Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Climatizare rezidentiala - industriala Centrale tratare aer pentru piscina Centrala tratare aer SITAL KLIMA pentru piscina - SPH 09
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Centrale termice electrice Centrale termice electrice Aeroterme industriale Aeroterme industriale Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Centrala tratare aer SITAL KLIMA pentru piscina - SPH 09

SITAL KLIMA
   
CERE DETALII
 
Cod produs:   SPH09
Producator:   SITAL KLIMA
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 1560.00 kgCompletati campurile marcate!

Leave this empty:

Specificatii produs
Tip centrala SPH
Putere racire (kW) 20 - 30
Capacitate dezumidificare (kg/h) 22.7
Debit de aer maxim (m³/h) 7000
Descriere Centrala tratare aer SITAL KLIMA pentru piscina - SPH 09

Centrala tratare aer SITAL KLIMA pentru piscina - SPH 09

 

Caracteristici tehnice

 

Debitul de aer maxim: 7000 m³/h

Debitul de aer minim: 4600 m³/h

Presiune intrare: 400 Pa

Presiune iesire: 300 Pa

Puterea motorului pe intrare: 4 kW

Puterea motorului pe iesire: 2.2 kW

Alimentare electrica: 400x3 V

Numarul de compresoare: 1 buc

Debitul de apa in schimbatorul cu placi: 2.7 m³/h

Pierderi de presiune in shimbatorul cu placi: 31.3 kPa

 

Caracteristici constructive

Unitate compacta.

Inaltime: 1750 mm

Lungime: 3500 mm

Latime: 1600 mm

Greutate: 1560 kg

Unitate impartita in 3 parti.

Inaltime: 1750 mm

Lungime: 3800 mm

Latime: 2000 mm

Greutate: 1660 kg

 

Utilizare cu aer proaspat

Putere racire: 22.9 kW

Capacitate dezumidificare: 22.7 kg/h

Putere transfer schimbator cu placi: 38.2 kW

Putere baterie: 9.7 kW

Putere ventilator: 28.5 kW

 

Utilizare cu aer recirculat

Putere racire: 22.2 kW

 

Baterie incalzire

Putere incalzire: 58 kW

Debit de apa: 5000 litri/h

Temperatura intrare agent termic: 70 °C

Temperatura iesire agent termic: 60 °C

Fiabilitate si performante de lunga durata: protectia cu vopsea epoxidica a componentelor interne si tratarea panourilor asigura rezistenta chimica necesara pentru dezinfectia piscinelor.

 

Economisire de energie: software-ul unitatii de control permite solutii avantajoase pentru toate tipurile de multimi. Recuperarea tevilor de caldura permite reducerea capacitatii de racire a compresorului necesare, in plus, este prevazuta functionarea gratuita a racirii sau a incalzirii atunci cand conditiile exterioare sunt favorabile.

 

Instalare si intretinere usoara: este suficienta asigurarea unor conexiuni usoare pentru pornirea unitatii. Intretinerea este facilitata de panourile detasabile pe balamale si de compartimentul tehnic separat de fluxul de aer.

 

Confortul si controlul climatizarii mediului: unitatile dispun de un microprocesor cu un software special conceput si conceput pentru planificarea si gestionarea tuturor functiilor, ceea ce asigura confortul termo-higrometric al piscinei. Datorita terminalului de utilizator este posibila afisarea si modificarea setarii ceasului si a orei, a punctelor de setare, a starii de pornire / oprire si a altor parametri de functionare ai unitatii.

 

Schita Centrala tratare aer SITAL KLIMA pentru piscina - SPH 09 

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Centrala tratare aer SITAL KLIMA pentru piscina - SPH 09
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Centrale tratare aer pentru piscina, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Centrala tratare aer SITAL KLIMA pentru piscina - SPH 09 are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.