Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Pompe de caldura Pompe de caldura Centrale Termice Centrale Termice Panouri solare Panouri solare Incalzire prin Pardoseala Incalzire prin Pardoseala Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Chillere Chillere Aer conditionat Aer conditionat Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Aeroterme industriale Aeroterme industriale Boilere si Puffere Boilere si Puffere Panouri fotovoltaice Panouri fotovoltaice Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Tevi - Izolatii pentru instalatii Tevi - Izolatii pentru instalatii Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Recuperator de caldura Viessmann Vitovent 300-C H32SB150 150 m3/h

VIESSMANN
Cere informatii la departamentul de vanzari !
Cod produs:   Z014591
Producator:   VIESSMANN
Relatii clienti
Contact: +40787531154
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 25.00 kgPIF -ul pentru centralele termice conform PT A

Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.

A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  !

Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne, peleti sau pe gaz.

 

ACEST SERVICIU NU E INCLUS IN PRETUL PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO. TAXELE POT VARIA IN FUNCTIE DE TIPUL DE ECHIPAMENT ACHIZITIONAT, ELE POT FI COMUNICATE TELEFONIC DE CATRE PARTENERII DE SERVICE AI PRODUCATORILOR SAU IMPORTATORILOR ,CE SE REGASESC IN LISTA DE PARTENERI SERVICE LA LIVRAREA ECHIPAMENTELOR ALATURI DE FACTURA PRODUSELOR SI A CERTIFICATULUI DE GARANTIE !

 

 


Citeste mai mult
Garantie extinsa Vaillant cu 3 sau 5 ani !

GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT

 

Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.

 

Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.

 

 


Citeste mai mult
Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal - GPDR

Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATORILOR SRL doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATORILOR SRL” şi/sau “Societatea”).

 

Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATORILOR SRL sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.

 

Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:

 

 -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor ARENA INSTALATORILOR SRL la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau

 -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5


Citeste mai mult
Descriere Recuperator de caldura Viessmann Vitovent 300-C H32SB150 150 m3/h

Recuperator de caldura Viessmann Vitovent 300-C H32SB150 150 m3/h

 

Debit volumetric de aer: 150 m³/h

Tipul schimbatorului de caldura: Contracurent, in cruce

Tip filtru (aer aspirat/aer viciat): Set de livrare: G4/G4; Accesorii: F7/G4

Recuperarea caldurii: pana la 90 %

Dimensiuni (L x H x l) 1000 x 198 x 660 mm

Sistem de evacuarea condens: este necesar (sifon uscat, vezi Accesorii sau pus la dispozitie de catre Beneficiar).

 

Recuperatorul de caldura Viessmann Vitovent 300-C H32SB150 este o constructie plata cu debit volumetric de aer de pana la cca 150 m³/h.

 

Utilizata pentru unitati de locuit de pana la 90 m² suprafata locuibila.

 

Caracteristici:

 

- 4 stuturi DN 125 pentru aer exterior, aer aspirat, aer evacuat si aer viciat evacuat in exterior

- Consola pentru montaj pe plafon sau pe perete

- Reglajul balansului

- Regulator de debit volumetric constant

- Bypass pentru vara (100 %).

- Dispozitiv electric integrat de incalzire preliminara (cu reglaj in functie de necesitati pana la max. 375 W)

 

Pentru functionarea Vitovent, trebuie comandata si o unitate de comanda.

 

- Inaltime redusa a constructiei, pentru montaj in nise sau sub tavane suspendate

- Asigura o ambianta termica placuta si sanatoasa

- Cantitate redusa de mirosuri neplacute degajate

- Parametrizarea completa prin intermediul unitatii digitale de comanda

- Cantitatea redusa de umiditate impiedica avarierea constructiei

- Mai multa siguranta impotriva efractiei si protectie impotriva zgomotului gratie ferestrelor inchise

- Filtrarea aerului exterior - important pentru alergici

- Motoarele economice pe curent continuu cu debit volumetric constant si reglaj de balans mentin curentul de aer constant, independent de presiunea statica

- Randamentul de utilizare a caldurii foarte ridicat reduce la minimum pierderile de caldura prin aerisire si scad cheltuielile de incalzire

- Utilizare confortabila si parametrizarea prin intermediul unitatii digitale de comanda.

 

Economie de spatiu prin montarea in plafon sau pe perete

 

Vitovent 300-C este deosebit de compact si plat si se poate integra usor intr-un tavan fals de pe coridoare, de unde canalele ventilatie pot fi dirijate spre camere. Montajul vertical pe perete este de asemenea posibil, de exemplu intr-o debara.

 

Acest dispozitiv este solutia ideala pentru de ventilatie a locuintei din cladri etajeate. In special, dupa o renovare a cladirii cand prin izolarea peretilor exteriori spatiul interior devine mai etans.

 

Pentru a proteja zidaria constructiei trebuie sa se asigure o ventilatie adecvata. In caz contrar, din cauza umiditatii excesive in camere poate avea ca rezultat formarea mucegaiului.

 

Recuperarea caldurii reduce costurile de incalzire

 

Modulul de ventilatie Vitovent 300-C recupereaza pana la 89 % din caldura continuta in aerul evacuat si incalzeste printr-un schimbator de caldura in contra-curent, aerul rece ce intra din exterior. Acest lucru reduce costurile energetice si de incalzire.

 

Vitovent 300-C are un ventil de bypass intergat pentru functia de racire in sezonul cald. Aerul alimentat proaspat, rece va fi directionat prin schimbatorul de caldura catre incaperi.

 

Printr-o conducta pentru aerul din exterior se aspira aer proaspat. La intrarea in aparatul de ventilatie acesta este condus mai intai printr-un filtru, este curatat si apoi este preincalzit printr-un schimbator de caldura in contracurent. Aerul exterior preincalzit este apoi condus printr-un sistem de conducte in camerele care urmeaza a fi ventilate.

Aerul viciat este aspirat printr-un sistem de tuburi din incaperile cu grad ridicat de umezeala si poluate olfactiv (bucatarie, baie, WC) si condus la aparatul de ventilare. Aici, aerul viciat este curatat printr-un filtru, in vederea protejarii schimbatorului de caldura in contracurent. La recuperatorul de caldura, aerul viciat incalzeste aerul exterior mai rece dupa principiul schimbului de caldura in contracurent, inainte ca acesta sa fie evacuat din cladire prin conducta de evacuare a aerului.

 

Prin inlocuirea schimbatorului de caldura in contracurent cu caseta de vara (accesoriu) este oprita recuperarea caldurii. Astfel, de exemplu in noptile racoroase de vara, interiorul cladirii poate fi racit cu aer exterior.

Reglarea constanta a debitului garanteaza un debit de aer constant atat pe partea de admisie cat si pe cea de evacuare, independent de presiunea statica a sistemului de conducte.

La telecomanda pot fi setate manual sau programate diverse regimuri de functionare in functie de necesitati.

Aparatul de ventilatie trebuie sa ramana mereu pornit, pentru a putea evacua umiditatea acumulata in aer.

Daca instalatia este oprita, exista riscul formarii de condens in aparatul de ventilatie si pe corpul de cladire (daune cauzate de umezeala).

 

Operare prin telecomanda


Prin telecomanda (inclusa in furnitura) pot fi setate regimul de functionare cu care sistemul de ventilatie a locuintei poate fi adaptat la nevoie, pe diferite intervale de timp.

 

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Recuperator de caldura Viessmann Vitovent 300-C H32SB150 150 m3/h
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Informatii despre garantia produselor
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne, peleti sau pe gaz.   ACEST SERVICIU NU E INCLUS IN PRETUL PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO. TAXELE POT VARIA IN FUNCTIE DE TIPUL DE ECHIPAMENT ACHIZITIONAT, ELE POT FI COMUNICATE TELEFONIC DE CATRE PARTENERII DE SERVICE AI PRODUCATORILOR SAU IMPORTATORILOR ,CE SE REGASESC IN LISTA DE PARTENERI SERVICE LA LIVRAREA ECHIPAMENTELOR ALATURI DE FACTURA PRODUSELOR SI A CERTIFICATULUI DE GARANTIE !    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Informatii despre modalitatile de plata
Magazinul www.arenainstalatiilor.ro este administrat de SC ARENA INSTALATORILOR SRL societate inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/5518/2020, avand codul unic de inregistrare RO 42545194. Arena Instalatorilor este marca inregistrata la OSIM cu numarul 167295, iar drepturile de utilizare apartin proprietarului.    WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO comercializeaza si distribuie o gama completa de echipamente ca centrale termice, boilere, sisteme solare, echipamente de climatizare, sisteme de tratare apa, electrovane , incalzire in pardoseala, robineti industriali, cazane de abur si sisteme de automatizari pentru instalatii termice si de climatizare.
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATORILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Recuperatoare de caldura, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Recuperator de caldura Viessmann Vitovent 300-C H32SB150 150 m3/h are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO sunt valabile in limita stocului.
Echipa WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.
 
Articole recomandate
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne, peleti sau pe gaz.   ACEST SERVICIU NU E INCLUS IN PRETUL PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO. TAXELE POT VARIA IN FUNCTIE DE TIPUL DE ECHIPAMENT ACHIZITIONAT, ELE POT FI COMUNICATE TELEFONIC DE CATRE PARTENERII DE SERVICE AI PRODUCATORILOR SAU IMPORTATORILOR ,CE SE REGASESC IN LISTA DE PARTENERI SERVICE LA LIVRAREA ECHIPAMENTELOR ALATURI DE FACTURA PRODUSELOR SI A CERTIFICATULUI DE GARANTIE !    
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATORILOR SRL doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATORILOR SRL” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATORILOR SRL sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor ARENA INSTALATORILOR SRL la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5