Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe peleti Cazan din otel cu arzator pe peleti THERMOSTAHL PLC 80 - 80 kW
Centrale termice pe gaz Centrale termice pe gaz Centrale termice pe combustibil solid Centrale termice pe combustibil solid Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Incalzire in Pardoseala Incalzire in Pardoseala Aer conditionat Aer conditionat Chillere Chillere Centrale termice electrice Centrale termice electrice Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Aeroterme industriale Aeroterme industriale Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Cazan din otel cu arzator pe peleti THERMOSTAHL PLC 80 - 80 kW

Thermostahl
Pret:   21.16700 lei cu TVA RON 21167.00
     
 
Cod produs:   THEPLC80
Producator:   Thermostahl
 Alege perioada:   
 2087.84 lei/luna
ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 515.00 kgCompletati campurile marcate!

Leave this empty:

Specificatii produs
Tip combustibil Peleti
Putere [kW] 80
Automatizare Reglaj Electronic
Descriere Cazan din otel cu arzator pe peleti THERMOSTAHL PLC 80 - 80 kW

Cazan din otel cu arzator pe peleti THERMOSTAHL PLC 80 - 80 kW

 

Putere nominala: 80 kW

Putere in focar: 88 kW

Randament: 91 %

Clasa cazanului²: 5 

Presiunea max de functionare: 3 bar

Presiune de proba: 4,5 bar 

Temperatura max de functionare: 90 °C

Temperatura gazelor evacuate: 180-220 °C 

Consum combustibil la functionare maxima³:  17.96 kg/h

Pierderi de presiune apa ( ΔΤ 20Κ ): 48 mbar

Continut de apa: 220 litri

Greutate (gol): 510 kg

Consum total de putere (fara optionale): 0,53 kW

Conexiune electrica: 230 / 50 V/Hz

 

1. Puterea nominala pentru peleti se obtine cu combustibil tip C, pentru valoare calorica de 4,9 kWh/kg conform cu standard EN 303-5:2012. 

2. Conform cu standard EN 303-5:2012, pentru combustibil tip C (peleti din lemne). 

3. Valorile pentru consum sunt calculate pentru valoare calorica de 4,9 kWh/kg conform cu standard EN 303-5:2012, combustibil tip C. 

 

In pret este inclus siloz SLIM 120 litri. Se poate alege alta marime la cerere, CONTRA COST de 350 respectiv 500 litri.


 

Gama PELLET COMPACT PLC este o alternativa economica de cazane cu functionare pe pellet.

 

Cazanul este presurizat, cu schimbator de caldura cu tevi, care ofera suprafata mare de schimb termic la dimensiuni exterioare reduse si functionare optima a arzatorului pe pellet. 

 

Produsul include: cazan, arzator pellet, snec de alimentare si siloz de combustibil.

 

Usa este reversibila, deschiderea acesteia poate fi reglata pe ambele parti. 

 

Cazanul este simplu de curatat si intretinut, si vine cu cenusar de volum mare pozitionat sub cazan. 

 

Silozul poate fi ales in trei variante  in functie de autonomia dorita.

 

Caracteristici principale:

 

- Centrala pe pellet cu dimensiuni compacte

- Panou de comanda incorporat cu multiple functii si afisaj LCD

- Curatare automata cu aer comprimat (kit optional)

- Setare automata a puterii conform necesarului de caldura

- Alimentare automata cu pellet in functie de nivelul de putere

- Rezistenta din ceramica pentru aprindere rapida

- Controlul pompei de incalzire si apa calda / pompa buffer

- Senzori de temperatura pentru cazan si apa calda

- Trei varinate de siloz la alegere

 

Dispozitive de siguranta:

 

- Alimentator cu cot pentru a preveni propagarea flacarii de la arzator spre silozul de pellet

- Furtun de alimentare termosensibil

- Termostat de siguranta

- Siguranta fuzibila

- In cazul unei pene de curent, toti parametri setati se pastreaza in memoria controlerului

 

Cazanul PLC este livrat cu urmatoarele accesorii: 

- Corpul cazanului 

- Termoizolatie fixata pe corpul cazanului 

- Jachete metalice 

- Arzator peleti 

- Alimentator peleti 

- Rezervor de combustibil 

- Cenusar 

- Scule de curatat 

 

Documentatia cazanului include: 

- Manualul tehnic; 

- Certificatul de garantie; 

- Eticheta energetica

 

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Cazan din otel cu arzator pe peleti THERMOSTAHL PLC 80 - 80 kW
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATIILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne sau pe gaz.    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
1.    Radiatoarele panou DIN OTEL sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).2.    Firma Arena Instalatiilor acordă pe teritoriul Romaniei garanţie pentru radiatoarele panou DIN OTEL montate în instalaţii de încălzire centrală,conform certificatelor emise de importatori si reprezentantii legali ai acestora.     ACESTIA NU OFERA GARANTIE PENTRU ECHIPAMENTELE MONTATE IN SISTEM RADET !!!!!
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT  #pozaR1#   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATIILOR S.R.L doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATIILOR S.R.L” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATIILOR S.R.L sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor Arena Instalatiilor S.R.L. la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Centrale termice pe peleti, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Cazan din otel cu arzator pe peleti THERMOSTAHL PLC 80 - 80 kW are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe ARENA INSTALATIILOR sunt valabile in limita stocului.
Echipa Arena Instalatiilor face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.