Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Pompe de caldura Pompe de caldura Centrale Termice Centrale Termice Panouri solare Panouri solare Incalzire prin Pardoseala Incalzire prin Pardoseala Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Chillere Chillere Aer conditionat Aer conditionat Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Aeroterme industriale Aeroterme industriale Boilere si Puffere Boilere si Puffere Panouri fotovoltaice Panouri fotovoltaice Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Tevi - Izolatii pentru instalatii Tevi - Izolatii pentru instalatii Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Pompa de caldura aer apa Ferroli OMNIA M 3.2 HI9 14T - 14 kW

FERROLI
Pret:   21.19900 lei cu TVA
23143.86 lei (TVA 19%) persoane juridice
Comanda produsul impreuna cu:
Senzor de temperatura pentru pompe de caldura Ferroli OMNIA M lungime 10metri
420.00 lei
Suporti antivibranti pompa de caldura FERROLI OMNIA M
340.00 lei

 

 

Cu rezistenta electrica 9 kW.

  

TVA 9% pentru Persoane fizice

Conform Legii 296/2023, TVA-ul pentru acest produs este de 9% pentru Persoanele Fizice sau institutii de stat, respectiv 19% pentru Persoanele Juridice.

Pretul afisat este cu TVA 9%. Pentru cumparatorii Persoane Juridice valoarea totala se va recalcula inainte de trimiterea comenzii avand in vedere TVA-ul de 19% 

Cod produs:   2CP00IIF
Producator:   FERROLI
Beneficii:   Livrare GRATUITA oriunde in ROMANIA, TVA 9%
Relatii clienti
Contact: +40787531154
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 70.00 kg
Pentru acest produs ai transport GRATUIT oriunde in Romania
Plata in rate
Credit TBI
PIF -ul pentru centralele termice conform PT A

Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.

A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  !

Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne, peleti sau pe gaz.

 

ACEST SERVICIU NU E INCLUS IN PRETUL PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO. TAXELE POT VARIA IN FUNCTIE DE TIPUL DE ECHIPAMENT ACHIZITIONAT, ELE POT FI COMUNICATE TELEFONIC DE CATRE PARTENERII DE SERVICE AI PRODUCATORILOR SAU IMPORTATORILOR ,CE SE REGASESC IN LISTA DE PARTENERI SERVICE LA LIVRAREA ECHIPAMENTELOR ALATURI DE FACTURA PRODUSELOR SI A CERTIFICATULUI DE GARANTIE !

 

 


Citeste mai mult
Garantie extinsa Vaillant cu 3 sau 5 ani !

GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT

 

Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.

 

Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.

 

 


Citeste mai mult
Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal - GPDR

Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATORILOR SRL doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATORILOR SRL” şi/sau “Societatea”).

 

Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATORILOR SRL sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.

 

Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:

 

 -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor ARENA INSTALATORILOR SRL la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau

 -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5


Citeste mai mult
Specificatii produs
Alimentare trifazica
Agent frigorific R-32
Tip sistem Monobloc
Putere nominala de incalzire 14 kW
Descriere Pompa de caldura aer apa Ferroli OMNIA M 3.2 HI9 14T - 14 kW

Pompa de caldura aer apa Ferroli OMNIA M 3.2 HI9 14T - 14 kW cu rezistenta integrata de 9 kW

 

- Clasa energetica – temperatura medie (apa 55 °C): A++

- Clasa energetica – temperatura scazuta ( apa 35 °C): A++

- Alimentare electrica: 380/415V, 3fz, 50Hz

- Tip compresor: Twin Rotary DC

- Nr. Compresoare: 1

- Nr. Circuite de racire: 1

- Tip schimbator in placi instalatie: placi din otel inoxidabil sudate

- Tip schimbator sursa: bobina cu aripioare

- Tip ventilator: C.C. axiale

- Nr. Ventilatoare: 1

- Capacitate vas expansiune: 5 litri

- Presiune maxima supapa siguranta interna: 3 bar

- Racord hidraulic: 1 1/4”

- Continut minim apa sistem: 25 litri

- Cazan ACM – suprafata minima rezistenta: 1.75/4.0 mp

- Tip agent racire: R32

- Cantitate refrigerant: 1.75 kg

- Tip control: cu cablu la distanta

- Nivel putere sonora racire: 65 dBA

- Nivel putere sonora incalzire : 65 dBA

- Intensitate curent intrare: 11 A

 

Caracteristici pentru Pompa de caldura aer apa Ferroli OMNIA M 3.2 HI9 14T - 14 kW

 

- Pompa de caldura aer-apa monobloc.

- Sistem pentru incalzire, racire si preparare apa calda menajera

- Eficienta energetica ridicata in modul incalzire si racire

- Costuri de operare scazute

- Capacitate de producere a apei calde pana la 65ºC cu o temperatura exterioara de pana la -15ºC.

- Compresor Inverter 30% - 120%

- Vana expansiune electronica

- Ventilator axial C.C.

- Kit hidraulic inclus in interiorul echipamentului cu toate elementele necesare pentru o instalare rapida si sigura.

- Capacitate de integrare cu alte sisteme complementare de producere a apei calde, cum ar fi un cazan sau rezistenta electrica.

- Alimentare trifazica

 

Pompa de caldura aer apa Ferroli OMNIA M 3.2 HI9 14T - 14 kW cu rezistenta integrata de 9 kW

 

Pompa de caldura aer apa Ferroli OMNIA M 3.2 HI9 14T - 14 kW indeplineste cerintele sistemului de aer conditionat pentru iarna si vara din instalatiile rezidentiale si comerciale de putere mica si medie.

 

Aceasta unitate este potrivita pentru instalare la exterior si intrucat poate produce apa pana la 65 °C, poate fi utilizata in sisteme radiante, ventiloconvectoare, radiatoare si pentru productia indirecta de apa calda menajera (ACM) prin intermediul unui boiler extern cu serpentina.

 

Aceasta unitate utilizeaza un compresor inverter care moduleaza puterea furnizata si este echipata cu un kit hidronic ce contine toate componentele esentiale pentru instalare rapida si sigura. Aceasta se livreaza impreuna cu urmatoarele accesorii: filtru in forma de Y, telecomanda cablata, termistor pentru rezervorul de apa calda menajera sau debitul de apa din zona 2 sau rezervorul de echilibrare, furtun de scurgere, curea de strangere, fire potrivite de retea.

 

Sistem de automatizare Pompa de caldura aer apa Ferroli OMNIA M 3.2 HI9 14T - 14 kW

 

Interfata de utilizare a pompei de caldura este reprezentata de un controller la distanta cu fir, care poate functiona la o distanta de pana la 50 m fata de unitate, care incorporeaza functiile urmatoare:

 

- De functionare in incalzire si racire – frecventa compresorului este modulata pentru a mentine temperatura apei produse la valoarea setata de controller

- De producere a.c.m – prin aceasta, temperatura in boiler este mentinuta la valoarea setata, fiind necesara o vana cu 3 cai de comutatie (accesoriu separat) si un senzor de temperatura (livrat cu pompa de caldura) pentru a fi inserat in teaca boilerului

- Sursa aditionala de caldura – prin aceasta, pompa de caldura poate fi inlocuita de surse aditionale de caldura atunci cand sistemul este utilizat pentru incalzire sau a.c.m., aceste surse putand fi activate de controller in situatia in care pompa de caldura nu functioneaza

- A.C.M. rapid – se poate activa manual si are ca scop producerea de a.c.m., prin activarea tuturor surselor de energie pentru a adduce boilerul la temperatura dorita in cel mai scurt timp

- Functia de cascada a mai multor unitati - unitatea master poate controla in modul cascada pana la 6 unitati diferite (1 master, 5 slave, de asemenea, cu putere de iesire diferita) cu un singur controler conectat la unitatea master. Este posibila atribuirea functiei de producere a ACM unitatii master, in timp ce in cazul unei defectiuni a uneia dintre cele 5 unitati slave, cele ramase pot continua sa functioneze normal.

- Gestionarea pana la 2 circuite de incalzire (1 direct si 1 mixto). - unitatea este capabila sa gestioneze pompele de circulatie ale ambelor circuite de incalzire si, numai pentru circuitul mixt, robinetul de amestec si sonda de temperatura a liniei de alimentare cu apa.

- Intrare fotovoltaica si smart grid - unitatea este dotata cu 2 intrari digitale pentru a fi conectata cu semnalul provenit de la sistemul fotovoltaic si de la reteaua electrica.

- Modul silentios – prin setarea acestei functii, se reduce frecventa maxima a compresorului si viteza ventilatorului

- Functia ON/OFF – pornirea si oprirea se poate face printr-un termostat sau comutator la distanta

- Incalzire/Racire – realizata prin doua contacte externe (termostat/comutator la distanta)

- ECO/COMFORT – se poate seta temperatura pentru functia de incalzire/racire, pentru modurile de functionare ECO sau COMFORT

- Programare saptamanala – se pot stabili 6 benzi de timp pentru fiecare zi a saptamanii

- Protectie antiinghet – asigura o functionare optima pana la temperaturi externe de maxim -20grdC

- Control de la distanta a unitatii prin aplicatie. (disponibil pentru sistemele IOS si Android).

 

Date de performanta Pompa de caldura aer apa Ferroli OMNIA M 3.2 HI9 14T - 14 kW

 

Sursa: aer interior 7 °C bulb uscat - 6 °C bulb umed - apa intrare 30 °C - apa iesire 35 °C

 

- Capacitate incalzire: 14.5 kW

- Putere absorbita: 3.15 W

- COP: 4.60 W/W

- Debit apa: 2494 l/h

- Presiune statica: 46 kPa

 

Sursa: aer interior 7 °C bulb uscat - 6 °C bulb umed - apa intrare 40 °C - apa iesire 45 °C

 

- Capacitate incalzire: 14.1 kW

- Putere absorbita: 3.92 W

- COP: 3.60 W/W

- Debit apa: 2425 l/h

- Presiune statica: 47 kPa

 

Sursa: aer interior 7 °C bulb uscat - 6 °C bulb umed - apa intrare 50 °C - apa iesire 55 °C

 

- Capacitate incalzire: 13.8 kW

- Putere absorbita: 4.68 W

- COP: 2.95 W/W

- Debit apa: 1484 l/h

- Presiune statica: 80 kPa

 

Sursa: aer interior 35 °C bulb uscat - apa intrare 23 °C - apa iesire 18 °C

 

- Capacitate incalzire: 12.9 kW

- Putere absorbita: 3.49 W

- EER: 3.70 W/W

- Debit apa: 2219 l/h

- Presiune statica: 56 kPa

 

Sursa: aer interior 35 °C bulb uscat - apa intrare 12 °C - apa iesire 7 °C

 

- Capacitate incalzire: 12.4 kW

- Putere absorbita: 4.96 W

- EER: 2.50 W/W

- Debit apa: 2133 l/h

- Presiune statica: 60 kPa

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Pompa de caldura aer apa Ferroli OMNIA M 3.2 HI9 14T - 14 kW
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Galerie video
OMNIA M 3.2 - Pompa de caldura
Informatii despre garantia produselor
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne, peleti sau pe gaz.   ACEST SERVICIU NU E INCLUS IN PRETUL PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO. TAXELE POT VARIA IN FUNCTIE DE TIPUL DE ECHIPAMENT ACHIZITIONAT, ELE POT FI COMUNICATE TELEFONIC DE CATRE PARTENERII DE SERVICE AI PRODUCATORILOR SAU IMPORTATORILOR ,CE SE REGASESC IN LISTA DE PARTENERI SERVICE LA LIVRAREA ECHIPAMENTELOR ALATURI DE FACTURA PRODUSELOR SI A CERTIFICATULUI DE GARANTIE !    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Informatii despre modalitatile de plata
Magazinul www.arenainstalatiilor.ro este administrat de SC ARENA INSTALATORILOR SRL societate inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/5518/2020, avand codul unic de inregistrare RO 42545194. Arena Instalatorilor este marca inregistrata la OSIM cu numarul 167295, iar drepturile de utilizare apartin proprietarului.    WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO comercializeaza si distribuie o gama completa de echipamente ca centrale termice, boilere, sisteme solare, echipamente de climatizare, sisteme de tratare apa, electrovane , incalzire in pardoseala, robineti industriali, cazane de abur si sisteme de automatizari pentru instalatii termice si de climatizare.
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATORILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Pompe de caldura FERROLI, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Pompa de caldura aer apa Ferroli OMNIA M 3.2 HI9 14T - 14 kW are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO sunt valabile in limita stocului.
Echipa WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.
 
Articole recomandate
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne, peleti sau pe gaz.   ACEST SERVICIU NU E INCLUS IN PRETUL PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO. TAXELE POT VARIA IN FUNCTIE DE TIPUL DE ECHIPAMENT ACHIZITIONAT, ELE POT FI COMUNICATE TELEFONIC DE CATRE PARTENERII DE SERVICE AI PRODUCATORILOR SAU IMPORTATORILOR ,CE SE REGASESC IN LISTA DE PARTENERI SERVICE LA LIVRAREA ECHIPAMENTELOR ALATURI DE FACTURA PRODUSELOR SI A CERTIFICATULUI DE GARANTIE !    
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATORILOR SRL doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATORILOR SRL” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATORILOR SRL sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor ARENA INSTALATORILOR SRL la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5