Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Incalzire prin Pardoseala Incalzire in pardoseala HERZ Distribuitor din inox cu debitmetre pentru incalzire in pardoseala HERZ - 8 cai
Centrale Termice Centrale Termice Aer conditionat Aer conditionat Incalzire prin Pardoseala Incalzire prin Pardoseala Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Panouri solare Panouri solare Aeroterme industriale Aeroterme industriale Pompe de caldura AER-APA Pompe de caldura AER-APA Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Chillere Chillere Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Tevi - Izolatii pentru instalatii Tevi - Izolatii pentru instalatii Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Distribuitor din inox cu debitmetre pentru incalzire in pardoseala HERZ - 8 cai

HERZ
Pret:   70900 lei cu TVA
 
Cod produs:   1863208
Producator:   HERZ
Relatii clienti
Contact: 0787531154
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 10.00 kgPlata in rate
Credit TBI
PIF -ul pentru centralele termice conform PT A

Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.

A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  !

Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne, peleti sau pe gaz.

 

ACEST SERVICIU NU E INCLUS IN PRETUL PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO. TAXELE POT VARIA IN FUNCTIE DE TIPUL DE ECHIPAMENT ACHIZITIONAT, ELE POT FI COMUNICATE TELEFONIC DE CATRE PARTENERII DE SERVICE AI PRODUCATORILOR SAU IMPORTATORILOR ,CE SE REGASESC IN LISTA DE PARTENERI SERVICE LA LIVRAREA ECHIPAMENTELOR ALATURI DE FACTURA PRODUSELOR SI A CERTIFICATULUI DE GARANTIE !

 

 


Citeste mai mult
Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal - GPDR

Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATORILOR SRL doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATORILOR SRL” şi/sau “Societatea”).

 

Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATORILOR SRL sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.

 

Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:

 

 -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor ARENA INSTALATORILOR SRL la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau

 -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5


Citeste mai mult
Specificatii produs
UTILITATE Distribuitoare cu debitmetre
Numar CAI 8
Descriere Distribuitor din inox cu debitmetre pentru incalzire in pardoseala HERZ - 8 cai

Distribuitor din inox cu debitmetre pentru incalzire in pardoseala HERZ - 8 cai

 

Set de distribuitoare compacte pentru incalzire in pardoseala, cu debite marite,

 

Distribuitor 1" , cu iesiri G3/4

 

Compus din :

 

- Distribuitor pentru tur cu ventile de reglaj cu indicator de debit (debitmetru 6 l/min)

- Colector pentru retur din inox cu ventile termostatice

- Dezaeratoare pe fiecare distribuitor

- Robinet golire si racord pentru furtun

- Dopuri de capat si suporti de sustinere pentru distribuitoare

 

Materiale si constructie

 

- Distribuitor tip bara: Otel inoxidabil X5, CrNi 18 10

- Robinete de inchidere: Alama, CW614N, EN 12164

- Robinete termostatice: Alama, CW614N, EN 12164

- Etansari: EPDM Dopuri: Plastic PP

- Manson: Plastic PP

- Arcuri: Otel inoxidabil X7, CrNiAl 17 7

- Racord lateral cu filet interior: G 1” conform ISO 228-1

- Racord la baza cu filet exterior: G 3/4” conform ISO 228-1

 

Iesirile distribuitoarelor sunt dispuse variabil, racordarea la teava G 3/4, distribuitor cu filet interior de 1"

 

HERZ – Distribuitoare pentru instalatii de incalzire

 

Descriere:

 

- Distribuitoarele pentru instalatii de incalzire HERZ sunt produse de calitate superioara, care sunt asamblate si testate sub presiune in timpul procesului de fabricatie, sub control constant al calitatii.

- Avantajele distribuitoarelor HERZ pentru instalatii de incalzire sunt:

- toate componentele integrate sunt rezultatul dezvoltarii noastre;

- posibilitate de presiune ridicata, temperatura ridicata sau scazuta si debit mare al agentului termic;

- usor de utilizat si intretinut;

- proiectare fiabila si durata lunga de viata;

- controlul permanent al calitatii productiei in fabricile noastre;

- instalare usoara;

- realizate in gama de la 3 la 12circuite de incalzire;

- compatibilitate cu alte produse HERZ;

- dezaerator si robinet de golire integrate;

 

Domeniu de utilizare

 

Distribuitoarele HERZ sunt folosite in instalatii de incalzire in pardoseala, instalatii de incalzire in pereti sau plafon si instalatii de incalzire cu radiatoare. Cand se foloseste versiunea cu debitmetru circuitele de incalzire individuale pot fi inchise si reglate. Este posibila si o reglare a debitului volumetric cu ajutorul robinetelor de inchidere. Barele de distributie sunt inchise fiecare lateral cu un dop. Intrarea distribuitorului este cu filet interior G1” astfel este posibila racordarea distribuitorului cu tevi filetate sau cu un adaptor pentruHERZPIPEFIX.Recomandam utilizarea robinetelor de inchidere HERZ sau a robinetelor cu sfera HERZ.

 

Date de functionare

 

- Presiune maxima de lucru: 10 bar

- Temperatura minima de lucru: 0°C

- Temperatura maxima de lucru: 110°C

 

Mediu de lucru:

 

Calitatea apei de incalzire conform ÖNORM H5195 sau VDI-Standard 2035.Este permisa utilizarea de glicol etilenic sau propilenic intr-o proportie de amestec 25-50%. Va rugam sa consultati documentatia producatorului atunci cand utilizati produse cu etilen glicol pentru protectia impotriva inghetului si a coroziunii. Retineti ca garniturile din EPDM vor fi afectate de lubrifianti din uleiuri minerale si astfel vor duce la deteriorarea etansarilor cu EPDM in robinetele care utilizeaza etansari EPDM. Distribuitoarele HERZ pentru instalatii de incalzire nu sunt indicate pentru utilizarea unui mediu agresiv (cum ar fi: acizi, alcalini, gaze combustibile si explozive) deoarece pot distruge componentele de etansare.

 

Datele de functionare efectiv permise depind de conductele sau racordurile de prindere folosite. Exemplu: daca se utilizeaza racorduri pentru tevi din plastic, sunt permise datele de functionare de la baza (daca sunt aprobate de producatorul tevilor).

 

Temperatura maxima de lucru: 80°C

 

Presiune maxima de lucru: 4 bar

 

Presiunea de lucru mai mare este permisa numai dupa aprobarea scrisa a HERZ. Atunci cand se folosesc racorduri de compresie HERZ pentru tevi din cupru si otel, valorile de temperatura si presiune admisibile conform EN 1254-2:1998.

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Distribuitor din inox cu debitmetre pentru incalzire in pardoseala HERZ - 8 cai
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Informatii despre garantia produselor
Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro  se poate realiza astfel :   -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom  -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay in 5 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania ,Card Avantaj , Alpha Bank, BRD Finance si Garanti Bank          
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne, peleti sau pe gaz.   ACEST SERVICIU NU E INCLUS IN PRETUL PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO. TAXELE POT VARIA IN FUNCTIE DE TIPUL DE ECHIPAMENT ACHIZITIONAT, ELE POT FI COMUNICATE TELEFONIC DE CATRE PARTENERII DE SERVICE AI PRODUCATORILOR SAU IMPORTATORILOR ,CE SE REGASESC IN LISTA DE PARTENERI SERVICE LA LIVRAREA ECHIPAMENTELOR ALATURI DE FACTURA PRODUSELOR SI A CERTIFICATULUI DE GARANTIE !    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Campaniei centrale termice BAXI + 2 ANI de Extra Garantie        
Informatii despre modalitatile de plata
Magazinul www.arenainstalatiilor.ro este administrat de SC ARENA INSTALATORILOR SRL societate inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/5518/2020, avand codul unic de inregistrare RO 42545194. Arena Instalatorilor este marca inregistrata la OSIM cu numarul 167295, iar drepturile de utilizare apartin proprietarului.    WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO comercializeaza si distribuie o gama completa de echipamente ca centrale termice, boilere, sisteme solare, echipamente de climatizare, sisteme de tratare apa, electrovane , incalzire in pardoseala, robineti industriali, cazane de abur si sisteme de automatizari pentru instalatii termice si de climatizare.
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATORILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro  se poate realiza astfel :   -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom  -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay in 5 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania ,Card Avantaj , Alpha Bank, BRD Finance si Garanti Bank          
Cumpara o centrala Baxi in perioada 1 Septembrie – 30 Noiembrie 2021 si primesti garantat un voucher eMAG cadou in valoare de 150 sau 250 lei, in functie de modelul de centrala achizitionat. ( Vedeti oferta in Regulament Campanie BAXI 2021 )   In plus, la fiecare a 10-a centrala inregistrata castiga 6 ani de Garantie Extinsa,   Iar la fiecare a 20-a centrala inregistrata castiga pe langa Garantia Extinsa de 6 ani, un termostat inteligent BAXI MAGO cu control prin Internet.   Campania BAXI 2021 se poate vedea AICI
Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Incalzire in pardoseala HERZ, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Distribuitor din inox cu debitmetre pentru incalzire in pardoseala HERZ - 8 cai are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO sunt valabile in limita stocului.
Echipa WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.
 
Articole recomandate
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne, peleti sau pe gaz.   ACEST SERVICIU NU E INCLUS IN PRETUL PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO. TAXELE POT VARIA IN FUNCTIE DE TIPUL DE ECHIPAMENT ACHIZITIONAT, ELE POT FI COMUNICATE TELEFONIC DE CATRE PARTENERII DE SERVICE AI PRODUCATORILOR SAU IMPORTATORILOR ,CE SE REGASESC IN LISTA DE PARTENERI SERVICE LA LIVRAREA ECHIPAMENTELOR ALATURI DE FACTURA PRODUSELOR SI A CERTIFICATULUI DE GARANTIE !    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATORILOR SRL doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATORILOR SRL” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATORILOR SRL sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor ARENA INSTALATORILOR SRL la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5