Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Centrale termice electrice Centrale termice electrice Aeroterme industriale Aeroterme industriale Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Vana cu 3 cai ESBE 3F DN 25

ESBE
Pret:   51830 lei cu TVA RON 518.30
     
 
Cod produs:   11100200
Producator:   ESBE
 Alege perioada:   
 55.51 lei/luna
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 4.00 kgRelatii clienti
Contact: 0787531154 / 0214200045 / 0751303136 / 0751303137 / 0751303135 / 0724.702.227
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

Specificatii produs
Dimensiune racord DN 25
Tip racord Flansa
KVS ( Capacitate ) 18
Produse complementare
Descriere Vana cu 3 cai ESBE 3F DN 25

Vana cu 3 cai cu flanse ESBE 3F DN 25


Racord vana cu 3 cai : DN 25
Capacitate KVS :  18 m³/h
Racord conexiune : flansa
Utilizare : amestec, derivatie sau comutatie
Greutate vana 3 cai : 4 kg
Producator : ESBE Suedia

 

Ventil de amestec cu 3 cai cu flanse 3F DN 25 sunt ventile rotative compacte ESBE, pentru sistemele de încălzire şi ventilaţie.


Temperatura dorită la ieşirea din ventil se obţine prin adăugarea unei proporţii de agent din retur la agentul tur.

 

 

Amestecul se poate face manual sau cu ajutorul unui servomotor.

 

 

Scala este gradată pe ambele părţi şi poate fi inversată asigurând astfel opţiuni multiple de montaj.

 

 

În mod normal ventilul este folosit ca ventil de amestec dar poate fi folosit şi ca ventil de derivaţie sau comutaţie.


Toate părţile componente sunt înlocuibile.

 

Date Tehnice Ventil de amestec cu 3 cai cu flanse ESBE 3F DN 25

 Tip ventil rotativ cu 3 căi, de amestec, derivaţie sau comutaţie
 Construcţie  corp ventil din fontă, EN-JL 1030
 Con reglaj  alamă CW614N la DN20…25, alamă şi inox la DN32…150
 Asamblare  etanşare cu O-ring dublu din EPDM
 Capacitate kvs  18 m³/h
 Forţă pentru  ΔP maxim  3 Nm
 ΔP maxim în kPa  50
 Presiune statica maxima  6 bar (600kPa)
 Temperatura lucru apa  - 10 …+110°C
 Unghi de rotaţie  90°C ca ventil de amestec sau de derivaţie
 90…180°C ca ventil de comutaţie
 Racord conexiune  flanşe conform standard ISO 2531 (PN 6 bar)
 Scurgeri în % din debit  maxim 1,5%
 Autoritate reglare  100 (kv/kv minim)
 Servomotoare compatibile  DN 20…50: seria 90 (forţă 5 sau 15Nm) şi seria ARA600
 DN 65…150: seria 90 (forţă 15Nm)
 Greutate  4 kg

 

Aplicatii Ventil de amestec cu 3 cai cu flanse ESBE 3F

 

Dimensiuni Ventil de amestec cu 3 cai cu flanse ESBE 3F

 

 

Pentru mai multe detalii tehnice despre Ventil de amestec cu 3 cai ESBE 3F DN 25 va rugam sa consultati datele tehnice atasate acestei prezentari s-au luati legatura cu un reprezentant al societatii Arena Instalatiilor SRL.

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Vana cu 3 cai ESBE 3F DN 25
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Vane de amestec cu 3 cai, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Vana cu 3 cai ESBE 3F DN 25 are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.