincarcare (maxim): 15 ml
Incarcare suplimentara: 25 gr/ml
Debit de aer racire: 1830 m³/h
Debit de aer incalzire: 2265 m³/h
Nivel de zgomot: 50/56 dB
Dimensiune carcasa: 542×799×290 mm
Greutate: 33 kg

 

FUNCTII

 

DATE TEHNICE

 

Tip refrigerant: R32
Temperatura minima functionare pe racire: -10°C
Temperatura maxima functionare pe racire: +46°C
Temperatura minima functionare pe incalzire: -15°C
Temperatura maxima functionare pe incalzire: +24°C
Teava conexiune lichid: 6.35 mm (1/4")
Teava conexiune gaz: 9.52 mm (3/8")
Teava de conexiune condens: 16 mm

 

TEMPORIZATOR ON-OFF

 

MOD DE FUNCTIONARE ECONOMIC

Setarea temperaturii. este efectuata automat cu 1 ° C.

 

FUNCTIONARE AMBIENTALA

Puteti seta un timer integrat ON-OFF sau OFF-ON, potrivit stilului dvs. de viata.

(Timp de fixare: 0,5, 1, 1,5, 2, 2,5, ----- 9,5, 10, 11, 12 ore)

 

FUNCTIONARE PUTERNICA

Este posibila functionarea continua in 20 de minute cu debit maxim de aer si viteza maxima a compresorului  Racirea rapida si incalzirea usoara fac camera confortabila rapid.

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Aparat de aer conditionat Inverter Fujitsu Eco Range Comfort R32 ASYG18KLCA 18000 BTU
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Aer conditionat split, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Aparat de aer conditionat Inverter Fujitsu Eco Range Comfort R32 ASYG18KLCA 18000 BTU are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.