Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Chillere Chillere aer-apa Ferroli Chiller Ferroli RXA IR 7.1 VB AB 0M1 - 7.24 kW - racire
Centrale Termice Centrale Termice Aer conditionat Aer conditionat Incalzire prin Pardoseala Incalzire prin Pardoseala Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Panouri solare Panouri solare Aeroterme industriale Aeroterme industriale Pompe de caldura AER-APA Pompe de caldura AER-APA Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Chillere Chillere Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Tevi - Izolatii pentru instalatii Tevi - Izolatii pentru instalatii Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Chiller Ferroli RXA IR 7.1 VB AB 0M1 - 7.24 kW - racire

FERROLI
Solicita informatii la departamentul de vanzari !
 

Fiind un produs complex, va rugam sa ne contactati pentru a obtine cel mai bun pret.

 

La achizitionarea chillerului Ferroli RXA IR 7.1 VB AB 0M1 veti beneficia de asemenea 
si de urmatoarele facilitati:


- Transport gratuit
- Punere in functiune (PIF) gratuita
- Asistenta profesionala in vederea montajului

Cod produs:   IR-A35W7-7.1
Producator:   FERROLI
Beneficii:   Livrare GRATUITA oriunde in ROMANIA
Relatii clienti
Contact: 0787531154
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 176.00 kg
Pentru acest produs ai transport GRATUIT oriunde in Romania
PIF -ul pentru centralele termice conform PT A

Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.

A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  !

Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne, peleti sau pe gaz.

 

ACEST SERVICIU NU E INCLUS IN PRETUL PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO. TAXELE POT VARIA IN FUNCTIE DE TIPUL DE ECHIPAMENT ACHIZITIONAT, ELE POT FI COMUNICATE TELEFONIC DE CATRE PARTENERII DE SERVICE AI PRODUCATORILOR SAU IMPORTATORILOR ,CE SE REGASESC IN LISTA DE PARTENERI SERVICE LA LIVRAREA ECHIPAMENTELOR ALATURI DE FACTURA PRODUSELOR SI A CERTIFICATULUI DE GARANTIE !

 

 


Citeste mai mult
Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal - GPDR

Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATORILOR SRL doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATORILOR SRL” şi/sau “Societatea”).

 

Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATORILOR SRL sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.

 

Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:

 

 -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor ARENA INSTALATORILOR SRL la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau

 -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5


Citeste mai mult
Specificatii produs
Putere racire (kW) 6 - 10
Tip Chiller RXA
Tip compresor Rotativ
Variante chiller IR - doar racire
Descriere Chiller Ferroli RXA IR 7.1 VB AB 0M1 - 7.24 kW - racire

Chiller Ferroli RXA IR 7.1 VB AB 0M1 - 7.24 kW - racire

 

Capacitate racire: 7.24 kW

Putere electrica absorbita: 2.81 kW 

EER: 2.58 W/W

ESEER: 2.92 W/W 

Debit apa: 0.35 l/s

Pierderi de presiune: 21 kPa

Compresor: rotativ

Ventilator: axial

Volum TANK: 33 litri

Racorduri: 1" M

 

Cod identificare unitate

Chiller certificat EUROVENT.

 

Aceasta serie de chillere si pompe de caldura aer-apa satisfac nevoile de incalzire si racire pentru instalatii rezidentiale si sisteme de aer conditionat de puteri mici si mijlocii.

 

Toate unitatile sunt potrivite pentru instalare in exterior si pot fi utilizate in sistemele de ventiloconvectoare, radiatoare si sisteme de radiatoare cu randament ridicat.

 

Structura externa. Panouri de baza, structura si panouri laterale sunt realizate din tabla de otel galvanizat si vopsit (RAL 7035) pentru a asigura o buna rezistenta la intemperii. Accesul la componentele interne se face prin indepartarea panoului frontal. Pentru o mentenanta deosebita se poate elimina, de asemenea, panoul din spate.

 

Circuitul frigorific este continut in interiorul unui compartiment separat de fluxul de aer pentru a facilita operatiunile de intretinere si de control. Compresorul, de tip ermetic scroll, este montat pe antivibratii si este protejat impotriva supraincalzirii si supracurentului. Este echipat cu o rezistenta electrica, care este activata la inchiderea compresorului, pentru a mentine o temperatura a uleiului in carter compresor suficient de mare pentru a preveni migrarea refrigerantului in timpul opririi de iarna si evaporarea lichidului, eventual prezent in carter (numai pt modele de pompede caldura).

 

Partea de schimbator de caldura instalatie, de tip placi din otel inoxidabil brazat, este suficient izolat pentru a preveni formarea de condens si pentru a limita dispersia termica spre exterior si este protejat de un comutator de presiune diferential care detecteaza o eventuala lipsa a fluxului de de apa. Este de asemenea protejat impotriva pericolului de formare a ghetii printr-o rezistenta antiinghet.

 

Schimbatorul de caldura partea sursa, este constituit dintr-o baterie cu aripioare,tuburi canelate din cupru si aripioare din aluminiu, cu profil scluptat pentru a creste coeficientul de schimb de caldura. In partea inferioara este format un bazin de colectare a condensului produs in timpul operatiunii de incalzire Organ de laminare, constand dintr-o vana termostatica cu egalizator extern, permite unitatii sa se adapteze la diferite conditii de functionare mentinand constant gradul de supraincalzire setat.

 

Circuitul frigorific al fiecarei unitati este, de asemenea, complet cu filtru deshidrator ermetic pentru retinerea impuritatilor reziduale, precum si orice urme de umiditate prezent in circuit, presostate de joasa si inalte presiune pentru a asigura functionarea compresorului, in limitele permise, vana cu 4 cai , pentru a permite schimbarea modul de operare prin inversarea fluxului de refrigerant (numai pentru modele pompa de caldura), receptor lichid pentru a compensa diferentele de refrigerant necesare in operatiunea de incalzire si de racire (numai pentru modele de pompe de caldura), garnitura si piulita-orb, cum este prevazut pentru utilizarea de agent frigorific R410 (permite verificarea completa a circuitul frigorific: presiune aspiratie compresor, presiunea de refulare compresor si presiune in amonte de valva termostatica).

 

Circuit hidraulic - toate conductele sunt izolate termic pentru a preveni formarea condensului si pentru a limita pierderile de caldura spre exterior.

 

Circuitul poate fi echipat cu diverse tipuri de pompe de circulatie (optiunal). In acest caz, circuitul este de asemenea echipat cu un vas de expansiune si aerisitoare.Poate fi posibil, de asemenea, integrarea in interiorul unitatii a unui rezervor tampon, configurat ca o acumulare pe turul instalatiei(optiunal). In acest caz, circuitul este echipat, in plus fata de vasul de expansiune si aerisitoare, de asemenea, cu o supapa de siguranta, aerisitor automat si robinet de golire.

 

Panou electric. Contine toate componentele de putere, control si de securitate necesare pentru a asigura buna functionare a unitatii.Unitatea este gestionata de un controller cu microprocesor, la care sunt conectate toate sarcinile si dispozitivele de control.Interfata cu utilizatorul, pozitionat pe panoul frontal va permite sa vizualizati si sa modificati toti parametrii unitatii.

 

Toate unitatile sunt livrate cu senzor de aer exterior, deja instalat pe unitate, pentru a realiza controlul climatic.

 

Agregat reversibil de preparare apa racita cu condensator racit cu aer si ventilatoare axiale cu freon R 410A.

 

Conditii de calcul:

 

    (*) Apa racita: sursa: aer exterior la 35°C d.b. / apa racita: apa intrare 12°C iesire 7°C

    (**) Apa incalzita: aer exterior la 7°C d.b. 6°C w.b. / apa incalzita: apa intrare 40°C iesire 45°C

 

DOTARI


    Soft-starter - pentru reducerea curentului de pornire

    Suporti anti-vibratie

    Grile protectie condensator

    Rezistenta electrica pentru vasul tampon

    Programator orar

    Interfata seriala RS 485

    Flow switch

    Dispozitiv de control la prezenta supratensiune/subtensiune

    Kit manometre

 

Dimensiuni chillere Ferroli RXA

 

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Chiller Ferroli RXA IR 7.1 VB AB 0M1 - 7.24 kW - racire
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Informatii despre garantia produselor
Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro  se poate realiza astfel :   -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom  -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay in 5 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania ,Card Avantaj , Alpha Bank, BRD Finance si Garanti Bank          
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne, peleti sau pe gaz.   ACEST SERVICIU NU E INCLUS IN PRETUL PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO. TAXELE POT VARIA IN FUNCTIE DE TIPUL DE ECHIPAMENT ACHIZITIONAT, ELE POT FI COMUNICATE TELEFONIC DE CATRE PARTENERII DE SERVICE AI PRODUCATORILOR SAU IMPORTATORILOR ,CE SE REGASESC IN LISTA DE PARTENERI SERVICE LA LIVRAREA ECHIPAMENTELOR ALATURI DE FACTURA PRODUSELOR SI A CERTIFICATULUI DE GARANTIE !    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Campaniei centrale termice BAXI + 2 ANI de Extra Garantie        
Informatii despre modalitatile de plata
Magazinul www.arenainstalatiilor.ro este administrat de SC ARENA INSTALATORILOR SRL societate inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/5518/2020, avand codul unic de inregistrare RO 42545194. Arena Instalatorilor este marca inregistrata la OSIM cu numarul 167295, iar drepturile de utilizare apartin proprietarului.    WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO comercializeaza si distribuie o gama completa de echipamente ca centrale termice, boilere, sisteme solare, echipamente de climatizare, sisteme de tratare apa, electrovane , incalzire in pardoseala, robineti industriali, cazane de abur si sisteme de automatizari pentru instalatii termice si de climatizare.
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATORILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro  se poate realiza astfel :   -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom  -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay in 5 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania ,Card Avantaj , Alpha Bank, BRD Finance si Garanti Bank          
Cumpara o centrala Baxi in perioada 1 Septembrie – 30 Noiembrie 2021 si primesti garantat un voucher eMAG cadou in valoare de 150 sau 250 lei, in functie de modelul de centrala achizitionat. ( Vedeti oferta in Regulament Campanie BAXI 2021 )   In plus, la fiecare a 10-a centrala inregistrata castiga 6 ani de Garantie Extinsa,   Iar la fiecare a 20-a centrala inregistrata castiga pe langa Garantia Extinsa de 6 ani, un termostat inteligent BAXI MAGO cu control prin Internet.   Campania BAXI 2021 se poate vedea AICI
Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Chillere aer-apa Ferroli, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Chiller Ferroli RXA IR 7.1 VB AB 0M1 - 7.24 kW - racire are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO sunt valabile in limita stocului.
Echipa WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.
 
Articole recomandate
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne, peleti sau pe gaz.   ACEST SERVICIU NU E INCLUS IN PRETUL PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO. TAXELE POT VARIA IN FUNCTIE DE TIPUL DE ECHIPAMENT ACHIZITIONAT, ELE POT FI COMUNICATE TELEFONIC DE CATRE PARTENERII DE SERVICE AI PRODUCATORILOR SAU IMPORTATORILOR ,CE SE REGASESC IN LISTA DE PARTENERI SERVICE LA LIVRAREA ECHIPAMENTELOR ALATURI DE FACTURA PRODUSELOR SI A CERTIFICATULUI DE GARANTIE !    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATORILOR SRL doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATORILOR SRL” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATORILOR SRL sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor ARENA INSTALATORILOR SRL la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5