Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Accesorii si armaturi pentru instalatii Filtre de apa cu purjare manuala - automata Filtru apa mecanic autocuratitor cu sita din inox Nobel FTA 180 - 2"
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale - cazane - termice pe peleti Centrale - cazane - termice pe peleti Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice electrice Centrale termice electrice Panouri solare Panouri solare Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Aeroterme industriale Aeroterme industriale Pompe de caldura AER-APA Pompe de caldura AER-APA Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Solutii chimice si de igenizare pentru instalatiile termice si climatizare Solutii chimice si de igenizare pentru instalatiile termice si climatizare Vase de expansiune Vase de expansiune Tevi - Izolatii pentru instalatii Tevi - Izolatii pentru instalatii Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Filtru apa mecanic autocuratitor cu sita din inox Nobel FTA 180 - 2"

Nobel
Pret:   3.05406 lei cu TVA
 
Cod produs:   01510180
Producator:   Nobel
Relatii clienti
Contact: 0787531154
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 5.00 kgPlata in rate
Credit TBI
Plata cu cardul in rate fara dobanda

Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro  se poate realiza astfel :

 

Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom 

-  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom in 6 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania

Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay

-  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay in 5 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania sau 6 rate egale fara dobanda la Card Avantaj , Alpha Bank, BRD Finance si Garanti Bank

 

 

 

 


Citeste mai mult
PIF -ul pentru centralele termice conform PT A

Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.

A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  !

Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.

 

 


Citeste mai mult
Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal - GPDR

Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).

 

Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.

 

Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:

 

 -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau

 -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5


Citeste mai mult
Specificatii produs
Dimensiune racord 2"
Descriere Filtru apa mecanic autocuratitor cu sita din inox Nobel FTA 180 - 2"

Filtre de apa mecanic autocuratitor cu sita din inox Nobel FTA 180 - 2 "
Material carcasa - crom placat cu alama
Debit maxim filtru FTA  180  15 m³/h
Grad filtrare filtru FTA 180   50 µm ( la cerere 100 µm)
Temperatura maxima de lucru    50 °C    
Temperatura minima de lucru    5 °C    
Racord filet    2 "    
Presiune minima de lucru    2 bar
Presiune maxima de lucru    16 bar
Cod producator    01510180
Producator filtru FTA 180 Nobel Italia


Garantie : 24 de luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice

 

Filtru apa mecanic autocuratitor Nobel FTA 180

Filtrele FTA, cu cartus filtrant din otel inoxidabil, sunt prevazute cu un sistem de spalare inversa pentru curatarea elementului filtrant si purjarea substantelor indepartate. Evident, ele nu necesita inlocuirea cartusului.Filtru autocuratitor cu comanda manuala contine : Cap si colier de etansare din bronz cromat.Pahar transparent din Trogamyd-T. Cartus filtrant din inox, 50 μm. Inclusiv manometru. 

 

Caracteristici filtru apa mecanic autocuratitor Nobel FTA 180:

    Toate filtrele NOBEL sunt produse din materiale netoxice, potrivite inclusiv pentru apa potabila. Paharul transparent permite controlul elementului filtrant in vederea curatarii sau inlocuirii. Cartusele filtrante, care indeparteaza nisipul, rugina, etc. din apa, sunt realizate din fibre de polipropilena toarsa, sita lavabila de nylon sau otel inoxidabil si realizeaza filtrarea intre 1 si 50 microni. Cartusele de carbune activ sunt utilizate pentru a elimina mirosurile si gustul neplacut din apa.
    Aceleasi carcase ale filtrelor sunt utilizate si pentru dozarea polifosfatului, pentru a se realiza inhibarea depunerilor de piatra pentru cazane, boilere sau masini de spalat. Debitul de apa va topi incetul cu incetul sarurile de polifosfat, realizandu-se o dozare de cca. 2 grame/m3. In schimb, dozatoarele hidrodinamice proportionale seria DPN sunt echipate cu un injector VENTURI, care permite o dozare exacta. Racordurile speciale permit fixarea dozatoarelor in orice pozitie.

 

Detalii filtru apa mecanic autocuratitor Nobel FTA 180:

   In al doilea rand, filtrele FTA sunt filtre cu autocuratire: atunci cand filtrul este colmatat, cartusul filtrant poate fi curatat prin simpla deschidere a unei vane de golire, montata in partea inferioara a filtrului. Aceasta operatiune duce la crearea unei depresiuni in paharul filtrului, care impinge cartusul in jos si inverseaza automat sensul de curgere al apei, dinspre interior spre exterior (contracurent).
   Debitul de spalare inversa antreneaza spre golire particulele solide prinse pe suprafata cartusului. Atunci cand vana se inchide, presiunea apei si arcul special imping din nou cartusul in pozitia de lucru. Operatiunea de curatare nu intrerupe alimentarea cu apa.
   Capul si colierul de inchidere sunt din bronz cromat, paharul din material plastic Trogamid T transparent, iar cartusul filtrant din otel inoxidabil. Pentru curatarea cartusului filtrant sunt suficiente o cantitate minima de apa si un interval de timp foarte scurt.
   Intretinerea filtrelor FTA este deosebit de simpla, ea constand pur si simplu in efectuarea regulata a unor spalari inverse pentru eliminarea impuritatilor acumulate pe cartusul filtrant.

   Filtrele NOBEL model FTA depasesc toate inconvenientele enumerate mai sus. In primul rand, cartusul filtrant este realizat din plasa din otel inoxidabil (cu grad de filtrare standard de 50 de microni), care in conditii normale de utilizare, are o durata de viata practic nelimitata.

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Filtru apa mecanic autocuratitor cu sita din inox Nobel FTA 180 - 2"
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Categorii recomandate
Informatii despre garantia produselor
Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro  se poate realiza astfel :   -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom  -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom in 6 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay in 5 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania sau 6 rate egale fara dobanda la Card Avantaj , Alpha Bank, BRD Finance si Garanti Bank        
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Campaniei centrale termice BAXI + 2 ANI de Extra Garantie        
Informatii despre modalitatile de plata
Magazinul www.arenainstalatiilor.ro este administrat de SC ARENA INSTALATIILOR SRL societate inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/3162/2010, avand codul unic de inregistrare RO 26702262. Arena Instalatiilor este marca inregistrata la OSIM, numar marca 109766, iar drepturile de utilizare apartin proprietarului.    ARENA INSTALATIILOR SRL comercializeaza si distribuie o gama completa de echipamente ca centrale termice, boilere, sisteme solare, echipamente de climatizare, sisteme de tratare apa, electrovane , incalzire in pardoseala, robineti industriali, cazane de abur si sisteme de automatizari pentru instalatii termice si de climatizare.
Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro  se poate realiza astfel :   -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom  -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom in 6 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay in 5 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania sau 6 rate egale fara dobanda la Card Avantaj , Alpha Bank, BRD Finance si Garanti Bank        
Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Filtre de apa cu purjare manuala - automata, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Filtru apa mecanic autocuratitor cu sita din inox Nobel FTA 180 - 2" are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.
 
Articole recomandate
Plata cu cardul la produselor din magazinul online www.arenainstalatiilor.ro  se poate realiza astfel :   -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom  -  Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom in 6 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay -  Plata online cu cardul prin intermediul platformei de plata Mobilpay in 5 rate egale fara dobanda la Banca Transilvania sau 6 rate egale fara dobanda la Card Avantaj , Alpha Bank, BRD Finance si Garanti Bank        
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5